Tak. Jak je trochę wyciorasz na tym forum to ściemniejąszamot pisze:Czy to że mam taki niebieski napis jest związane z kolorem mych portek ?

Czekamystach22 pisze:DumamKonto usunięte pisze:Temat na wątek już masz?

Tak. Jak je trochę wyciorasz na tym forum to ściemniejąszamot pisze:Czy to że mam taki niebieski napis jest związane z kolorem mych portek ?
Czekamystach22 pisze:DumamKonto usunięte pisze:Temat na wątek już masz?
Konto usunięte pisze: Czekamy
Nie mam pojęcia gdzie masz to nienacko ale może byś poszedł sam po tą wenęstach22 pisze:wena przychodzi z nienacka
Ha,tak to by se każden jeden znalazszamot pisze:Nie mam pojęcia gdzie masz to nienacko ale może byś poszedł sam po tą wenęstach22 pisze:wena przychodzi z nienacka
Ale musiałby wiedzieć, gdzie masz to nienackostach22 pisze:Ha,tak to by se każden jeden znalazszamot pisze:Nie mam pojęcia gdzie masz to nienacko ale może byś poszedł sam po tą wenęstach22 pisze:wena przychodzi z nienacka![]()
No, sprzedałem kontener młotków ale chwilę potem się obudziłemKonto usunięte pisze:Że niby w robocie byłeś?szamot pisze:Dopiero com usnął
Jakąś nudną ma, że przysypia.Konto usunięte pisze:Że niby w robocie byłeś?szamot pisze:Dopiero com usnął
Konto usunięte pisze: Kto mi error zrobił??
A co to jest F5?leon pisze:Konto usunięte pisze: Kto mi error zrobił??
Za szybko F5 naciskasz.
A Ty jak tak będziesz walić w ten mur to Ci spuchnieKonto usunięte pisze:Jeśli myślisz, że ktoś coś w sprawie to się mylisz.
Im to zwisa.