Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
nawet coś tam wyjeździł 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Bardzo ciekawe zawody. Wyruszylem na srednim slicku do wrocka przy -2st, po drodze zaczelo sie slizgac sprzeglo, zapoznanie przy 2st i ostatni bieg 12st.
Marne 3 miejsce w open, ale za to 2 okrozenia dedykowane ryjeksowi wiec bardzo udane testy przed III KJS.
Marne 3 miejsce w open, ale za to 2 okrozenia dedykowane ryjeksowi wiec bardzo udane testy przed III KJS.
Czekamy na jakieś besty 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
- Polubione posty: 0
Niestety to nie materiał z niskich łąk ale coś tam się dzieje... troszkę
Link: https://www.youtube.com/watch?v=4GblFaAeDLs

Link: https://www.youtube.com/watch?v=4GblFaAeDLs
to już??
cyqan, co tam się działo, bo widzę 2 fury lekko zgruzowane, "22b" też przeorana...

cyqan, co tam się działo, bo widzę 2 fury lekko zgruzowane, "22b" też przeorana...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
jakieś filmy są bo coś cieńko z tym
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

rościszów chyba odsypiał bednary 

Ciekawe będzie przejechać się tam moimi kucykamiTomekSliwa pisze:Niestety to nie materiał z niskich łąk ale coś tam się dzieje... troszkę![]()

Z jednej strony prędkość i adrenalina, a z drugiej jakoś takoś nijakoś.
Za równe to lotnisko, dziur brakuje

Następne widzę 7.03.2015.
Trzeba poważnie się zastanowić, to bym te swoje wyścigowe piętnastki wykończył i nie musiałbym sprzedawać

Tomek wybierasz się ?
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
AMR nagrywali. Na pewno jest nagranie szczegółowe cieniasa.eMTi pisze: cyqan, co tam się działo, bo widzę 2 fury lekko zgruzowane, "22b" też przeorana...
Prawy 90 przy + drzewa na zewnętrznej + próba pojechania tej sekwencji na 100% tak sie niestety skończyła.
Dostawiona została szykana. Ściera pikowała pare metrow dalej, więc zakładam, że była rybka na wyjściu z winkla.
b22 bez zderzaka przyjechało, opony czyścili poza torem i 3 osoby jeździły, więc slick nie stygł. Fairplay po chuju fest w klasie Subaru mieliście

- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
ryjeks pisze: Następne widzę 7.03.2015.
Trzeba poważnie się zastanowić, to bym te swoje wyścigowe piętnastki wykończył i nie musiałbym sprzedawać
Tomek wybierasz się ?
Ja tak zrobiłem z miękkim slickiem, zajechałem je grubo (zastanawiałem się przy ostatnim przejeździe czy mi strzeli z tyłu bo schodziły w oczach

Temperaturowo było na miękkiego ale rzeczywistość pokazała że średni byłby najlepszy. Na lato to twardziocha trzeba zapodać.
w marcu się wybieram, jak się uda to cały cykl chcę oblecieć. Z takim postępem to jeszcze 2 rundy i będę się ciął z najszybszymi

TomekSliwa
w marcu się wybieram, jak się uda to cały cykl chcę oblecieć. Z takim postępem to jeszcze 2 rundy i będę się ciął z najszybszymi
Będę kibicował
Ps
Tomek, proszę podeślij mi swój numer telefonu na PW.
Będę kibicował

Ps
Tomek, proszę podeślij mi swój numer telefonu na PW.
EVO IX 375/540
M&M's Maciek&Michał Citroen Saxo VTS
Tylko włosy na klacie Chucka Norrisa, mają włosy na klacie ;)
M&M's Maciek&Michał Citroen Saxo VTS
Tylko włosy na klacie Chucka Norrisa, mają włosy na klacie ;)
Na niskich się więcej działo niż na bednarach 

"jak tu się maskę otwiera".. w takim stanie fury to chyba nie miało większego znaczenia
rasti ładnie evo zapodawał, przesiadka z Clio mu służy

rasti ładnie evo zapodawał, przesiadka z Clio mu służy

szkoda, że nic nie wiedzieliśmy o upalaniu poza torem - za to jest dnf według regulaminu. także przy okazji prośba - dajcie znać na następny raz.cyqan pisze:b22 bez zderzaka przyjechało, opony czyścili poza torem i 3 osoby jeździły, więc slick nie stygł. Fairplay po chuju fest w klasie Subaru mieliście
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
cygan chyba nie mówił o upalaniu poza torem.. jak byli rozstawieni startowo?
zaraz cała czołówka generalki dostanie dyskwalifikację 

Klasyka 

Siewcu , przecież całe zawody ludzie wyjeżdżali na ulice. W pewnym momencie więcej na placu cywili stało, niż zawodników. Na BP po hot-dogi jeździli
A z tym Trio z 22B , to już było przegięcie. Miekki slick chyba im już zaczął płynąć 

Obserwator FIA musi chyba zacząć obserwować bramę wiazdową i mierzyć temperaturę opon ;)
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
No to jeszcze jeden z Bednar, wiem że powinno się na okrągło
Link: https://www.youtube.com/watch?v=IEXsHj3cX0Q

Link: https://www.youtube.com/watch?v=IEXsHj3cX0Q