Krótko mówiąc - fajnyKoron pisze: taki stary, co to mam go trochę... - uturbione 2l i ... idzie do szkoły w tym roku :)
Poza tym czarny, manual,

Krótko mówiąc - fajnyKoron pisze: taki stary, co to mam go trochę... - uturbione 2l i ... idzie do szkoły w tym roku :)
Poza tym czarny, manual,
dzięki, tak to ten z avataru. Akurat niedługo urlop więc go przetestuję :)Konto usunięte pisze:ładna sztuka jeśli to ten z avatarucześć naLeśnik
WiS pisze: Jeśli urlop obejmuje ostatni weekend sierpnia, to możesz ewentualnie przetestować w drodze w Sudety
naLeśnik pisze: Ewentualnie spróbuję się wbić prosto z urlopu na krzywy ryj bez noclegu
siemanko naLeśniknaLeśnik pisze:witam wszystkich,
a gdzie mają się udać posiadacze Nie Subaru ?mały 5150 pisze:I od razu powiem prosto z mostu - won do Nasze Subaru
Dobre pytanieBaPee pisze: a gdzie mają się udać posiadacze Nie Subaru ?![]()
Jeden T-Sport już jest w Naszych Subaru...BaPee pisze: gdzie mają się udać posiadacze Nie Subaru ?
Cierpliwości, jeszcze chwila i jakąś sesję Foresterowi zrobię - bo zasługuje na lepsze tło niż budynki gospodarcze i kupa gruzu :) A jeszcze nie opłacony, nie zarejestrowany i bez ubezpieczenia. Na razie jestem na etapie przepychanek z akcyzą (eurotax, rzeczoznawca - te klimaty)mały 5150 pisze:Powitać nowych![]()
I od razu powiem prosto z mostu - won do Nasze Subaru