Kup i zrób.

Rozmowy o Subaru i nie tylko. Dział pełen offtopicu i rozmów niemotoryzacyjnych.
ODPOWIEDZ
waldis
0 gwiazdek
Auto: Forester
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Kup i zrób.

Post 27 paź 2014, o 22:25

Nie wiem czy jest, ale nie znalazłem.
W tym tygodniu w telewizji z turbo w nazwie w programie "Samochód marzeń..." przywracają blask Forkowi 99r S-Turbo. Mnie zaciekawiło oklejanie samochodu.

luki_man
4 gwiazdki
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 2 razy

Re: Kup i zrób.

Post 31 paź 2014, o 23:36

A fajną sprawą jest robienie hydrografiki zamiast oklejania. Ale to raczej na elementy auta.

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: EVO 6 500 KM
Polubione posty: 1 raz

Post 31 paź 2014, o 23:52

waldis pisze:Nie wiem czy jest, ale nie znalazłem.
W tym tygodniu w telewizji z turbo w nazwie w programie "Samochód marzeń..." przywracają blask Forkowi 99r S-Turbo. Mnie zaciekawiło oklejanie samochodu.
aha, myślałem już że pytasz co do opini jak do tego auta podeszło tvn :-) jak tak to oklejaj to nie zaszkodzi... raczej ;-)

cherusek1
0 gwiazdek
Auto: Honda civic type r fn2 special edition

Post 2 lis 2014, o 19:41

Właśnie prz tej okazji jak juz forek zagościł w kup i zrób ,co myślicie o tych odbudowach tam robionych? Na przykładzie forka? Nie jestem mechanikiem ,lubię ten program ale zastanawiam się ile tam pod publikę a ile mechanicznej prawdy.

hemi112
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: Były: Justy, szutrowy killer GF, jest perełeczka GC
Polubione posty: 13 razy

Post 2 lis 2014, o 21:51

Fajna sprawa z tą instalacją LPG :) Załozyli naprawdę konkretną :)
kiedy człowiek naprawdę chce żyć,to medycyna jest bezsilna:)

waldis
0 gwiazdek
Auto: Forester

Post 3 lis 2014, o 20:36

cherusek1 pisze:Właśnie prz tej okazji jak juz forek zagościł w kup i zrób ,co myślicie o tych odbudowach tam robionych? Na przykładzie forka? Nie jestem mechanikiem ,lubię ten program ale zastanawiam się ile tam pod publikę a ile mechanicznej prawdy.
Bardziej mi się podoba oryginał z Discovery Channel znany u nas jako "Fani czterech kółek", ale i ten jest niezły. Co do mechaniki, to w jednym odcinku gość odpuścił sobie remont mercedesa z powodu rudej, więc chyba druciarstwa tam nie ma.

ODPOWIEDZ