Xenony w Forku
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- MichallD
- 4 gwiazdki
- Auto: FXT 2.5 MY06 AT, Yamaha MT-07
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Xenony w Forku
Dzis sprawdzę jak świeci
a dlaczego nie? Jest samo poziomowanie,są spryskiwacze więc powinno być dobrze :-P

- MichallD
- 4 gwiazdki
Byłem właśnie na stacji diagnostycznej, mała regulacja była wymagana i jest wszystko jak powinno być
wieczorem wrzucę fotkę z odcięciem linii.

- MichallD
- 4 gwiazdki
Różnica jest nie porównywalna do tego co było wcześniej, oświetla rewelacyjnie no i Forek wygląda dużo lepiej :)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
MichallD, wygląda fajnie. Napisz ile Cię to finalnie kosztowało. Rozumiem, że robiłeś to w tej firmie sprzed kilku postów i wymagało to generalnie sporej przeróbki.
- MichallD
- 4 gwiazdki
Robiłem sam wszystko i wyszło tyle co zakup soczewek, osłon, żarników, silikonu i spray czarny mat czyli ok 450 zł ( żarniki kupiłem na próbę chyba m-tech 4300k ale dają radę ). W tej firmie by wyszło ok 900-1000 + żarniki. Powiem tak, myślałem że będzie to P&P ale tak nie było, musiałem delikatnie dostosować reflektory pod soczewki, ale tak na prawdę nic trudnego pod warunkiem że ma się coś w stylu dremel, bez takiego narzędzia nawet nie ma co się brać za to. I żeby zdemontować reflektory to trzeba zdjąć zderzak. Mam foto relację więc w razie co mogę pomóc.
Masz soczewki?
Bo w forku 2007 była lipa. Duża poświata do góry, kiepska granica światła cienia.
Bo w forku 2007 była lipa. Duża poświata do góry, kiepska granica światła cienia.