Witam poszukuje tulei zawieszenia do imprezy gx z 2002r 125km.
Mianowicie, tylnych tulei wahacza przedniego (takie pod blachami jakby) oraz przednich tulei wzdłużnego wahacza tylnego.
Gdzie kupić w miarę w rozsądnej kwocie? Czy może założyć tuleje poliuretanowe, czy to wyjdzie dużo drożej? Z góry dzięki za podpowiedzi.
Dodatkowo poszukuje osłon tarcz hamulcowych tylnych, (takie blachy)
oraz dywaników gumowych raczej oryginalnych.
(K) tuleje przód i tył, osłony tarcz tył, dywaniki
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Shabat
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza STI V4 JDM 1998 rok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: (K) tuleje przód i tył
Kup sobie czerwone poliuretany jeżeli auto jest używane bardziej do cywilnej jazdy i będziesz miał spokój na lata.
OK, a czy te poliuretanowe tuleje tylne wahacza przedniego są wymienne bez problemu na prasie? Bo w przypadku tulei gumowych to można je kupić całe w tej alu obudowie i raczej oryginalne mi proponują bo z zamiennikami jest dość ciężko.
Jak już wyrzucisz stare tuleje to zamontowanie poliuretanu jest bardzo proste
Re: (K) tuleje przód i tył, osłony tarcz tył, dywaniki
A czy tuleja na przedni wahacz z strongflex o oznaczeniu 271144B będzie pasowała?
Lub z Olkusza tuleja o oznaczeniu P275 bo koleś mi mówi ze niby nie pasuje.
Lub z Olkusza tuleja o oznaczeniu P275 bo koleś mi mówi ze niby nie pasuje.
Ok dzięki to pewnie P275 też będzie pasować jak jest do tych samych modeli co tamta. Ale może ktoś wie lepiej?
dywaniki zakupione, oryginał w bardzo dobrym stanie.