Potwierdzam. Mam ten sam model. HD od wczoraj także tej firmy.So What! pisze: W Samsungu, którego mam, się da.
Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Dolce far niente 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
minimus pisze:Masz ich? Dobrze to u nich bangla?rrosiak pisze:minimus pisze: Ostatnio zauważyłem, że Aster ma w ofercie. Może sie skusze
Bierz
Jestem jednym z pierwszych klientów (molestowałem ich od kiedy tylko ulotkę do rachunku dołączyli

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Jakość HBO na wszystkich platformach jest słabiutka.Konto usunięte pisze:vibowit, ale jakość gdzie indziej, czy jakość na cyfrze jest dramatyczna?
czarne jest piękne...
rrosiak pisze: Jestem jednym z pierwszych klientów
trendsetter był kiedys na kropce

HBO HD da się oglądać, choć Pekin na eurosporcie rzondzi!!!!vibowit pisze: Jakość HBO na wszystkich platformach jest słabiutka

Dolce far niente 

- rrosiak
- 6 gwiazdek
jaki miał nickesilon pisze: trendsetter był kiedys na kropce

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

Niniejszym rozpoczynam weekend 

http://wwojnar.com/
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
– Это водка? – слабо спросила Маргарита. Кот подпрырнул на стуле от обиды.
– Помилуйте, королева, – прохрипел он, – разве я позволил бы себе налить даме водку? Это – чистый спирт!
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
devlin pisze: Niniejszym rozpoczynam weekend![]()
Witaj w klubie

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Dobra, dobra, wierzę wam. Teraz powiedzcie mi jak na tej platformie polsatu oglądać ligę hiszpańskąFUX pisze:Potwierdzam. Mam ten sam model. HD od wczoraj także tej firmy.So What! pisze: W Samsungu, którego mam, się da.
To taki urok hbo, jak u znajomego widziałem to się przeraziłem. Za moich czasów to tam leciała Kompania Braci czy inna Rodzina Soprano, a teraz coś na posiomie bigbraderavibowit pisze:Jakość HBO na wszystkich platformach jest słabiutka.

Filmy, porządne, są kręcone na Panavision.
Expertem nie jestem, lecz moim okiem, to, co oglądam w kinie, doskonałe nie jest....
Coś się knoci na drodze między zapisem na analogowej taśmie filmowej, a HD, z którego odtwarzają w TV.
Expertem nie jestem, lecz moim okiem, to, co oglądam w kinie, doskonałe nie jest....
Coś się knoci na drodze między zapisem na analogowej taśmie filmowej, a HD, z którego odtwarzają w TV.
Dolce far niente 

Otóż taki oto post napisałem jakiś czas temu.Bilex pisze:Cholibka, chyba mi się matryca w Pavulonie sypie...![]()
Taki jednopixelowy pasek mam przez środek...a jak ścisnę obudowę z lewej strony to znika na chwilę...![]()
Od tamtej pory mój laptop był w serwisie 4 razy i wracał z jakąś tania podróba matrycy zamiast dobrego, markowego produktu i w końcu po ciężkich bojach z HP...
...przysłali mi dzisiaj nowego Pavulona!

Lepszego!

Szybszego!

Nowszego!

i na Viscie...

i kolejne dwa lata gwarancji!

Jak ja lubię zapach nowej elektroniki...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Bilex pisze:Otóż taki oto post napisałem jakiś czas temu.Bilex pisze:Cholibka, chyba mi się matryca w Pavulonie sypie...![]()
Taki jednopixelowy pasek mam przez środek...a jak ścisnę obudowę z lewej strony to znika na chwilę...![]()
Od tamtej pory mój laptop był w serwisie 4 razy i wracał z jakąś tania podróba matrycy zamiast dobrego, markowego produktu i w końcu po ciężkich bojach z HP...
...przysłali mi dzisiaj nowego Pavulona!![]()
Lepszego!![]()
Szybszego!![]()
Nowszego!![]()
i na Viscie...![]()
i kolejne dwa lata gwarancji!![]()
Jak ja lubię zapach nowej elektroniki...
Podłączyli Cię do świata

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

To niestety prawda.Bergen pisze:Bilex, ale jak byś nie kombinował, to cały czas nie będzie Lenovo

Chciałem nawet w pewnym momencie wywalić HPeka za okno i kupić T61 ale sprawa skończyła się w sumie dla mnie pomyślnie i korzystnie...
Niech żyje UPC! 10Mb/s Jeeeeezuuu jak to hula!mały 5150 pisze: Podłączyli Cię do świataCoś Ty robił z wieczorami ostatnimi czasy, chyba nie uczyłeś się prasować

Wysyłam post do UPC - powinni Ci płacić z taką reklamę albo mnie, też będzie dobrzeBilex pisze:Niech żyje UPC! 10Mb/s Jeeeeezuuu jak to hula!mały 5150 pisze: Podłączyli Cię do świataCoś Ty robił z wieczorami ostatnimi czasy, chyba nie uczyłeś się prasować

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Widać.Bilex pisze:Niech żyje UPC! 10Mb/s Jeeeeezuuu jak to hula!
To co? Zostajesz tam na zawsze?

czarne jest piękne...
Bilex pisze: Niech żyje UPC! 10Mb/s Jeeeeezuuu jak to hula!
A mi cholera powiedzieli, że mojego budynku nie obsługują. Dwa numery obok i owszem, ale mojego nie

Chyba będę skazany na cholerne Multimedia

- rrosiak
- 6 gwiazdek
Dzięki hogi, niezły wątek

Waham się...vibowit pisze:Widać.Bilex pisze:Niech żyje UPC! 10Mb/s Jeeeeezuuu jak to hula!
To co? Zostajesz tam na zawsze?

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Bilex pisze: Jak ja lubię zapach nowej elektroniki...![]()
Nowa pali sie najlepiej

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae