COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
FUX, to jacyś złomiarze byli ? 

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
w tym roku została premierem, dziadek też może zrobi karierębusik pisze: w zeszłym roku była baba z Radomia, w tym roku jest dziadek z Mławy![]()

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
Masakra. Mialem tak kiedyś na szczęście minalem kretyna z prawej i juz się nie zatrzymał więcej.ryjeks pisze:Ludziom już całkiem palma bije w dekiel![]()
Link: https://www.youtube.com/watch?v=3eJ1bOoQjKk
Inny w Bułgarii któremu pokazałem środkowy palec po takiej akcji zepchnął mnie z pasa Landcruiserem wjeżdżając w moje auto.
Zasadniczo teraz jak widze takiego mrugajacego idiote w lusterku to zjezdzam bo mi szkoda nerwów iaut.
Ale przyznają koledzy, że kiedy po pustej autosradzie wlecze się jakaś ofiara lewym pasem 110km/h, a wolno 140 i nie życzy zjechać, to mrugnięcie jest uzasadnione. CHOĆ NIESKUTECZNE - bo na kursach uczą parkować i eko jazdy a nie patrzenia w lusterka.
Jakaś banda kretynów rządzi kursami i egzaminami i wypuszczają najgorszych powożących w Europie. ( No może by się jeszcze znalazło, Ukraina, Rosja...
Jakaś banda kretynów rządzi kursami i egzaminami i wypuszczają najgorszych powożących w Europie. ( No może by się jeszcze znalazło, Ukraina, Rosja...
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Arno, w tym wypadku gostek wyprzedzał sznur ciężarówek i może nie jechał 140, ale nic nie zmuszało go do zwolnienia do 80 i wjazdu między te auta na prawym pasie, aby jełop poleciał bawarą lewym.
autostrada powinna mieć 3 pasy po prostu, ale u nas to może za 50 lat 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
To by wszyscy jechali srodkowym ;)inquiz pisze:autostrada powinna mieć 3 pasy po prostu, ale u nas to może za 50 lat
Impreza na codzien a w weekendy 126p900
Dokładnie widać to na AOWpol052 pisze:To by wszyscy jechali srodkowym ;)inquiz pisze:autostrada powinna mieć 3 pasy po prostu, ale u nas to może za 50 lat

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
-
Grzegorz
- 5 gwiazdek
- Auto: Leon
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 35 razy
Miałem podobną sytuację kilka lat temu na A4 niedaleko Wrocka z tym, że wyprzedzałem tira, któremu zajechała osobówka (zdaje się też bmw). Tir nie był w stanie wyhamować i odbił na lewy pas na którym ja byłem, na szczęście jeszcze na tyle daleko, że cudem wyhamowałem (czarny dym na asfalcie), chociaż już widziałem się pod naczepą. Naprawdę niewiele brakowało wtedy.
pozdrawiam
Grzegorz
Grzegorz

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- anpart
- 2 gwiazdki
- Auto: Forester MY04 N/A
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Potworny upał, duchota w zatłoczonym autobusie, a tu ktoś puścił bąka. Obrzydliwy smród!
Ludzie zaczynają się burzyć:
- Co za chamstwo! Jak można w takim ścisku! Żadnego szacunku dla innych!
- KTO TO ZROBIŁ?
Nikt się oczywiście nie przyznaje. Jeden z pasażerów deklaruje, że znajdzie winowajcę. Wyciąga długi kawał sznurka i prosi, by wszyscy chwycili go prawą ręką. Sznurek rozwija się, wędruje po autobusie zygzakami, żeby dotrzeć do wszystkich. Wszyscy łapią go prawą ręką.
- No to jak, wszyscy trzymają sznurek prawą ręką?
- Taaaaak!
- Ten, kto puścił bąka, też?
- Tak...
Ludzie zaczynają się burzyć:
- Co za chamstwo! Jak można w takim ścisku! Żadnego szacunku dla innych!
- KTO TO ZROBIŁ?
Nikt się oczywiście nie przyznaje. Jeden z pasażerów deklaruje, że znajdzie winowajcę. Wyciąga długi kawał sznurka i prosi, by wszyscy chwycili go prawą ręką. Sznurek rozwija się, wędruje po autobusie zygzakami, żeby dotrzeć do wszystkich. Wszyscy łapią go prawą ręką.
- No to jak, wszyscy trzymają sznurek prawą ręką?
- Taaaaak!
- Ten, kto puścił bąka, też?
- Tak...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
niegłupio kombinuje 
a swoją drogą, mój dziadek ma znajomego, 90 lat - nie ma komu zostawić jakiegoś tam majątku. I sobie ten znajomy wymyślił, że jak ktoś mu ugotuje, sprzątnie i dotrzyma towarzystwa to temu komuś wszystko przepisze.

a swoją drogą, mój dziadek ma znajomego, 90 lat - nie ma komu zostawić jakiegoś tam majątku. I sobie ten znajomy wymyślił, że jak ktoś mu ugotuje, sprzątnie i dotrzyma towarzystwa to temu komuś wszystko przepisze.
- Rommel
- 4 gwiazdki
- Auto: Outback 2006 2,5 , byl Forester 2010 2,5X
O jak Farage pocisnął Tuskowi, a ten zaczął coś jąkać po "angielski" :D
"Non homo sed vero mentula magna minax."
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Tylko, że Tusk potrafi coś, jak to mówisz, jąkać po angielsku. Ciekawe jak takiemu Farage poszłoby po polsku...
Kompletnie nie rozumiem tego typu drwin...
Kompletnie nie rozumiem tego typu drwin...

Jest też w wątku politycznym, a co do Donaldowej angielszczyzny to miał wiele lat aby ją szlifować. W końcu w Brukseli i na innych salonach bywa od dawna.
A ja drwiny rozumiem, bo gdyby to Kaczor był na jego miejscu to mielibyśmy cykliczny raport medialny o wszystkich przejęzyczeniach czy błędach. Co nie znaczy że popieram Kaczyńskiego czy innego Ziobrę.
A ja drwiny rozumiem, bo gdyby to Kaczor był na jego miejscu to mielibyśmy cykliczny raport medialny o wszystkich przejęzyczeniach czy błędach. Co nie znaczy że popieram Kaczyńskiego czy innego Ziobrę.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Rommel
- 4 gwiazdki
- Auto: Outback 2006 2,5 , byl Forester 2010 2,5X
dokładnie. Język polski nie jest językiem powszechnie używanym na świecie, tylko daleko, daleko za angielskim.
Nie od wczoraj wiedział że idzie do europarlamentu. Ten człowiek jest naszą wizytówką - tak jak masa naszych rodaków, wizytówką niedokształconych, jąkających się po angielsku Polaków. Nie mówie perfekt, ledwo komunikatywnie, ale jak mieszkałem pare miechów temu w Holandii, to mówiłem płynnie - bo korzystałem z tego na codzień ;)
Nie od wczoraj wiedział że idzie do europarlamentu. Ten człowiek jest naszą wizytówką - tak jak masa naszych rodaków, wizytówką niedokształconych, jąkających się po angielsku Polaków. Nie mówie perfekt, ledwo komunikatywnie, ale jak mieszkałem pare miechów temu w Holandii, to mówiłem płynnie - bo korzystałem z tego na codzień ;)
"Non homo sed vero mentula magna minax."