Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć dokładnie jaki rozrząd mam kupić do silnika 2.0 jdm 260 Km o numerze EJ20GDW4HE
Próbuje dobrać w sklepie internetowym, ale są pytania typu jaki napinacz jaka pompa wody jaki pasek, nie mam pojęcia czym sie dane silniki różniły.
Silnik jak mówie jest wersją jdm rok produkcji 1995 z turbo TD05.
Proszę o pomoc, dodam że dostałem takie zdjęcie pomocnicze...
Jaki rozrząd?
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubił: 0
- Polubione posty: 1 raz
Re: Jaki rozrząd?
popatrz czy nie będzie wiele drożej w sklepie pod tytułem carsport.pl, tam podejrzewam, że nikt się nie pomyli jak podasz nr silnika
napinacz taki jak ten czerwony mam Żabie (GF8 MY94), a taki jak zielony w Forku (SH MY09)
napinacz taki jak ten czerwony mam Żabie (GF8 MY94), a taki jak zielony w Forku (SH MY09)
- darecki1981
- 5 gwiazdek
Kiedy podawałem numer silnika nikt nie wiedział jaki rozrząd dobrać, ale spróbuję w carsporcie podpytać, może akurat...
Nie wiedziałem że dobranie rozrządu do jdm będzie takim kłopotem
Zawsze można wziąć trzy rodzaje, jak mówią w sklepach potem odesłać, tylko że ja mam już super doświadczenia ze zwrotem rzeczy zakupionych nieteges. Tak więc muszę mieć pewność że ten a nie inny będzie dobry!
Nie wiedziałem że dobranie rozrządu do jdm będzie takim kłopotem

Zawsze można wziąć trzy rodzaje, jak mówią w sklepach potem odesłać, tylko że ja mam już super doświadczenia ze zwrotem rzeczy zakupionych nieteges. Tak więc muszę mieć pewność że ten a nie inny będzie dobry!

Myślę ,że Marek w MTS Dzierżoniów też by Ci pomógł . Chłop się zna 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- darecki1981
- 5 gwiazdek
Piter 35 nie pomyślałem
bliżej mi do pana Marka od niego już kupiłem pare rzeczy, i zawsze służył dobrą radą
Skontaktuje się z Nim

Skontaktuje się z Nim