Rajdy 2014
Re: Odp: Rajdy 2014
Dobra to chciał przewalić dla własnej uciechy i podbudowania własnego ego dużą bańkę ,lepiej to wygląda ?
Tym bardziej jak nie miał takiej kasy.Mam mi go być z tego powodu jakoś żal bardziej bo chciał się pobawić i kasy brakło ?
Ja właśnie uważam że rodzice Wojtka jako młodego ,utalentowanego zawodnika zainwestowali te pieniądze w niego z nadzieją że chłopak, w bardzo odległej przyszłości tej inwestycji, dojdzie do fabrycznego teamu i będzie miał kontrakty sponsorskie. Teraz ,w krótkiej perspektywie , złapie sponsora (jak się dobrze pokaże) który go poprowadzi dalej.
Ale ja widać jakoś za daleko wyglądam z tej naszej piaskownicy i za normalnie chciał bym widzieć świat.
Tym bardziej jak nie miał takiej kasy.Mam mi go być z tego powodu jakoś żal bardziej bo chciał się pobawić i kasy brakło ?
Ja właśnie uważam że rodzice Wojtka jako młodego ,utalentowanego zawodnika zainwestowali te pieniądze w niego z nadzieją że chłopak, w bardzo odległej przyszłości tej inwestycji, dojdzie do fabrycznego teamu i będzie miał kontrakty sponsorskie. Teraz ,w krótkiej perspektywie , złapie sponsora (jak się dobrze pokaże) który go poprowadzi dalej.
Ale ja widać jakoś za daleko wyglądam z tej naszej piaskownicy i za normalnie chciał bym widzieć świat.
Ostatnio zmieniony 20 paź 2014, o 12:21 przez burat, łącznie zmieniany 2 razy.
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Re: Rajdy 2014
burat, zanim wyślesz posta, to przeczytaj co chciałeś napisać bo się ciężko czyta. Jeszcze raz powtórzę - wycofał się i takie jego prawo. Powiedział o tym wprost. Nie udawał, że został wykluczony z powodu kapcia. Na koniec sezonu sytuacja jest następująca:
1. Wojtek został Mistrzem Polski.
2. Psy i internauci szczekają.
3. Karawana jedzie dalej.
EOT
1. Wojtek został Mistrzem Polski.
EOT
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, pisałem z telefona ale nie sądziłem ,że czytanie sprawia ci ból
4 Barany obrażają kibiców którzy w dupie mają takie rozstrzyganie mistrzostw
Chętnie podyskutuję jak masz jeszcze jakieś merytoryczne uwagi ,a nie szukanie błędów w interpunkcji , ortografii i "ciężkości" w czytaniu postu

słuszne wnioski dodał bym jeszcze jeden:Chloru pisze: 1. Wojtek został Mistrzem Polski.
4 Barany obrażają kibiców którzy w dupie mają takie rozstrzyganie mistrzostw
Chętnie podyskutuję jak masz jeszcze jakieś merytoryczne uwagi ,a nie szukanie błędów w interpunkcji , ortografii i "ciężkości" w czytaniu postu

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

idzie ogniem nie ma to tamto
Ciekawy weekend , Kajtek w ERC ,Kubek w WRC

Ciekawy weekend , Kajtek w ERC ,Kubek w WRC

W Salou nadal lato: 25-28oC w dzień, teraz 22oC, bezchmurne niebo, woda w morzu przyjemna do kąpieli.
Niedawno zjechaly rajdowki z SS1 w Barcelonie.
Bajkowe okoliczności do kibicowania!
Kto się waha, niech wsiada w low cost i przylatuje czym prędzej :)
Niedawno zjechaly rajdowki z SS1 w Barcelonie.
Bajkowe okoliczności do kibicowania!
Kto się waha, niech wsiada w low cost i przylatuje czym prędzej :)
Zapowiada sie niezly weekend tfu tfu ;)
Kub juz 6 po 4 osach
a Kajto 3 po 5 ;)
Kub juz 6 po 4 osach
a Kajto 3 po 5 ;)
Ostatnio zmieniony 24 paź 2014, o 11:42 przez pol052, łącznie zmieniany 1 raz.
Impreza na codzien a w weekendy 126p900
a najlepsze jest to, że Kubek jest przed Latvalla, a dziś odcinki przecież szutrowe
chyba że Fin ma ustawienia auta na asfalt, ale nie chce mi się w to wierzyć, przecież dziś w nocy wszystkie auta będą przebudowywane od nowa do specyfikacji asfaltowej (i to jest piękne w Hiszpanii
)

chyba że Fin ma ustawienia auta na asfalt, ale nie chce mi się w to wierzyć, przecież dziś w nocy wszystkie auta będą przebudowywane od nowa do specyfikacji asfaltowej (i to jest piękne w Hiszpanii

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
busik, cytując za wrc.com
FRI 10:31 - SS4: LATVALA BEWILDERED
He's a massive 19.2sec slower than Ogier and arrives at the stop control shaking his head. "The car has not been good to drive today. I'm really struggling with the set-up - it's not working as I thought. I don't know why. I have no idea."
czarne jest piękne...
vib czyżby team-orders rodem z F1?
jak nie można na drodze, to trza w warsztacie ustalić kto ma wygrać
jak nie można na drodze, to trza w warsztacie ustalić kto ma wygrać

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Fri 14:32 - SS5: Power problem for Kubica
"The afternoon didn't start too well. I think we have some issue again on the up-shift. We have huge misfires and the car is not accelerating as it should." He completes 3.2sec slower than stage winner Ogier.
So What! to chyba tak szybko jedzie bo ma misfire... jakby nie było, to już by poza drogą był 
zespół dba o niego

zespół dba o niego

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Nie jest źle - 6. miejsce w generalce ze stratą 15,6 s do poprzedzającego go Hirvonen'a.
Fri 16:18 - SS7: Spin for Kubica
"It has been a good day but I had a spin here in a narrow section. The rear tyres are completely gone. In a long corner the rear stepped out and I couldn't get enough opposite lock on to correct it."
a kajto klepnął 2 kolejne odcinki
No jak obaj będą tak dalej się spisywać, to się piękny weekend zapowiada dla fanów motosportu

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Kubek bardzo obiecująco przed jutrzejszym dniem
,a Kajto idzie ogniem jeszcze jeden odcinek i będzie można rozprostować palce 

P3 by miał na ostatnim, gdyby nie spin.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
na miedzyczasach wygladalo to obiecujaco ...eMTi pisze:P3 by miał na ostatnim, gdyby nie spin.
Impreza na codzien a w weekendy 126p900
W zasadzie to już otwartym tekstem narzekają na Fiestę.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=te3JCQ9rOow
Link: https://www.youtube.com/watch?v=Qe6H_8wcC94
Link: https://www.youtube.com/watch?v=te3JCQ9rOow
Link: https://www.youtube.com/watch?v=Qe6H_8wcC94
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
oby to trochę była zasłona dymna
No to Malcolm się wqrwił i założył im dyfer od poloneza ...
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae