Nie wiem czy jest, ale nie znalazłem.
W tym tygodniu w telewizji z turbo w nazwie w programie "Samochód marzeń..." przywracają blask Forkowi 99r S-Turbo. Mnie zaciekawiło oklejanie samochodu.
Kup i zrób.
Re: Kup i zrób.
A fajną sprawą jest robienie hydrografiki zamiast oklejania. Ale to raczej na elementy auta.
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
aha, myślałem już że pytasz co do opini jak do tego auta podeszło tvnwaldis pisze:Nie wiem czy jest, ale nie znalazłem.
W tym tygodniu w telewizji z turbo w nazwie w programie "Samochód marzeń..." przywracają blask Forkowi 99r S-Turbo. Mnie zaciekawiło oklejanie samochodu.

Właśnie prz tej okazji jak juz forek zagościł w kup i zrób ,co myślicie o tych odbudowach tam robionych? Na przykładzie forka? Nie jestem mechanikiem ,lubię ten program ale zastanawiam się ile tam pod publikę a ile mechanicznej prawdy.
- hemi112
- 5 gwiazdek
- Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
- Polubił: 0
- Polubione posty: 13 razy
Fajna sprawa z tą instalacją LPG :) Załozyli naprawdę konkretną :)
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)
Bardziej mi się podoba oryginał z Discovery Channel znany u nas jako "Fani czterech kółek", ale i ten jest niezły. Co do mechaniki, to w jednym odcinku gość odpuścił sobie remont mercedesa z powodu rudej, więc chyba druciarstwa tam nie ma.cherusek1 pisze:Właśnie prz tej okazji jak juz forek zagościł w kup i zrób ,co myślicie o tych odbudowach tam robionych? Na przykładzie forka? Nie jestem mechanikiem ,lubię ten program ale zastanawiam się ile tam pod publikę a ile mechanicznej prawdy.