Tak czy tak wygrana Forestera była dla mnie zaskoczeniem,obracam się w świecie quadowym i wiem że ten Maverick to potwór w swojej klasie.
Może gdyby było tylko nieco więcej dziur w torze,Forester nie miał by szans.
Co jednak najważniejsze z tego wyścigu to to ,że Subaru nadal ma fenomenalny napęd 4x4,niektórzy mówią że najlepszy na świecie.
Bo ideałem jest przecież natychmiastowy przekaz momentu na to koło które jest w stanie go przyjąć.
Oczywiście w grę wchodzi elektronika i subarowskie VDC,bez tego będzie jak Mikiciuk z Subaru Imprezą;
-ma 4x4 a nie jedzie ...
I nie pojedzie bez VDC lub szpery.
A może się nie znam?

Faktycznie nasza TV to jeden cholerny gniot.
Praktycznie nie kręci się dobrych programów.Długich dokumentów społecznych czy obyczajowych z kapitalnymi ujęciami z końca świata ,albo z nieodkrytego jeszcze swojskiego podwórka.
Oglądam TV tylko dla urozmaicenia,ale bardziej dla jakości obrazu,kolorów,i wszystkich tych efektów,no i dla 3D.
Będąc w kinie na 3D,doszedłem do wniosku że jeszcze długooo, i ja tego czegoś co nazywa się 3D oglądać nie będę.
Ale zainwestowałem w dzieci i dobrą plazmę,i tu zupełnie przypadkowo odkryłem ponownie 3D-niema żadnego porównania między tymi trzaskami w kinie a wirtuozerią na mojej kurews.. wypasionej plazmie (piszę tak żeby wszystkim ledowcom ciekła ślinka

Wracając do meritum.
Subaru jest