Pochłonęło mnie studiowanie historii lubelskiego Starego Miasta,nie istniejącej ul.szerokiej ,oraz............Konto usunięte pisze:A Stachu to dostał zatwardzenia twórczego?![]()
.........trasy przepływu Czechówki przez Lublin

Pochłonęło mnie studiowanie historii lubelskiego Starego Miasta,nie istniejącej ul.szerokiej ,oraz............Konto usunięte pisze:A Stachu to dostał zatwardzenia twórczego?![]()
I ty też sie nie puszczajKonto usunięte pisze:Trzymajcie się czego chcecie.![]()
Chce powiedzieć że dopiero co skończyłem dzień pracyKonto usunięte pisze:Chcecie mi powiedzieć, że śpicie?
Zimną zawszeKonto usunięte pisze:Wypoczynek....
To co? Kawka?![]()
pewnie pierońsko nie dobre i więcej nie zmogłal_ewy pisze:Tylko pół sobie robisz, czy taki mialas kubek?
szamot pisze:pewnie pierońsko nie dobre i więcej nie zmogłal_ewy pisze:Tylko pół sobie robisz, czy taki mialas kubek?
Mówisz o Czechówce? Ona była zakopana pod ziemią w 37 roku od skrzyżowania lubartowskiej z al.tysiąclecia aż do ujścia do Bystrzycy. Pijawki to pewnie na odcinku od botanika do lubartowskiej.DZIOBA pisze:Odnalazłeś trasę. Jak ci brak ognw to pamietam jeszcze czasy zanim została zakopana. Strasznie dużo było w niej pijawek ;)
Dalej od kogo/czego ?stach22 pisze: Idę spać dalej ;)
Dalej od wszystkiegoszamot pisze:Dalej od kogo/czego ?stach22 pisze: Idę spać dalej ;)
![]()
A wiesz że Twoje psy mnie znajo i jeden nawet chyba lubi....Konto usunięte pisze:Bry wyleniałyszamot pisze: Bry lenie