Napisz you w nawiasie kwadratowym.stach22 pisze:Dobra nie o to mi chodzi,
dostałem taką wiadomość pod kreską pod postem.Co to jest i jak się robi?

Napisz you w nawiasie kwadratowym.stach22 pisze:Dobra nie o to mi chodzi,
dostałem taką wiadomość pod kreską pod postem.Co to jest i jak się robi?
kiedyś dawno dawno temu, tak żem się na to nabrał że ho hoKonto usunięte pisze:stach22, każdy czytający widzi swój nick.
A kto tu jest gwiazdorem i gwiazdki rozdaje ?Konto usunięte pisze:Nagroda za spam, takie prawie zielonestach22 pisze:Śakaś gwiazdka mi się pojawiła
Sam se piszesz do siebie, sam se piszesz spam i gwiazdki Ci się nabijająszamot pisze:A kto tu jest gwiazdorem i gwiazdki rozdaje ?Konto usunięte pisze:Nagroda za spam, takie prawie zielonestach22 pisze:Śakaś gwiazdka mi się pojawiła
Mnie zdziwiło, że taka sławna jestem.szamot pisze:kiedyś dawno dawno temu, tak żem się na to nabrał że ho hoKonto usunięte pisze:stach22, każdy czytający widzi swój nick.
szpanKonto usunięte pisze: iPod
Raczej nie nadążają za dynamiką wątku. Ale przyda się trochę ożywieniaKonto usunięte pisze:Autochtony nas chyba nie lubią.
stach22 pisze:szpanKonto usunięte pisze: iPod![]()
Tak samo, tylko napisz coś oprócz [ you ]stach22 pisze:szpanKonto usunięte pisze: iPod![]()
No ale weźcie powiedzcie jak zrobić wiadomość pod postem żeby widział tylko adresat?
Stacha nie trzeba długo namawiać, założy jeszcze kilkanaście wątków i codziennie je będzie podbijałKonto usunięte pisze:Raczej nie nadążają za dynamiką wątku. Ale przyda się trochę ożywieniaKonto usunięte pisze:Autochtony nas chyba nie lubią.
phi przecie mamy lepszestach22 pisze:szpanKonto usunięte pisze: iPod![]()