Auto dla dziada
Re: Auto dla dziada
straszne myśli:
1. STI mimo wszystko, ale do jazdy chyba po mieście, bo się zagotuje :) - przyznam, że bardzo lubiłem STIaja... więc kusi. I jakoś nas nie męczył na długich dystansach...
2. Focus RS - znajomy zna znajomego w Fordzie wysoko bardzo. Więc może jakaś szansa się pojawi.Wtedy byłoby interesująco a i Łukaszenka byłby szczęsliwy, że wreszcie...
3. Powracający temat CUPRY ( to będzie wymagało szkolenia i trenowania jazdy ośką) -
Poza oczywiście tematem tradycyjnym, ale już zbyt nudnym tutaj.
A na razie Forester także , obok XV, wylądował w firmie.
Nie ma nic lepszego niż wybieranie sobie auta. Co prawda klawa zabawa to wybieranie głośników do komputera po Cambridge Audio SLA25 ( corka mi ukradła) padło tym razem na KEF X300A.
A MISTERZY! - poszukuję rady, jaki kupić duży monitor 4k. Wiem, że paru kolegów powie, że Applowski, ale nie wiem, czy parę innych zestawów na rynku nie jest lepszych :)
1. STI mimo wszystko, ale do jazdy chyba po mieście, bo się zagotuje :) - przyznam, że bardzo lubiłem STIaja... więc kusi. I jakoś nas nie męczył na długich dystansach...
2. Focus RS - znajomy zna znajomego w Fordzie wysoko bardzo. Więc może jakaś szansa się pojawi.Wtedy byłoby interesująco a i Łukaszenka byłby szczęsliwy, że wreszcie...
3. Powracający temat CUPRY ( to będzie wymagało szkolenia i trenowania jazdy ośką) -
Poza oczywiście tematem tradycyjnym, ale już zbyt nudnym tutaj.
A na razie Forester także , obok XV, wylądował w firmie.
Nie ma nic lepszego niż wybieranie sobie auta. Co prawda klawa zabawa to wybieranie głośników do komputera po Cambridge Audio SLA25 ( corka mi ukradła) padło tym razem na KEF X300A.
A MISTERZY! - poszukuję rady, jaki kupić duży monitor 4k. Wiem, że paru kolegów powie, że Applowski, ale nie wiem, czy parę innych zestawów na rynku nie jest lepszych :)
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Na nowe sti nie chciałem nawet patrzeć, tyle kasy za ten sam paliwozerny silnik co właśnie sprzedałem. Emocje autostradowe wyczyma nie wyczyma, bez sensu
Auto dla dziada
Bo mlodzi sa zerojedynkowi. Albo nie wychodza sprzed monitora wcale, albo ida na calego jak na jutubie. Z pokolenia mojego dziecka praktycznie zaden sam nie wystawi nosa poza swiat wirtualny.. Trzeba sila odciagac by zobaczyli swiat dookola, nie tak atrakcyjny jak ten po kablu...sami tez od cholery online siedzimy, wystarczy przemnozyc ilosc postow na forum przez chocby minute i niezle z tego jaja wyjda...
Ile mozna siedziec ja sie pytam?
Btw ciekawe te kefy. Mlody ma na biurku GLA55 ze wzmakami ale bez DACa bo podpina do niezlej karty w swoim maczku. Graja rownie spektakularnie jak wygladaja. Linia transmisyjna robi swoje - cuda panie...
http://audio.com.pl/newsy-sprzetowe/min ... -hk-gla-55
HK limitowal ilosc, a sprzedali mi to za pol ceny w gravisie, "bo to chyba jakis wychodzacy model jest, bo juz nie dostarczaja"... :)
Daj znac jak graja jak juz wygrzejesz ;)
Ile mozna siedziec ja sie pytam?
Btw ciekawe te kefy. Mlody ma na biurku GLA55 ze wzmakami ale bez DACa bo podpina do niezlej karty w swoim maczku. Graja rownie spektakularnie jak wygladaja. Linia transmisyjna robi swoje - cuda panie...
http://audio.com.pl/newsy-sprzetowe/min ... -hk-gla-55
HK limitowal ilosc, a sprzedali mi to za pol ceny w gravisie, "bo to chyba jakis wychodzacy model jest, bo juz nie dostarczaja"... :)
Daj znac jak graja jak juz wygrzejesz ;)
Ostatnio zmieniony 7 lut 2015, o 11:50 przez gregski, łącznie zmieniany 1 raz.
Do jego maka moze potrzebowac 5k, jak obok ma stac retina...leon pisze:Arno pisze: jaki kupić duży monitor 4k
http://www.eizoglobal.com/products/flex ... index.html
http://imagazine.pl/2014/12/10/eizo-fle ... -wrazenia/
gregski, to monitor za 7000 plus
To już chiba wolę makowski. I cierpieć..
Muszę iść do jakiegoś sklepu gdzie jest olbrzymi wybor, podłączyć kompytrer i papatrzeć.
To już chiba wolę makowski. I cierpieć..
Muszę iść do jakiegoś sklepu gdzie jest olbrzymi wybor, podłączyć kompytrer i papatrzeć.
jeszcze w ramach krzewienia wiedzy o rowerach (w tym wypadku chyba bardziej o Polsce C):
mocne, jest detal, np skarpeta z godlem
mocne, jest detal, np skarpeta z godlem
gregski, jesteś pewien że nie pomyliłeś linków ? 

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
leon, przeczytaj uwaznie mojego posta, myslalem, ze usmiechy niepotrzebne..
umiem sobie wyobrazic, ze mimo przerysowania pan jest pozytywnym przykladem w tej okolicy...
takiego polaka widac z zachodniej perspektywy, bez jaj, takie sa ziemie odzyskane, szczegolnie te odlegle, zapomniane..
umiem sobie wyobrazic, ze mimo przerysowania pan jest pozytywnym przykladem w tej okolicy...

takiego polaka widac z zachodniej perspektywy, bez jaj, takie sa ziemie odzyskane, szczegolnie te odlegle, zapomniane..
godlik, potrzebny mi jest do pracy. Znaczy się do pisania z wideo. Założę się, że applowski wystraczy, ale chyba lepiej kupować sprzęt zaawansowany, żeby działał za kilka lat np...
Można oczywiście kupić monitor za 15tys, i 80... ale ja nie robię korekcji obrazu w serialach TVP.
Można oczywiście kupić monitor za 15tys, i 80... ale ja nie robię korekcji obrazu w serialach TVP.
Arno pisze: żeby działał za kilka lat np...
Eizo daje 5 lat gwarancji. A Ajple ile ?
No właśnie, psuję wątek.
Trzeba natychmiast znaleźć coś długotrwałego... ale auto potrwa
Trzeba natychmiast znaleźć coś długotrwałego... ale auto potrwa
A ja sobie właśnie pomyślałem, że gdyby mi dali jakiś porządny rabat w salonie, to mógłbym wziąć Golfa R. Serio. 

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Ale Bilexie nie dają.
A to klawy pojazd mechaniczny.
Zwłaszcza w wersji Kombi.
No i uważaj, za kombi w drobnym- czyli koniecznym wypasie będzie trzeba wydać pewnie ze 160+
A za Merce, tak słabszego i bez 4x4, ale nieco wiekszego - 150.
Tak, ale jednak taki Gofl R kombi to bardzo ciekawa sytuacja na drodze.
A to klawy pojazd mechaniczny.
Zwłaszcza w wersji Kombi.
No i uważaj, za kombi w drobnym- czyli koniecznym wypasie będzie trzeba wydać pewnie ze 160+
A za Merce, tak słabszego i bez 4x4, ale nieco wiekszego - 150.
Tak, ale jednak taki Gofl R kombi to bardzo ciekawa sytuacja na drodze.
Arno pisze: Tak, ale jednak taki Gofl R kombi to bardzo ciekawa sytuacja na drodze.
A pod remizą, to nawet szał, idol wśród lokalnych lachonów. Z Mercem to najwyżej do Koła Gospodyń można startować.
Niestety u nasz pod remizą to takimi autami służące jeżdżą.
Ale to jest nasza Ameryka, a jak Putin wejdzie będzie mała Barwicha.
W świetle wejścia nowych szykan mandatowych połączonych z konfiskatą uprawnień, wybieram wygodę.