Zależy do czego.So What! pisze:PS Wolisz brunetki, czy blondynki
Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
czarne jest piękne...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
No na przykład do prasowaniavibowit pisze:Zależy do czego.So What! pisze:PS Wolisz brunetki, czy blondynki
To wszystko jedno.So What! pisze:No na przykład do prasowania
czarne jest piękne...
zaraz dojdziecie do ideału kobiety - 110 cm i płaska głowavibowit pisze: To wszystko jedno.![]()
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A wiecie, że są takie deski do prasowania z wizerunkami modelek w bieliźnie, która pod wpływem temperatury znika (bielizna, nie modelka)?
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Plus jeszcze parę drobiazgówinquiz pisze: zaraz dojdziecie do ideału kobiety - 110 cm i płaska głowa![]()
Po rozgrzaniu panienka powinna się raczej pokazywać, żeby zachecić facetów do robótek domowychEterycznyŻołądź pisze:A wiecie, że są takie deski do prasowania z wizerunkami modelek w bieliźnie, która pod wpływem temperatury znika (bielizna, nie modelka)?
Nie wiemy. A skąd Ty wiesz?EterycznyŻołądź pisze:A wiecie, że są takie deski do prasowania z wizerunkami modelek w bieliźnie, która pod wpływem temperatury znika (bielizna, nie modelka)?
czarne jest piękne...
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
vibowit pisze: Nie wiemy. A skąd Ty wiesz?![]()
Niestety muszę Cię zmartwić i odpowiedzieć na to zawoalowane pytanie. Nie, nie wiem gdzie takie można kupić.
EterycznyŻołądź pisze: Nie, nie wiem gdzie takie można kupić.![]()
google też nie wie?
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Jeżeli google nie wie, tzn. że nie istnieje....liwit pisze:EterycznyŻołądź pisze: Nie, nie wiem gdzie takie można kupić.![]()
google też nie wie?
Dolce far niente 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
liwit, kogo jak kogo, ale Ciebie nie spodziewałem się o takie zainteresowanie taką deską. Nie wiem czy google wie. Nie sprawdzałem, zapytaj się go, osobiście wolę nie prasować niż prasować na takiej desce (o dziwo inni w domu też wolą abym nie prasował).
EterycznyŻołądź pisze: nie spodziewałem się o takie zainteresowanie taką deską
Komplement?
Wiesz, chciałam zrobić dobry uczynek.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
liwit, to jak Ci podam linka na szybko znalezionego, to to też będzie dobry uczynek? Nawet nie jest to jakoś strasznie drogie, choć okazuje się, że to nie deska a pokrowiec. Piszą tam, że jest też wersja dla Pań. Fuuuuuuu.
http://www.comparestoreprices.co.uk/tra ... -cover.asp
http://www.comparestoreprices.co.uk/tra ... -cover.asp
Wolę Ją w TG oglądać, niż na desce....EterycznyŻołądź pisze: http://www.comparestoreprices.co.uk/tra ... -cover.asp
Dolce far niente 
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Pozdrawiam Devlina, z którym minęliśmy się dziś, gdzieś w kraju nad Wisłą, gdy ja byłem w drodze po ciuchy na bazar w Rembertowie, a on w drodze diabli wiedzą gdzie i po co...
A także - ciemnozłotego nowego Forka turbo, z koperowymi podkładkami, z którym wspólnie podróżowałem dziś rano poprzez Dolinę Służewiecką. Słuchajcie, w tym kolorze i o świcie, to auto wcale nie jest obrzydliwe...
A także - ciemnozłotego nowego Forka turbo, z koperowymi podkładkami, z którym wspólnie podróżowałem dziś rano poprzez Dolinę Służewiecką. Słuchajcie, w tym kolorze i o świcie, to auto wcale nie jest obrzydliwe...
Ja Jego za wrzucone filmy z okolic Kielc....WiS pisze: Pozdrawiam Devlina
Dolce far niente 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Kierownika z niebieskiej imprezy kombi N/A z pomarańczową resztką świniacza na klapie pozdrawiam (Trasa łazienkowska, dziś, ok.14, w stronę pragi). Mrugałem światłami, ale niestety - nie dostrzegł ani mnie, ani moich wielkich białych świń na czarnych lustrach.
Pozdrawiam kierownika czarnego forysia na zlotych felgach dzisiaj we wrocku na Borowskiej (kiwka była) i prawdopodobnie Olleo na Tarnogajskiej.
Dolce far niente 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Pozdrawiam kierownika niebieskiej Imprezy yyyy... jakiejś z turbo
spotkanego na Bora-Komorowskiego w okolicach pętli autobusowej (w-a) ok. 18. Odmachujemy kolego, rączka od tego nie odpadnie... 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Pozdrawiam Konto usunięte'a który wysyła mi swoje ekshibicjonistyczne fotki za pomocą technologii MMS 
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek