Do następnego !

booSTi pisze: jeśli chodzi o trasę, to najbardziej podobał mi się odcinek pierwszy.
booSTi pisze: Reszta odcinków słaba i bardzo słaba. Odcinki z I KJSu znacznie lepsze!
ten jeden był z poprzedniego KJSu tylko ostatni był nowybooSTi pisze: Reszta odcinków słaba i bardzo słaba. Odcinki z I KJSu znacznie lepsze
Ponoć zakwalifikowane jako kolizja, więcej strachu na szczęście niż obrażeń.z-team pisze:I jak się zakończyło? Kto wygrał? I co z tym pechowcemz przejścia?
Trzeba było lewą jechać by nie podbiło :PTomekSliwa pisze:eMTi!
Co Ty wiesz o twardym zawiasie?!
![]()
![]()
![]()
Aż sprężynki nie wydały!![]()
Arti dawaj wiertarę
Wiem że mam w tym temacie talentArti pisze:TomekSliwa, haha, jeszcze o ten jeden krok w prawo jakbyś się ustawił byłoby idealnie![]()
Ja też się ostro motałemZiarno pisze:moja ósemka porażka![]()
Ciągnie go do płytekbooSTi pisze:A tu reakcja Dra Szpery na wieść o trzecim miejscu![]()
Rozłożył się na łopatki...
Dr Szpera i jego płytkiTomekSliwa pisze:Ciągnie go do płytekbooSTi pisze:A tu reakcja Dra Szpery na wieść o trzecim miejscu![]()
Rozłożył się na łopatki...![]()
burat pisze:https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 4332995271
jak zwykle foty Grześka dają klimat
uprzejmie prosimy o nie darcia łacha ze mnie publicznieTomekSliwa pisze: eMTi godnie się odkuł za tą ogromną porażkę na wlta (całe 0,7 sek!). Dołożył mi pełną sekundę
jeszcze ja Was kiedyś zaskoczę... i bynajmniej żarłaczem w wiaderkachTomekSliwa pisze: Nareszcie samochód eMTi'ego wyglada dobrze
ja tam nikogo w tyle nie miałemj33mbo pisze: Emti zbóju, nie powiedziałeś mi, że dojeżdżam do Ciebie tylko na OS 1,4,7 a na pozostałych masz mnie głęboko w tyle :D
uwierz mi, że bardzo wieleTomekSliwa pisze: Co Ty wiesz o twardym zawiasie?!