Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa

-
Daromax
- 0 gwiazdek
- Auto: subaru impreza 2.5 turbo WRX
-
Polubił:
2 razy
-
Polubione posty:
0

witam mam problem z temperatura jak juz wczesniej pisałem temperatura szła w gore jak sie nagrzał ale tylko czasem co2 ok cisnienie ok wymieniłem nowa pompe i termostat i to samo masakra olej czysty nie dobywa płynu tez nie ubywa i mechanik rozłozył rece

wyjelismy termostat i było ok ale teraz załozyłem po trzech miesiacach i znow to samo

moze odkamienic pomozcie
Daromax
-
Piter 35
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
181 razy
-
Polubione posty:
109 razy
Daromax, rozumiem ,że test co2 robiłeś

Sprawdź czy włącza się wentylator

Piter 35
-
Daromax
- 0 gwiazdek
- Auto: subaru impreza 2.5 turbo WRX
-
Polubił:
2 razy
-
Polubione posty:
0
tak robiłem wentylatory sie włanczaja jak załoze teraz termostat to bedzie ok moge go meczyc ile sie da i nic temperatura bedzie ok ale idzie zima i na trasie sie nie nagzeje tak zeby jezdzic kmfortowo w jakims stopnu.wywala mi płyn przez korek na chłodnicy co korki tez sa nowe nie mam pomysłu.własnie wstawiłem mu w Du...e i zn.ów temperatura na maxa poszła a wyjechałem na autostrade i nic jak reka odjoł bardzo dziwna sprawa nie chciał bym na darmo uszczelki wymieniac bo szkoda kasy jak to nie to .mam to subaro jakis 6 miesiaecy mechanik mi powiedział ze jest mozliwe ze ktos przedemna moze zrobił remapa i ze moze jak sie go pomeczy to seryjna pompa nie daje rady czy to jest mozliwe czy po prostu gada bo nie ma pojecia o tym,jestem w Angli i nie ma tu zadnego mechanika z jajami moze to chłodnica albo cały system zakamieniony .

Daromax