dobranoc

Stosunkowo udanej
stach22 pisze: Ale,nie będziemy się roztkliwiać ;)
Chociaż niesprawiedliwości nienawidzę od dziecka i dałbym się za to pokroić.
Nie chcę za dużo teraz mówić.
Żałuję kilku fajnych ludzi do których tam się przyzwyczaiłem i polubilem,ale na szczęście mamy to miejsce i wielu nowych ciekawych ludzi do poznania,więc taka karma.
Głównie zespół moderatorski,zwarty,czujny i gotowy ;)Konto usunięte pisze:stach22 pisze: Ale,nie będziemy się roztkliwiać ;)
Chociaż niesprawiedliwości nienawidzę od dziecka i dałbym się za to pokroić.
Nie chcę za dużo teraz mówić.
Żałuję kilku fajnych ludzi do których tam się przyzwyczaiłem i polubilem,ale na szczęście mamy to miejsce i wielu nowych ciekawych ludzi do poznania,więc taka karma.
Jakbym czytał nas sprzed 5 czy 6 (nie pamiętam) lat
To miło, że Dyrekcja dba o stały dopływ narybku
I ja witam:)gregski pisze:temat ma 3 dni i 22 strony?![]()
grubo.. witam.
no właśnie mi jakoś taka mikstura nie leżystach22 pisze:Szamot,lepszy miód ;)
to akurat coś dla mniegregski pisze:miod tylko do plynow ponizej 40°C - inaczej na jedno wychodzi...
ja dzis za wiele nie zjempiwozniak pisze:Siema
MmmMmmm sniadanko, pyszne kochane sniadanko :)
Niee no,do wrzątku nie lejemy ;) kawa,mleko,miód taka kolejność ;)gregski pisze:miod tylko do plynow ponizej 40°C - inaczej na jedno wychodzi...
a skądstach22 pisze: Syrop klonowy to tak normalnie można kupić?
pewnie go nie mająKonto usunięte pisze:Co macie do polskiego cukru?
Szamot,zieloneszamot pisze:a skądstach22 pisze: Syrop klonowy to tak normalnie można kupić?
kupujesz syrop i go klonujesz
Nie, na klon się go leje, a później ...Konto usunięte pisze:A ten syrop to na kaszel?
Nie myślałeś o ankiecie tutej ?stach22 pisze:Szamot,zieloneszamot pisze:a skądstach22 pisze: Syrop klonowy to tak normalnie można kupić?
kupujesz syrop i go klonujesz
Znaczy tutaj?szamot pisze:stach22 pisze:szamot pisze:
Nie myślałeś o ankiecie tutej ?