leon pisze: Płaskie kombi ?
Przy aucie wielkości mieszkania robi to różnicę?
Konto usunięte, tym samym, a co?
leon pisze: Płaskie kombi ?
Arno,Arno pisze:Wniosek: poczekać aż kombi C będą miały rok i wtedy szaleć...
Gdy umyte to fajne.esilon pisze:w czarnym nawet fajnyhttp://otomoto.pl/mercedes-benz-c-200-w ... 84684.html
FUX,FUX pisze:Pisałem o Jagu ale Arno nie chce słyszeć.
Naprawdę fajne auto.
Piter 35 pisze:Biały wbrew pozorom jest bardzo praktyczny , wcześniej wydawało mi się ,że bardzo brud widać . Ale po 2 latach użytkowania mogę spokojnie polecić , jest super , brudu nie widać
zabrzmiało jak z thrilleraPiter 35 pisze:samotnych wypadów nocnych
Nie. To ma sens. W końcu to w 70% Impreza jest. Ba! Forek był ostatnim produkowanym Subaru na płycie podłogowej Imprezy.esilon pisze:zabrzmiało jak z thrilleraPiter 35 pisze:samotnych wypadów nocnych![]()
Ja policzylem ze najwięcej toru zaznał u mnie Forester, totalnie bez sensu
Upalam te szwajcarskie kręte drogi , wieczoramiesilon pisze: Piter 35 napisał(a):
samotnych wypadów nocnych
zabrzmiało jak z thrillera
czesc Witek. kunkrety prosimy. ja sie na tojotach nie rozeznaje, w przecie to arcydziadowskie auta sa.. wiec pozornie pasuje..Witek pisze:Nie rozumiem dlaczego jeśli ktoś potrzebuje wygodne dziadkowate auto to nie kupi po prostu Lexusa i nie zakończy tym tematu?
Czasami zastepczo korzystam z Avensisa 2-iej generacji. No i to jest typowo dziadowskie auto. Jesteś odciety totalnie od jakichkolwiek bodźców zwiazanych z prowadzeniem - jak na kierownicy do playstation bez feedbackugregski pisze: w przecie to arcydziadowskie auta sa.
Czyli standardowe przekłamania.lukass pisze: czy spalanie było 6,9 czy 7,1. A to wszystko i tak chuj - bo na stacji z litrów/kilometrów wychodzi 8
W Avensisie przekłamanie jest właśnie tego typu.FUX pisze:Czyli standardowe przekłamania.lukass pisze: czy spalanie było 6,9 czy 7,1. A to wszystko i tak chuj - bo na stacji z litrów/kilometrów wychodzi 8