Jak w temacie. 4 szt. 2x twarda 2x srednia mieszanka. Uzywane do codziennej jazdy, nie uszkodzone zuzyte w ok 40%. Nie naprawiane. Opony w komplecie z felgami ( w kolorze pomaranczowym) stalowymi 5x100 et 42 (chyba - jeszcze sprawdze) dot 2014. Otwarte na zewnątrz z obu stron. Fotki dodam jutro.
Oddam za 700 pln.
[S] Opony Profil XR 01 205/50/16
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Opony Profil XR 01 205/50/16
jak się zachowywały ? twarda mieszanka pewnie sprawdzała się przy większych temperaturach ?
MAła poprawka DOT 2113 x2 DOT 3613 x2
Link do fotek:
http://1drv.ms/1FhUDQ4
Jeżdziłem na nich od kwietnia do konca listopada praktycznie w każdym zakresie temperatur. Używane głownie po mieście. Trzymaja lepiej niz zwykle opony nawet jak są zimne, a jak sie nagrzeją to juz inna bajka jest. Mimo ze moje N/A do demonów mocy nie należy to w zakrętach te opony pozwalają na dużo dużo więcej. Hamowanie też duzo lepiej.
Dobrze trzymaja też na mokrym pod warunkiem ze tej wody nie ma za dużo. Przy wiekszej ilosci wody i predkościach >90 lubi popłynąc nad drogą
Są głośne ale ja osobiście uwielbiam ten dzwięk ;) Jakbym nie sprzedawał auta to jeżdził bym na nich dalej.
Link do fotek:
http://1drv.ms/1FhUDQ4
Jeżdziłem na nich od kwietnia do konca listopada praktycznie w każdym zakresie temperatur. Używane głownie po mieście. Trzymaja lepiej niz zwykle opony nawet jak są zimne, a jak sie nagrzeją to juz inna bajka jest. Mimo ze moje N/A do demonów mocy nie należy to w zakrętach te opony pozwalają na dużo dużo więcej. Hamowanie też duzo lepiej.
Dobrze trzymaja też na mokrym pod warunkiem ze tej wody nie ma za dużo. Przy wiekszej ilosci wody i predkościach >90 lubi popłynąc nad drogą
Są głośne ale ja osobiście uwielbiam ten dzwięk ;) Jakbym nie sprzedawał auta to jeżdził bym na nich dalej.
odpadam naczytałem się i jednak są za twarde bo ja już coś potrzebuje, ale na lato idealny setup