Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Odpozdrawiam i bardzo dziekuję za udostępnienie srebrnego coupe do testowów drogowych! 

Cała przyjemność po mojej stronie 
Dostałem informacje prrosto z warszawy że automat mógłby być szybszy
Pozdrawiam Cię Rrosiu

Dostałem informacje prrosto z warszawy że automat mógłby być szybszy

Pozdrawiam Cię Rrosiu

- Tuptuś
- 0 gwiazdek
- Auto: Kiedyś sobie kupie Forka XT :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pozdro dla uswiniomego xzarego forka xt pod przedszkolem wrobelka elemelka w wgm 

To mogłam być ja, bo to chyba obok szkoły muzycznej a tam jestem codziennie. Odpozdrawiam serdecznieTuptuś pisze: Pozdro dla uswiniomego xzarego forka xt pod przedszkolem wrobelka elemelka w wgm![]()

O, widzisz, nie zauważyłam bez okularów, tak się ucieszyłam, że ktoś mnie pozdrawiasrnk pisze:XT?Dido pisze: To mogłam być ja...

Pozdrawiam kierowniczkę niebieskiej imprezki gc chyba, na nyskich rejestracjach wczoraj wracałem z rowerami na dachu od południowych sąsiadów .
- eror
- 2 gwiazdki
- Auto: FOREK 2.0/158 A/T - LPG - PRZESZŁOŚĆ :-(
Pozdrowienia z przed pół godziny dla niebieskiego STI w Vevey.
Ło matko, jak ta maszyna "gada"
Ło matko, jak ta maszyna "gada"

- Rusi
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Impreza Holzer Edition 98"
Pozdrawiam kolege Piter 35 ktory pomog mi w wyjasnieniu kwestii zwiazanych z rejstracja mojego srebrnego Holzer Edition. :)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie, miło mi że mogę dołączyć do grona forumowiczów

Pozdrowienia dla Imprezowiczów i nie tylko
Witam serdecznie bokserków i awdowiczów.
Zmieniłem stajnię i jestem zauroczony pomrukiem spod maski. Mieszkam w górach i takiego samochodu szukałem. Liczę na współpracę znawców tematu i życzę wszystkim samych sukcesów.
Jackbu
Zmieniłem stajnię i jestem zauroczony pomrukiem spod maski. Mieszkam w górach i takiego samochodu szukałem. Liczę na współpracę znawców tematu i życzę wszystkim samych sukcesów.
Jackbu
Pozdrówka dla Niebieskiego Lanosa WRX-a (Wg cośtam
) mijanego dziś w Jelonce , kiwka była 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
igoolo
- 1 gwiazdka
- Auto: Była wannnnna1,6 jest hawk 118
Pozdrawiam Kierowniczkę czarnej imprezy którą prawie codziennie mijam się w okolicach ZOO lub Modlińskiej, zalezy kto mocniej ciśnie 

- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
Pozdrowionka dla uroczej kierowniczki niebieskiego Buga wrx kombi, przed chwila byla mijanka i lapka na skrzyzowaniu Gorczewskiej i Elekcyjnej ;)
So What! czy nie wyprzedziłeś mnie przed południem 26tego na A4 w okolicach Katowic? Zastanawiałem się gdzie tak pędzisz w tych warunkach - do jarmajów ? 
jednocześnie pozdrowionka dla kierowcy z prosiakami, którego mijałem w ten sam dzień koło 14tej w Radomicku za Lesznem - pozdrawia zielony Outback
machane było
Trasa do Poznania wyjątkowo pusta była, powiem Wam, że jakiś paraliż na CB się zrobił - 26tego leciałem do Poz, dziś wróciliśmy na ślunsk - prawie 1000 km zrobione przez te dni i tylko.... jeden kierowca odpowiedział na CB przez ten czas
Normalnie na tej trasie nie mamy problemów z pogadaniem sobie na CB, z pomocą, dowiedzeniem się czego trzeba - a tu w święta jakoś same buraki zaczęły chyba jeździc z batami na dachu służącymi chyba tylko do przedłużenia członka, bo do innych celów na pewno nie - po kiego ch... zakładac cos, z czego się nie korzysta

jednocześnie pozdrowionka dla kierowcy z prosiakami, którego mijałem w ten sam dzień koło 14tej w Radomicku za Lesznem - pozdrawia zielony Outback
machane było

Trasa do Poznania wyjątkowo pusta była, powiem Wam, że jakiś paraliż na CB się zrobił - 26tego leciałem do Poz, dziś wróciliśmy na ślunsk - prawie 1000 km zrobione przez te dni i tylko.... jeden kierowca odpowiedział na CB przez ten czas

Normalnie na tej trasie nie mamy problemów z pogadaniem sobie na CB, z pomocą, dowiedzeniem się czego trzeba - a tu w święta jakoś same buraki zaczęły chyba jeździc z batami na dachu służącymi chyba tylko do przedłużenia członka, bo do innych celów na pewno nie - po kiego ch... zakładac cos, z czego się nie korzysta

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Pozdrawiam wlascicielke spotkanego wczoraj okolo godziny 21:00 Forestera gdzies miedzy Jodlownikiem, a Bielawa, wspolczujac sytuacji.
Jednoczesnie mam jakies wrazenie, ze razem chodzilismy do szkoly.
Szczesliwego Nowego Roku zycze Forumowiczom.

Szczesliwego Nowego Roku zycze Forumowiczom.

Dom na mieszkanie własny mam, w niczym nie biegłem w cudzy ślad,
Każdego mistrza -m wyśmiał rad, który nie wyśmiał siebie sam...
- zinc
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester NA MY 99 rally car i Legacy IV 2.0 138hp
- Polubił: 1 raz
I kolejne Pozdro dla srebrnego legasia(czarna swinia na lewym, czarna stal felga plus hakapelity hehe) z nowego kawałka obwodnicy Siechnice, piękne, szybkie śniegu się nie bojace.
Proste sa dla szybkich samochodow, zakrety-dla szybkich kierowcow
- Slawskip
- 3 gwiazdki
- Auto: Subaru Legacy MY07
- Polubił: 12 razy
- Polubione posty: 4 razy
pozdrowienia z wczoraj, godz. około 13 na Gaju dla Buga WRX kombi blue mica, blachy DW :)
Pozdro dla niebieskiej Imprezy, bodaj na Zabkowickich numerach, ktora dzisiaj przed czternasta poszla jak czort za Owiesnem i skrecila do Bielawy. 

Pozdrawiamy się
Pozdrowienia dla miłej blondyneczki w Imprezie, pomachała mi na światłach w Łodzi (23.01.2015, ok. 10.15). Później zaryczała mi już tylko silnikiem. 
[SPAM]

[SPAM]
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2015, o 18:24 przez janosik83, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdro dla niebieskiego lanosa EWE, za którym dziś jechałem przed południem w Dzierżoniowie.