Dlaczego "mrgreen" jest żółty?
Też kiedyś (dawno temu) zszokowało mnie (pozytywnie) otwarte i luźne podejście Dyrekcji. I dlatego zawołałem gdzieś tam "oddajcie nam starą Dyrekcję"Konto usunięte pisze:O ile do tej pory Dyrekcja zawsze miała wyważone i otwarte spojrzenie, to w obu wątkach - i "zmiany moderatorskie" i w ankiecie widać straszną nerwowość i totalne usztywnienie stanowiska. To nie jest żaden dialog - co dla mnie było w ogóle szokiem, że na Forum można tak sobie zadać pytanie dyrekcji importera, i on odpowiada. To była dla mnie ogromna wartość dodana, coś czego nigdzie indziej nie ma.
Konto usunięte, stanę w obronie Toyoty, bo moderuję jedno z ważniejszych forów tej marki.Konto usunięte pisze:Odkąd Toyota weszła do FHI, widać efekty - Impreza MY08, Forester MY09, zjazd w stronę mainstreamu i prikaz "zarabiać kasę", no i może Toyota powiedziała "my nie mamy Forum, to i wy nie będziecie mieli".
Bessprzecznie, jak mawiał BalouWiS pisze: W razie czego, myślę, że damy tu radę
ale za to maja największy budżet, a ostatni bedą pierwszymiKonto usunięte pisze:W rajdach nie startują, w F1 słabo idzie...
wiesz gdyby z dnia na dzień ktoś chciał zlikwidowac moje ulubione miejsce w cyberspace - co bys wybrałKonto usunięte pisze:Tylko tak się zastanawiam, skoro klamka zapadła to czemu wciąż prowadzi opcja "za Forum"? Czyżby jakiś szatański plan?