Auto dla dziada
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
Re: Auto dla dziada
Ten fruziowy kolor jest raczej passe.
On jest przeznaczony na inne okazje i używany przez Bardzo Ważną Osobę przy Bardzo Doniosłych Wydarzeniach.

On jest przeznaczony na inne okazje i używany przez Bardzo Ważną Osobę przy Bardzo Doniosłych Wydarzeniach.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
FUX, jestem bardzo ważną osobą a moje pojawienie sie gdziekolwiek jest bardzo ważnym wydarzeniem. 

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Było?
http://www.zlomnik.pl/index.php/2015/01 ... amochodow/
"NUMER CZTERY: AAAAAAAAAARGHHH
Są dwie grupy ekstremalnie sfrustrowanych użytkowników samochodów. I o dziwo obie grupy posiadają samochody japońskie.
(...)
Grupa druga: właściciele Subaru Boxer Diesel. Ludzie, którzy nienawidzą, żeby o nich pisać. Mają swój hermetyczny świat, w którym posługują się skrótami SIP i SBD. (...)"
A dalej sobie sami poczytajcie
http://www.zlomnik.pl/index.php/2015/01 ... amochodow/
"NUMER CZTERY: AAAAAAAAAARGHHH
Są dwie grupy ekstremalnie sfrustrowanych użytkowników samochodów. I o dziwo obie grupy posiadają samochody japońskie.
(...)
Grupa druga: właściciele Subaru Boxer Diesel. Ludzie, którzy nienawidzą, żeby o nich pisać. Mają swój hermetyczny świat, w którym posługują się skrótami SIP i SBD. (...)"
A dalej sobie sami poczytajcie

Godlik, tak. Czytałem.
I teraz pozostaje mi tylko jedno:
Zamienię Passata na Dacie. Jacyś chętni?
I teraz pozostaje mi tylko jedno:
Zamienię Passata na Dacie. Jacyś chętni?
czarne jest piękne...
Godlik pisze: NUMER CZTERY: AAAAAAAAAARGHHH
zabawnie napisane

rzeczywiście frustruje fakt że kiedyś skończy się gwarancja a podobno 245 kuni z silnika 2.0 nie ma prawa długo żyć, co innego w japońskim 2.0 , trzysta kuni albo i 400 to pikuś

Dacia ma świetny wizerunek: jestem jaka jestem , pasuje ? to bierz mnie i nie marudź....i nie marudzą

wczoraj w trasie laweta pełna suvów i suvików czyli zgodnie z teza z "artykułu"

CK
Ceski Tesin
Czestochowa
Warszawa
CK
średnią z 95 i spalanie z 9,8 zjadła Warszawa pomimo ferii

średnią z 95 i spalanie z 9,8 zjadła Warszawa pomimo ferii

Haaa czyli nie jest to takie oszczędne auta jak zachwalaszesilon pisze: średnią z 95 i spalanie z 9,8 zjadła Warszawa pomimo ferii

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, ależ jest
tylko ja nie umiem , zbyt niecierpliwy jestem a na dodatek lubię jak wgniata w fotel od czasu do czasu

tylko ja nie umiem , zbyt niecierpliwy jestem a na dodatek lubię jak wgniata w fotel od czasu do czasu

Auto dla dziada
Pit, zobacz srednia. Nie mogl jechac przepisowych 120kmh ;)
Wyglada na tych drogach plus miasto na 180-220 kmh ;)
Wyglada na tych drogach plus miasto na 180-220 kmh ;)
Nic Cię nie wgniata , tylko plery Cię napierd... od niewygodnego fotelaesilon pisze: a na dodatek lubię jak wgniata w fotel od czasu do czasu

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
ale że kto? żona oczywiścieesilon pisze: lubię jak wgniata w fotel od czasu do czasu

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
To jest dziadów prawie tyle co stron tego wątku. Jedni się do tego przyznają, inni wciąż udają, że są młodziKonto usunięte pisze:Chłopacy, a ten dziad dla którego kupujecie samochód od 221 stron to żyje ? To tak z czystej ciekawości, wiem,że nic nie wniosłam do dyskusji, przepraszam.![]()

p.s. w maju mi się kończy leasing, więc za chwilę będę szukał następnego auta

Konto usunięte, i po co - juz określono, że Leon, albo C-klasa - możesz zamykać wątek zakupu 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
busik, ale ja jestem dziadem i dla mnie najważniejsza jest wygoda wsiadania. Żadne wożenie dupska po ziemi nie wchodzi w grę. Musi być taboret
Ford Transit ?

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
W takim razie tylko S-MaxKonto usunięte pisze:
busik, ale ja jestem dziadem i dla mnie najważniejsza jest wygoda wsiadania. Żadne wożenie dupska po ziemi nie wchodzi w grę. Musi być taboret
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Ze wszystkich aut, którymi miałem okazję się przejechać, najwygodniej wsiadało się do Forestera.
ale to właśnie chodzi o to żeby był taboret 

szukam caly czas jakis stolkow do forka wygladajacych i pasujacych..
najchetniej czarne z wrx z poduchami, grzanie sobie przeloze...
zalozone mam takie ale z UK - innych nie znalazlem na razie - niestety moj czyli pasazera nie ma regulacji i w przeciwienstwie do forkowych nie lezy max w podlodze tylko jest w polowie wysokosci.

najchetniej czarne z wrx z poduchami, grzanie sobie przeloze...
zalozone mam takie ale z UK - innych nie znalazlem na razie - niestety moj czyli pasazera nie ma regulacji i w przeciwienstwie do forkowych nie lezy max w podlodze tylko jest w polowie wysokosci.