Rajdy 2015
Re: Rajdy 2015
pol052, może powrót na tor... albo np. ERC
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Ale cytryna zapewniala przy okazji tor.barton pisze:pol052, może powrót na tor... albo np. ERC
Imho szkoda jakby to teraz zakonczyl ale to jego wybory sa nic nam do tego.
Impreza na codzien a w weekendy 126p900
Właśnie podobno nie. Matton przekazał, że o WTCC nie było w ogóle mowy przy rozmowach na temat sezonu 2015.pol052 pisze: Ale cytryna zapewniala przy okazji tor.
Ja po cichu liczyłem na DTM, ale pewnie nic z tego.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Za to Kajtek potwierdził kontynuację programu ERC
http://rajdy.autoklub.pl/news/mowia-prz ... llye,58764
Czyli na Barum marsz.

Czyli na Barum marsz.

Ostatnio zmieniony 18 gru 2014, o 19:00 przez jarmaj, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mroowa
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Nie wiadomo o co tam chodzi ale RK trochę już gwiazdorzy... chyba, że to wina sponsorów nie wiem... ale czuł się dobrze w cytrynie była szansa na walkę... może I20 WRC może tylko ploty... lada dzień się pewnie okaże...
Ptaszki ćwierkają, że będzie Fiesta z A-Style...RK na facebooku pisze:Wysłaliśmy dziś zgłoszenie do Rajdu Monte Carlo. Do zobaczenia na odcinkach specjalnych!

Ciekawe czy Ola na prawymWRC fan pisze:Ptaszki ćwierkają, że będzie Fiesta z A-Style...RK na facebooku pisze:Wysłaliśmy dziś zgłoszenie do Rajdu Monte Carlo. Do zobaczenia na odcinkach specjalnych!

Pytanie na ile jest to opcja (Fiesta z A-Style) ratunkowa, na ile przemyślana. Czy jest przewidziany jakiś program, czy będzie jak z Chuchałą w tym roku (decyzje podejmowane z rajdu na rajd). Ciekawe jacy będą partnerzy/sponsorzy... No i oczywiście czy A-Style ma jakieś zapasowe nadwozia

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Kwestia zamówienia z Dovenby Hall ;)barton pisze: No i oczywiście czy A-Style ma jakieś zapasowe nadwozia
Mnie ciekawi jedno - skoro Fiesta, to dlaczego A-Style, a nie M-Sport. Zaangażowania Włochom na pewno nie można odmówić, ale jednak co fabryka, to fabryka.
Zresztą kiedyś była już jedna włoska ekipa, która obsługiwała polskiego zawodnika jeżdżącego w WRC i jak się to skończyło wszyscy wiemy

- Mroowa
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza
No właśnie... jeżeli to będzie wybór na ten sezon, to smiem twierdzić, że to tylko dla Funu i hobby nie mogę, czegoś to robię to... tak to wyglądac będzie. No chyba, ze coś od Szwecji... ale szału nie bedzie... zgłoszenie na Monte jest, ale jakies potwierdzenie startów etc. w pełnym kalendarzu nima...
Kubica: "Po przeanalizowaniu sytuacji postanowiłem kontynuować starty w WRC, gdzie wciąż czekają mnie największe wyzwania. Ponownie pojedziemy z Maćkiem w Fordzie Fiesta WRC, który poznawaliśmy w minionym sezonie i który naprawdę dobrze prowadzi się na szutrze, a to pomaga przy moim wciąż niewielkim doświadczeniu. Tym razem sezon zaczniemy nie od Rajdu Jänner, lecz od Monte Carlo. Cieszę się, że starty w WRC będę kontynuował wraz z Grupą Lotos,, lojalnym partnerem wspierającym mnie od początku mojej rajdowej kariery.
Z decyzją czekałem długo, ale nie było żadnej presji. Chciałem mieć pewność, że będzie dobrze przemyślana i nie chciałem jej podejmować w pośpiechu. Będzie jeszcze kilka nowinek, ale o tym później. Czekajcie na kolejne wiadomości. Na koniec pragnę życzyć wszystkim wesołych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia."
Z decyzją czekałem długo, ale nie było żadnej presji. Chciałem mieć pewność, że będzie dobrze przemyślana i nie chciałem jej podejmować w pośpiechu. Będzie jeszcze kilka nowinek, ale o tym później. Czekajcie na kolejne wiadomości. Na koniec pragnę życzyć wszystkim wesołych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia."
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Testowy Janera:
Kajto dwa razy drugi,
QAL
Kajto pierwszy wiec wybiera pozycje ;)
Kajto dwa razy drugi,
QAL
Kajto pierwszy wiec wybiera pozycje ;)
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
I chyba dobrze wybrał, bo na razie 7 oesów pod rząd wygranych!
Szkoda że obsada trochę słabsza niż w zeszłym roku, ale i tak bardzo mnie to prowadzenie cieszy

Szkoda że obsada trochę słabsza niż w zeszłym roku, ale i tak bardzo mnie to prowadzenie cieszy

KAJTO!!!!!!!!

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Kajto Kajtem ale Ogryzek w 208RC o malo niezapunktowal w ERC bo niewiele braklo do 10 placu ;)
Piekny mamy poczatek oby passa trwala caly sezon ...
Piekny mamy poczatek oby passa trwala caly sezon ...
Polatało by się tam za nimi jako szachownica

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Widzieliście jakie fury załapały się do pierwszej dziesiątki generalki ?
Mazda 323 GTR, Evo III i Audi Quattro

Mazda 323 GTR, Evo III i Audi Quattro

Ogólnie to tam należało wystartować w tych warunkach
No coś pięknego
Link: https://www.youtube.com/watch?v=3BvJ3LXeBB0#t=27
Jakie homologacje i na co muszę mieć ?
A na mnie jaka homologacja potrzebna ahahha ?

No coś pięknego

Link: https://www.youtube.com/watch?v=3BvJ3LXeBB0#t=27
Jakie homologacje i na co muszę mieć ?
A na mnie jaka homologacja potrzebna ahahha ?

szyku nie pogubili :D
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Zderzaków tylko trzeba by było kupić całe allegroryjeks pisze: Ogólnie to tam należało wystartować w tych warunkach
No coś pięknego![]()

Link: https://www.youtube.com/watch?v=cztEfMjyfGs