Masz 7 - letni okres nieszczęść w domu?Konto usunięte pisze:Konto usunięte, muszę uwierzyć Ci na słowo.

Masz 7 - letni okres nieszczęść w domu?Konto usunięte pisze:Konto usunięte, muszę uwierzyć Ci na słowo.
Nie rozbiłam lustra, więc wiesz.Konto usunięte pisze:Masz 7 - letni okres nieszczęść w domu?Konto usunięte pisze:Konto usunięte, muszę uwierzyć Ci na słowo.
A co zrobiłaś? Spaliłaś, zalałaś ... ?Konto usunięte pisze:Nie rozbiłam lustra, więc wiesz.Konto usunięte pisze:Masz 7 - letni okres nieszczęść w domu?Konto usunięte pisze:Konto usunięte, muszę uwierzyć Ci na słowo.
Spadywuj.
A co? Chcesz im ulżyć i wcisnąć jakieś narzędzie?szamot pisze:Konto usunięte, Konto usunięte, łapy Was od tego machania nie bolą ?
Mnie nic nie boli, jestem młoda, wszystko działa jak należy, nie mam kryzysu wieku średniego.szamot pisze:Konto usunięte, Konto usunięte, łapy Was od tego machania nie bolą ?
Jeszcze tylko zapomniałaś napisać, że nic sobie nie wmawiaszKonto usunięte pisze:Mnie nic nie boli, jestem młoda, wszystko działa jak należy, nie mam kryzysu wieku średniego.szamot pisze:Konto usunięte, Konto usunięte, łapy Was od tego machania nie bolą ?
Nic sobie nie muszę udowadniać dlatego będę się wysypiać.n![]()
Poczekam aż sam będziesz chciałKonto usunięte pisze:A co? Chcesz im ulżyć i wcisnąć jakieś narzędzie?szamot pisze:Konto usunięte, Konto usunięte, łapy Was od tego machania nie bolą ?
A jakiego narzędzia używasz, żeby se ulżyć?szamot pisze:Poczekam aż sam będziesz chciałKonto usunięte pisze:A co? Chcesz im ulżyć i wcisnąć jakieś narzędzie?szamot pisze:Konto usunięte, Konto usunięte, łapy Was od tego machania nie bolą ?
Se ulże ja za te riposty
Zdecydowanie zły pomysłKonto usunięte pisze:Myślę, że powinien użyć połówki.
Apeluję o odrobinę czułości.szamot pisze:Zdecydowanie zły pomysłKonto usunięte pisze:Myślę, że powinien użyć połówki.
to będzie cały młotek
czego ? grzecznie pytamKonto usunięte pisze:Puk,puk.
z pukania tak się porobiło ?Konto usunięte pisze:Robiłam żurek, a wyszedł czerwony barszcz zabielany.