Rajdy 2015
- Mroowa
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Rajdy 2015
Loeb masakra, ale komentatorzy się nie popisali chyba, bo widać było że Kubica prawy przód coś nie teges... ale znawcom umknęło to chyba
no poszedł chłopina po bandzie 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

+17s miał na ostatnim splicie, czyli tempo było niezłe, gdyby nie ta przygoda. Loeb Loebem, tego się każdy spodziewał, ale Tanak?
Jak kubica rok temu..

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
cos walnął, bo już sie kula do mety OS2 w spacerowym tempie... 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
elektryka siadła i auto w tryb awaryjny przeszło ,a Buffet w plener poszedł 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Zdjecie Bufetowej Fiesty niestety za duze ;(
edit:

edit:

Impreza na codzien a w weekendy 126p900
"niestety, wg. najnowszych informacji Robert i Maciek nie dali rady pokonać elektryki Fiesty i jeśli zdecydują się kontynuować rajd, to jutro ruszą z 15 minutową stratą do lidera..."
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 61f32fb422
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 61f32fb422
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
66 POL KUBICA RobertPOL / SZCZEPANIAK Maciej FORD FIEST 16 40:38.5 +10:30.3
Ja tam polegam na officialnym live timingu:
http://rallyliveresults.com
Wiemy, że to Ford zdalnie zepsuł auto żeby nie okazało się że kliencki team jest szybszy od fabrycznego
Szkoda chłopaka. Ma jaja, ma zacięcie. Nie ma szczęścia w rajdach...
Z takim budżetem mógłby przecież... ponaśnieżać Nam odcinki w górach i potrenować z Nami jazdę na śliskim i trzymanie nerwów na wodzy.

Ja tam polegam na officialnym live timingu:
http://rallyliveresults.com
Wiemy, że to Ford zdalnie zepsuł auto żeby nie okazało się że kliencki team jest szybszy od fabrycznego

Szkoda chłopaka. Ma jaja, ma zacięcie. Nie ma szczęścia w rajdach...
Z takim budżetem mógłby przecież... ponaśnieżać Nam odcinki w górach i potrenować z Nami jazdę na śliskim i trzymanie nerwów na wodzy.

Life is a Joke !
@lbert, a o jakim budżecie mówimy? rozwiniesz?
"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
Dzieje się na Monte , Loeb kosmita szaleje ,a Kubek właśnie wygrał 4ty oes 

jeśli Loeb szaleje, to jak nazwać to co wyprawia Kubek?
do punktów nie dojdzie, ale co pojeździ po swojemu, to jego

właśnie wygrał kolejny OS - już awanasował o ponad 40 miejsc w generalceKubica na mecie ze świetnym czasem - 15,13,2. - Bardzo trudny poranek, warunki nie są łatwe, trudno jest utrzymać na drodze. Na drugim oesie zgubiliśmy wszystkie kolce, te dwa ostatnie oesy były trochę bardziej suche, ale lodu było sporo - tłumaczy Polak.
do punktów nie dojdzie, ale co pojeździ po swojemu, to jego

OS4 i OS5 bardzo podobnie wyglądają

a w generalce wygląda to na rajd dwóch kierowców - reszta już poszła spać

a w generalce wygląda to na rajd dwóch kierowców - reszta już poszła spać

awansował o prawie 60 pozycji
na razie po 2 wygrane oesy ma kubek i loeb, ogier 1
Jak tak dalej pójdzie, to 10tka jest w zasięgu 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
ciekawe jak, jak do 10tego ma 8 minut straty - a tam nie jadą popierdółkieMTi pisze: Jak tak dalej pójdzie, to 10tka jest w zasięgu
a tak, że teraz odrabia prawie minutę na oesie..
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
busik, zawsze jest szansa, że się stawka trochę wykruszy, czego oczywiście nikomu nie życzę 

ja i tak jestem w szoku z innego powodu - sam mówił przed rajdem, że z fabryką nie mają szans nawiązać walki, a tu klepią następnych po sekundę na kilometrze

wg mnie to kwestia 3 spraw:
1. mega zmienne warunki, więc ciężko powiedzieć, że jakaś fura lub opony mają w czymś przewagę
2. większość odcinków jest nowa, więc są równe szanse
3. kierowcy nie znają międzyczasów (przynajmniej oficjalnie)
1. mega zmienne warunki, więc ciężko powiedzieć, że jakaś fura lub opony mają w czymś przewagę
2. większość odcinków jest nowa, więc są równe szanse
3. kierowcy nie znają międzyczasów (przynajmniej oficjalnie)

Z pewnością wystarczającym żeby naśnieżyć ze dwa odcinki w górachbusik pisze: @lbert, a o jakim budżecie mówimy? rozwiniesz?

Life is a Joke !
4 to jest Monte tu dobór opon robi straszną różnicę ,a Kubek jest w tym dobry plus miał trochę szczęścia w przeciwieństwie do wczoraj 

- So What!
- 6 gwiazdek
5. Jest taka opcja, że Robert nie ma nic do stracenia i bardziej ryzykuje. Mając na uwadze zeszłoroczny rajd MC pozostaje mieć na dzieje, że Roberta nie zaskoczy czarny lód, albo inne dziadostwo.
no ja nie wiem, czy nie ma nic do stracenia... nie kryje go fabryka, więc w przypadku zgruzowania fury buli z własnej kieszeni.. Nawet Dorociński nie pomoże 

- So What!
- 6 gwiazdek
Jeżeli chce nadal zbierać doświadczenie, to musi cisnąć.eMTi pisze:
no ja nie wiem, czy nie ma nic do stracenia... nie kryje go fabryka, więc w przypadku zgruzowania fury buli z własnej kieszeni.. Nawet Dorociński nie pomoże![]()