Pewnie że stać. Wraz z grupą rajdową na oesachEterycznyŻołądź pisze:A co ty będziesz tam na drodze robić? Chyba nie stać...
Chlejady 2008
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: Chlejady 2008
EŻ, mało domyślny jesteś. Przecież to dość oczywiste, że sprawdzać olej.EterycznyŻołądź pisze:A co ty będziesz tam na drodze robić? Chyba nie stać...
btw. Ty się nie wybierasz? Wiem, że przepadacie za sobą z Artim. Byłoby wesoło.
czarne jest piękne...
Vibuniu, a my to jak jedziemy to może się zdecydujemy na jakieś lokum, no i Luckowi trzeba coś sypnąć na konto celem nie robienia z gęby cholewyvibowit pisze:EŻ, mało domyślny jesteś. Przecież to dość oczywiste, że sprawdzać olej.EterycznyŻołądź pisze:A co ty będziesz tam na drodze robić? Chyba nie stać...![]()
btw. Ty się nie wybierasz? Wiem, że przepadacie za sobą z Artim. Byłoby wesoło.
Do jutra mam nadzieję określi się Bilex
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
jarmaj, mam nadzieję, że jako stary karkonoski wyjadacz opracujesz plan poruszania się po OSach. 

Ja też ciągle nie wiem czy ostatecznie pojadę, ale jutro wpłacę kasę LouCyphre. Tyle, że zastanawiam się jeszcze, czy nie szkoda mi pieniędzy by płacić za liwit.mały 5150 pisze:Vibuniu, a my to jak jedziemy to może się zdecydujemy na jakieś lokum, no i Luckowi trzeba coś sypnąć na konto celem nie robienia z gęby cholewy![]()
czarne jest piękne...
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
No właśnie obawiam się że nie...Arti pisze:jarmaj, mam nadzieję, że jako stary karkonoski wyjadacz opracujesz plan poruszania się po OSach.
Ostatni rajd Karkonoski był bodaj w 2002, a to już tak dawno temu, że nie pamiętam tras...
Tzn pamiętam jakieś ciekawe miejsca, ale nawet ostatnio oglądając na stronie rajdu tegoroczne mapki, nie potrafiłem sobie przypomnieć gdzie co było...
Już ta starcza skleroza...
Jak wolisz brunetki to nie płaćvibowit pisze:Ja też ciągle nie wiem czy ostatecznie pojadę, ale jutro wpłacę kasę LouCyphre. Tyle, że zastanawiam się jeszcze, czy nie szkoda mi pieniędzy by płacić za liwit.mały 5150 pisze:Vibuniu, a my to jak jedziemy to może się zdecydujemy na jakieś lokum, no i Luckowi trzeba coś sypnąć na konto celem nie robienia z gęby cholewy![]()
Chłe, chłe, chłe....mały 5150 pisze: Jak wolisz brunetki to nie płać
Dolce far niente 
Ha widzisz. Bo od stanu dróg (i ich rodzaju) jakimi będzie mi dane jechać zależy, czy pokonam je smoothly żabowym Pirschem, czy odbiję sobie nerki w Srebrzanie, która cokolwiek jest trochę bardziej ekonomiczna.LouCyphre pisze: Zamierzasz przyjechać Ferrari ?
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Lucek kasa idzie jutro jak cos bo jeszcze nie dotarłem do cywilizacji....Fajnie nie .... 
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
A ja muszę opracować garderobę, bo jeśli stan dróg jest kiepski, to muszę się przygotować na to, że kałuże będą. Bardzo proszę o rzetelne info 
- Mroowa
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza
A ja mam ból bo wszystko wskazuje na to że tydzień jak są chelady pracuję 22-6 :/ jeszcze próbuję powalczyć...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 255 razy
- Polubione posty: 533 razy
barbie pisze: A ja muszę opracować garderobę, bo jeśli stan dróg jest kiepski, to muszę się przygotować na to, że kałuże będą. Bardzo proszę o rzetelne info![]()
Będzie lało, dlugie spodnie z całą pewnością się zmoczą - nakładać mini i kalosze
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Kalosze to się zorganizuje...

Ale z mini już trochę gorzej. Dla dobra ludzkości lepiej będzie jeśli mini pozostanie w moim rozumieniu samochodem

Ale z mini już trochę gorzej. Dla dobra ludzkości lepiej będzie jeśli mini pozostanie w moim rozumieniu samochodem
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 255 razy
- Polubione posty: 533 razy
barbie pisze: Kalosze to się zorganizuje...
Te są f pytę
barbie pisze: Ale z mini już trochę gorzej. Dla dobra ludzkości lepiej będzie jeśli mini pozostanie w moim rozumieniu samochodem![]()
Chrzanić dobro ludzkości, bądź egoistką !
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, jestem Twoim fanemChloru pisze: Chrzanić dobro ludzkości, bądź egoistką !![]()
- MAZI
- 5 gwiazdek
Ale jak rozumiem ubiory wieczorowe garnitury .....suknie wieczorowe a ja wystapie w stroju Ksiedza...
Lucek zebym nie popedzał ale jakies info kto juz wpłacił ja wpłacam dzisja jak cos..
Plan tych co nie rajdowi to juz znamy a jak z rajdowymi upalaczami jak sie to przedstawia??
Sykstus gdzie jestes??
Lucek zebym nie popedzał ale jakies info kto juz wpłacił ja wpłacam dzisja jak cos..
Plan tych co nie rajdowi to juz znamy a jak z rajdowymi upalaczami jak sie to przedstawia??
Sykstus gdzie jestes??
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
MAZI, Wieczorem napiszę czyje pieniążki już wpłynęły. Dzisiaj też jadę pogadać o szczegółach z właścicielami ośrodka i wpłacić im zaliczkę. Jeśli się zgodzą to zaklepię tyle noclegów ile osób się zadeklarowało, a weryfikacji dokonam po powrocie z Dojczlandu.
- MAZI
- 5 gwiazdek
Ok kasa wyszła niestety bedzie jutro ale juz poszło do ciebie co miało pojsc... 
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Ogłoszenia parafialne będąLouCyphre pisze: Wieczorem napiszę czyje pieniążki już wpłynęły.
Na lektyce.barbie pisze: EterycznyŻołądź, no przecież chyba oczywiste, że nie stać, tylko się lansować
![]()

Doradca Finansowy
http://www.greatpe.pl
http://www.greatpe.pl
mały 5150, a już miałam kandydatkę na matkę dla Twojego syna.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/