Możemy się integrować, tylko nie wiem, czy komuś nie będzie przeszkadzać, że śpimy nagoLouCyphre pisze:Czy będzie dużym kłopotem dla Was jeśli niektóre pary się połączą i zamieszkają na nieco większym metrażu?

Możemy się integrować, tylko nie wiem, czy komuś nie będzie przeszkadzać, że śpimy nagoLouCyphre pisze:Czy będzie dużym kłopotem dla Was jeśli niektóre pary się połączą i zamieszkają na nieco większym metrażu?
LouCyphre pisze: Ale uwaga moi drodzy kochani Chlejadowicze. W związku z ogromną frekwencją pojawił się mały problem z dostępnością pokoi dla 2 osób(pokoi dla par). Czy będzie dużym kłopotem dla Was jeśli niektóre pary się połączą i zamieszkają na nieco większym metrażu?
W takim polskim filmie z Fedorowiczem padło określenie: Gruppensex...LouCyphre pisze: Czy będzie dużym kłopotem dla Was jeśli niektóre pary się połączą i zamieszkają na nieco większym metrażu?
My teżwil3 pisze:Możemy się integrować, tylko nie wiem, czy komuś nie będzie przeszkadzać, że śpimy nagoLouCyphre pisze:Czy będzie dużym kłopotem dla Was jeśli niektóre pary się połączą i zamieszkają na nieco większym metrażu?
Przeczytałem wykastruje.wil3 pisze:Ja myślę, że na miejscu się wszystko wyklaruje
I wszystko jasne.. sami zboczeńcy i dewianci się zjeżdżają... z żonami.vibowit pisze:Przeczytałem wykastruje.wil3 pisze:Ja myślę, że na miejscu się wszystko wyklaruje![]()
wil3 pisze: sami zboczeńcy i dewianci się zjeżdżają... z żonami.
misioo pisze: Ja mogę spać gdzie popadnie (przypuszczam, ze po spożyciu i tak może się to tak skończyć).
No bombaLouCyphre pisze:Ekhm...Uwaga mała próba ułożenia programu na sobotę dla "nierajdowych"
wil3 pisze: No bomba wjazd na Szrenicę a potem Skalne Miasto.
no co Ty? Do skalnego miasta nie wjedziesz subarakiem? JAaaa nie wjadę, jaaaa??!!FUX pisze:(...) Autem tych atrakcji nie da się objechać...
Nie wiem, jak jest z odleglosciami z kwatery do miejsca atrakcji oraz z mozliwoscia dojazdu, ale jesli by sie dalo, to bysmy podjechali np. pod wyciag, no a dalej.. zapakowali jakos Outbacka na siedzenie i dalej w goreFUX pisze:Na jeden dzień styknie; więcej nie dacie rady....
Zakladam, że idziecie na nogach. Autem tych atrakcji nie da się objechać...
wil3 pisze:
Nie wiem, jak jest z odleglosciami z kwatery do miejsca atrakcji oraz z mozliwoscia dojazdu
Bergen pisze: Nie wiem jak w Karkonoszach, ale w Tatrach pod wszelkimi wyciągami stoją kilometrowe kolejki złożone z autochtonów, którzy każą sobie płacić za miejsce w kolejce.
sa zakrety gdzie mozna gleboko ciacBergen pisze: A jak tam ze stanem dróg na owej trasie?
Bergen pisze: A jak tam ze stanem dróg na owej trasie?
Nie, Bergen się martwi o moje obcasyLouCyphre pisze:Bergen pisze: A jak tam ze stanem dróg na owej trasie?
Zamierzasz przyjechać Ferrari ?
barbie pisze: Nie, Bergen się martwi o moje obcasy
![]()