- najlepiej krajowy, bezwypadkowy, zadbany, z przebiegiem poniżej 200k i bez LPG
[K] kupię legacy IV kombi 3.0 H6 AT lub OBK
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
[K] kupię legacy IV kombi 3.0 H6 AT lub OBK
kupię Subaru Legacy IV (MY'04-06) 3.0 H6 AT kombi ... lub ew OBK
- najlepiej krajowy, bezwypadkowy, zadbany, z przebiegiem poniżej 200k i bez LPG
Re: [K] kupię legacy IV kombi 3.0 H6 AT lub OBK
takie egzemplarze to tylko w Polsce ;)piter pisze:kupię Subaru Legacy IV (MY'04-06) 3.0 H6 AT kombi ... lub ew OBK
- najlepiej krajowy, bezwypadkowy, zadbany, z przebiegiem poniżej 200k
dodaj jeszcze że w cenie do 20k i znajdziesz rodzynka ;)
Neverending story http://www.xtremeracingtuning.com/forum ... f=40&t=666
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Moje Legacy ('07) ma 90 kkm przebiegu. Mam się wstydzić?Bartosz-B pisze:takie egzemplarze to tylko w Polsce ;)piter pisze:kupię Subaru Legacy IV (MY'04-06) 3.0 H6 AT kombi ... lub ew OBK
- najlepiej krajowy, bezwypadkowy, zadbany, z przebiegiem poniżej 200k
spokojna Twoja potargana, znajdę i kupięBartosz-B pisze: takie egzemplarze to tylko w Polsce ;)
PS> Ja dużo jeżdżę, więc nie mogę kupić "rodzynka" który ma przejechane 300k, bo przez 4 lata dokręcę kolejne 100k ... a on tego może nie przeżyć, no i trudno go będzie później sprzedać, nawet jak nadal będzie w idealnym stanie ....
przyjemniej kupić "rodzynka" z polskim przebiegiem 210kkm albo 198kkm. W komisach nasz klient nasz pan ile pan chce na cyferblacie tyle będzie.piter pisze:spokojna Twoja potargana, znajdę i kupięBartosz-B pisze: takie egzemplarze to tylko w Polsce ;)
dodaj jeszcze że w cenie do 20k i znajdziesz rodzynka ;)![]()
PS> Ja dużo jeżdżę, więc nie mogę kupić "rodzynka" który ma przejechane 300k, bo przez 4 lata dokręcę kolejne 100k ... a on tego może nie przeżyć, no i trudno go będzie później sprzedać, nawet jak nadal będzie w idealnym stanie ....
Znaleźć auto to nie problem ale wymaga czasu i zaangażowania.
Neverending story http://www.xtremeracingtuning.com/forum ... f=40&t=666
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Moje 78 kawałków i też żyjęSo What! pisze:
Moje Legacy ('07) ma 90 kkm przebiegu. Mam się wstydzić?
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "