Pzw,
MCC
No subaru czasem ze świecą spotkasz, ale ze świnią to już jak święty graal.hati pisze: Wlasnie jestem na goscinnych wystepach w Szczecinie i faktycznie - latwiej chyba w totka trafic 6 niz zobaczyc tutaj subaraka
no o tym pisałem patrząc na ten filmik...wojtas. pisze: Chciałem właśnie się pochwalić że wziąłem Białego na wieczorną wycieczkę,ale patrząc na ten filmik to spierda..m z tego tematu.
To jakaś masakra jest!! Skończy się tak że Policja będzie robiła obławy na "nas" i tyle będzie z forumowych zimowych spotkań.
u mnie waruna nie ma do końca zimy.
To to widzę, że podobnymi wnioskami kończymy udział w tym publicznym wątku.wojtas. pisze: To jakaś masakra jest!! Skończy się tak że Policja będzie robiła obławy na "nas" i tyle będzie z forumowych zimowych spotkań.
Ryjka nie zawiodę :)ryjeks pisze:Ciara pisze:A kiedy te czasy byly bo ja jezdze od 4 lat w sumie i Cie nigdy na zadnym spociku nie widzialem. Teraz tez to ma rece i nogi jak najbardziej. Po tym jak pojawila sie liczna grupa Wrocławiakow ulotnilismy sie w inne miejsce zeby w spokoju pojezdzic z CB radiami i wogole na spokojnie.Arti pisze: Za naszych czasów miało to ręce i nogi.
przypomina się ,że pałowanie golfa w zimie na ręcznym to nie jest driftArti pisze: 8 lat temu:
Otóż to. Frekwencja była ale był też porządek, była dyscyplina, była odprawa przed wyjazdem, była łączność, były jasne reguły, była solidarność i dobra atmosfera. I w sumie co mi tam do komentowania ostatnich wydarzeń w górach (nie było mnie tam, znam je tylko z opowieści) ale widząc co się dzieje po prostu szkoda klimatu dawnych spotkań.burat pisze: Kiedyś też zdarzało się ,że na spotach było i ze 20ciakilka subaraków, ale wszystko to było od nas
Że tak zapytam co ma jedno do drugiego?wicher pisze: Arti czy to wszystko to żeby odwrócić naszą uwagę od tego że sprzedałeś żuka ?
Tak głęboko jak zeżarta jest buda żarłacza rudego czy jeszcze bardziej?eMTi pisze: uuuu, poszła szpila głęboko![]()
no bo ani widu ani słychu tylko to niebiewskie lanserskie cacko z trylionem koniArti pisze:wicher pisze: Arti czy to wszystko to żeby odwrócić naszą uwagę od tego że sprzedałeś żuka ?
Że tak zapytam co ma jedno do drugiego?![]()
Żuk jest u mojego rajdowego blacharza w Świdnicy, usuwane są ślady po ostatnim dachu, zardzewiałe błotniki i progi zastępują reperaturki, wstawiane są kobyłki, dochodzi konserwacja antykorozyjna, auto jest przygotowywane do oklejenia w nowe barwy sponsorskie na przyszły sezon... Skąd myśl, że sprzedałem rajdówkę?![]()
A ja myślałem, że przez to, że przez ostatnie 8 lat zamiast latać i nagrywać prostował AGXy na stole w garażu, które się dziwnie gięły po 3 minutach jazdyryjeks pisze:wicher zaczyna cwaniakować, znaczy się u niego coś drgnęło![]()
Kolejne 5 śrubek znalazło swoją lokalizację![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bo to Panie jakieś mietkie i tandetne jest wręcz plastusioweArti pisze:A ja myślałem, że przez to, że przez ostatnie 8 lat zamiast latać i nagrywać prostował AGXy na stole w garażu, które się dziwnie gięły po 3 minutach jazdyryjeks pisze:wicher zaczyna cwaniakować, znaczy się u niego coś drgnęło![]()
Kolejne 5 śrubek znalazło swoją lokalizację![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ten "statyw" to pół bidy! ja się pytam, co te rowery tam robią? Mam nadzieje, że to nie serwis rowerowyeMTi pisze: co ja pacze Co to za "statyw" do fury??
czyżby temat tego wątku powinien zostać zmieniony na "biało-szaro-zielono-rudo"?Arti pisze: Tak głęboko jak zeżarta jest buda żarłacza rudego czy jeszcze bardziej?
wicher pisze: Ale jak mawiają jak ktoś grubo idzie to przyjebać musi...
To są pojazdy zastępcze dla klientów serwisubrahu pisze: ja się pytam, co te rowery tam robią? Mam nadzieje, że to nie serwis rowerowy![]()
![]()