Lepsze to niż mielizna cały rokKonto usunięte pisze:Tak, wiemy,Ty wolisz szczyty.Konto usunięte pisze:Dlatego tym w Uci tak do fali tęskno, mielizna proszę państwa, mieliznastach22 pisze:co za denna zima![]()
Dwa razy w roku.![]()

Lepsze to niż mielizna cały rokKonto usunięte pisze:Tak, wiemy,Ty wolisz szczyty.Konto usunięte pisze:Dlatego tym w Uci tak do fali tęskno, mielizna proszę państwa, mieliznastach22 pisze:co za denna zima![]()
Dwa razy w roku.![]()
Konto usunięte skubańcu dobry jesteś, mi tam nikt nie wierzyKonto usunięte pisze:Konto usunięte, , wiierzę Ci na słowo.
Cicho być!szamot pisze:Konto usunięte skubańcu dobry jesteś, mi tam nikt nie wierzyKonto usunięte pisze:Konto usunięte, , wiierzę Ci na słowo.
Wszystko w swoim czasiecybel pisze:A co Wy tu tak szczytujecie
Kombajniści?!Konto usunięte pisze:Bo my jesteśmy wielozadaniowi.![]()
Czyli czekamy na porę żniw?stach22 pisze:Wszystko w swoim czasie
Jakbyś napisał, że masz gorzej niż inni, uwierzyliby od razuszamot pisze:Konto usunięte skubańcu dobry jesteś, mi tam nikt nie wierzyKonto usunięte pisze:Konto usunięte, , wiierzę Ci na słowo.
A to po prostu kolejna porcja skojarzeńcybel pisze:A co Wy tu tak szczytujecie i wpadacie na mielizny?!
Cóż, siedząc na mieliźnie waidomym przynajmniej jest, że nie będzie uciekaćadixi1 pisze:A to po prostu kolejna porcja skojarzeńcybel pisze:A co Wy tu tak szczytujecie i wpadacie na mielizny?!![]()
Roz co zes tak z Konto usunięteego piejesz, on moze chce Cie zwczajnie dogonić
W sumie to przypominam na nim każdegoKonto usunięte pisze:stach22, tak patrzę na to Twoje zdjęcie .....
Rutkowskiego na nim przypominasz.![]()
Tracisz formę.Konto usunięte pisze:Cóż, siedząc na mieliźnie waidomym przynajmniej jest, że nie będzie uciekaćadixi1 pisze:A to po prostu kolejna porcja skojarzeńcybel pisze:A co Wy tu tak szczytujecie i wpadacie na mielizny?!![]()
Roz co zes tak z Konto usunięteego piejesz, on moze chce Cie zwczajnie dogonić
Się zdecyduj, bo póki co to cały czas się nabijasz z jej szczytuKonto usunięte pisze:Tracisz formę.
Nie jesteś w stanie bo nie masz odpowiednich narzędzidamaz pisze: ponieważ nie jestem w stanie zapamiętać jak przechodzi się z tensora stałych materiału anizotropowego (21 niezależnych składowych) do tensora stałych materiału ortotropowego (9 niezależnych). I JUŻ MAM DOSYĆ.
Tak w wielkim skróciedamaz pisze:o. to jest bardzo fajny wątek. do wylania frustracji.
ponieważ nie jestem w stanie zapamiętać jak przechodzi się z tensora stałych materiału anizotropowego (21 niezależnych składowych) do tensora stałych materiału ortotropowego (9 niezależnych). I JUŻ MAM DOSYĆ.
za stary jestem na to wszystko. w dodatku, z tego samego powodu + zarost, opcja "niech mnie ktoś przytuli" raczej też nie bardzo.
a może poszukać kocyka?
dziękuję wszystkim za sesję terapeutyczną
Mistrzszamot pisze:Nie jesteś w stanie bo nie masz odpowiednich narzędzidamaz pisze: ponieważ nie jestem w stanie zapamiętać jak przechodzi się z tensora stałych materiału anizotropowego (21 niezależnych składowych) do tensora stałych materiału ortotropowego (9 niezależnych). I JUŻ MAM DOSYĆ.
A ja mam
Drogi szamocie, wiem że to Cię zaskoczy, ale młotek nie jest lekarstwem na wszystkoszamot pisze:
Nie jesteś w stanie bo nie masz odpowiednich narzędzi
A ja mam