Ja się nie śmiejęKonto usunięte pisze:Śmiejcie się śmiejcie. Koledzy ...
na głos

Ja się nie śmiejęKonto usunięte pisze:Śmiejcie się śmiejcie. Koledzy ...
Ale wiesz już jak do tego doszło?Konto usunięte pisze:Plan był całkiem, ale to całkiem inny
No to prawda. Nie słyszę, żebyś się śmiałl_ewy pisze:Ja się nie śmiejęKonto usunięte pisze:Śmiejcie się śmiejcie. Koledzy ...
na głos
Ja nic nie wiem, ani jak doszło, ani jak zaszło ...stach22 pisze:Ale wiesz już jak do tego doszło?Konto usunięte pisze:Plan był całkiem, ale to całkiem inny
Konto usunięte pisze: Ja nic nie wiem, ani jak doszło, ani jak zaszło ...
Konto usunięte

1 gwiazdka
Auto: 3H4+2H6:)
Konto usunięte pisze: Ja nic nie wiem, ani jak doszło, ani jak zaszło ...
Jedzenie pierożków i ciąża? Leon, opowiedz coś więcej o tymleon pisze:Konto usunięte pisze: Ja nic nie wiem, ani jak doszło, ani jak zaszło ...
Jadłeś może pierożki ?
Konto usunięte pisze:Jedzenie pierożków i ciąża? Leon, opowiedz coś więcej o tymleon pisze:Konto usunięte pisze: Ja nic nie wiem, ani jak doszło, ani jak zaszło ...
Jadłeś może pierożki ?
leon pisze:
Od 11 minuty. Was, młodych trzeba wszystkiego uczyć.
Fiu fiu, nie było ściemy z gadaniu że impreza sylwestrowa była szałowaKonto usunięte pisze: Ja nic nie wiem, ani jak doszło, ani jak zaszło ...
Gdyby co poniektórzy brali całą dawkę to jeszcze byś czytał@lbert pisze: dajcie mi szansę i "cokolwiek bierzecie, bierzcie połowę dawki"![]()
![]()
![]()
![]()
Tutaj się nie kawuje ino raportujeKonto usunięte pisze:Dzień niech będzie dobry.![]()
Kawa,kawusia, kaweczka.![]()
Z czepieniem się jeża są zimowe trudnościKonto usunięte pisze:Zraportowałam, że kawa, czep się jeża.
Czyżby wydarzyło się tu coś ciekawego podczas Twojej nieobecności?Konto usunięte pisze:
Doczytałam....
stach22 pisze: może coś równie istotnego? 
Jeśli tak,to raportujcie.....lub meldujcie