busik pisze: weźmy jeszcze pod uwagę, że w walucie EU to było 22 EUR, - wydanie 22 zł na zakupy mi się jeszcze nie zdarzyło (spożywka + chemia gosp)
Chyba nie nadążyłem

busik pisze: weźmy jeszcze pod uwagę, że w walucie EU to było 22 EUR, - wydanie 22 zł na zakupy mi się jeszcze nie zdarzyło (spożywka + chemia gosp)
pracownik fizyczny za godzinę otrzymuje w D 8,5 EURO ,w PL 8,5 złKonto usunięte pisze: Chyba nie nadążyłem
vibowit pisze: busik, no nic tylko trzeba zorganizować strajk. Najlepiej zablokować stolicę.
By żyło się lepiej....
Pln tylko z wynajmu. Busik ma niestety racje( z wyjatkiem warsiawy - choc i tu moze byc roznie podliczajac wszystkie koszty) Co robic? - zawsze pytam przy takiej okazji...esilon pisze:po części każdy zapewne jak każdy![]()
z tego co wiem obaj zarabiają w PLN
nie stać mnie na traktorvibowit pisze:busik, no nic tylko trzeba zorganizować strajk. Najlepiej zablokować stolicę.
By żyło się lepiej....
W dobrych wypożyczalniach powinni mieć.busik pisze:nie stać mnie na traktor
To się dopiero okaże .Arno pisze: Ale tam nie wybucha silnik.
gregski, czy naprawdę radykalnie coś się zmieniło w tej kwestii, czy samochody wytrzymujące więcej niż 140kkm bez napraw i wymiany komponentów były powszechne ?gregski pisze: Tzn tyle ma wytrzymac auto i jego komponenty bez napraw