Dobra, dobra, zartuje

No to ładniegregski pisze: to wlasnie takie czytanie z telefonu na spotkaniu jest..
trochę głośny na jałowymRommel pisze:http://www.sadistic.pl/jak-wyglada-siln ... 340108.htm
Arno, bierz Tesle, ale księgowa moze być niezadowolona
Tyle teorii, ale MAcan mimo ze korzysta z płyty Q5 i silników wzdłużnych to zrezygnowano z Torsena na rzecz Haldexa. Tylko nie wiem czy tam nie jest tak odwrotnie jak w innych Prosiach czy Lambo. Czyli normalnie tył i przód do wspomagania.gregski pisze: silnik poprzecznie i haldex vs. wzdluznie plus torsen.
lukass pisze: ylko nie wiem czy tam nie jest tak odwrotnie jak w innych Prosiach czy Lambo. Czyli normalnie tył i przód do wspomagania.
Niezbyt uprzejmie jest mówić o kimś kto jest, jakby go nie było.Arno pisze:A normalnie, to co to jest za nowe towarzystwo jakby?
Nie sugerowałam tylko zapytałam. Wybacz Dziadku, nie chciałam urazić, mam szacunek do starszych.Arno pisze:Rozrabiaro droga,
O ile się nie mylę, to 4 wpisy wyżej sugerowałaś, że nie żyję. Więc wyjeżdżanie mi z niegrzecznością, jest zachowaniem a la Ławrow.
Ale nic to.
to co Wam ten papież kropki narobił? albo które przykazanie złamaliście?Konto usunięte pisze:Jesteśmy,troje z nas, ekskomunikowani z kropki
Bilex pisze:Nie wiem ale przynieśli własną łódkę i wiosłują w kółko jak oszalałe króliki
dawaj trochęleon pisze:Robię popcorn.