[S] 22B, moje 22B
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] 22B, moje 22B
pawlas - jak by Ci to powiedziec - za ta kase z inwestowaniem w dom nie poszalejesz (w szczegolnosci zakladajac ze kupisz cos tanszego z tego samego budzetu), a 22B oko cieszy....
Pzw,
MCC
Pzw,
MCC
kto jak kto, ale j33mbo Cię tu ładnie podsumował i podniósł na duchu, bo to wszystko przeszedł
Co najwyżej żona Pawlasa będzie musiała mieć audiencję u maki 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Rafał już był w drodze, zanim jeszcze w ogóle zapadła decyzja o pisaniu ogłoszenia. Nie chciałem w ogóle zakładać tego tematu, wolałem po cichu... Niestety w ostatniej chwili musiał się wycofać.inquiz pisze:pawlaswrc, wielka by była szkoda, zwłaszcza jakby poszła w złe ręce. do tego trzeba by kolejnego takiego pasjonata.
jeden taki z odpowiednią dozą pedantyzmu to chyba Rafał, może by małego zachęcić do kontynuowania Twojego projektu?
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

jak zwykle wszyscy piane biją a nikt kupić nie chce... a trafił się rodzynek i to jeszcze z pewnym (i zakutym) motorem, konkret napędami i ogólnie fajnie ogarnięty a nie jakaś brytyjska rzeźba.
Tak niestety bywa, potwierdzam. Nie mogąc upolować tego limitowanego Type R pomyślałem o Błękitnej. Uzgadnialiśmy już dosłownie szczegóły i pierdółki, byliśmy już umówieni na moją wizytę i oględziny i jak znam siebie wróciłbym nią do w-wy jak nic. Zadecydowało dosłownie 2-3 dni i pewnie bym ją już dogrzewał w garażu przy kominku i gwarantuję, że miałaby nie gorzej niż u pawlasa. Niestety życie jest przewrotne i przekorne. Muszę zawiesić na razie na kołku swoje zachciankipawlaswrc pisze: Rafał już był w drodze, zanim jeszcze w ogóle zapadła decyzja o pisaniu ogłoszenia. Nie chciałem w ogóle zakładać tego tematu, wolałem po cichu... Niestety w ostatniej chwili musiał się wycofać.

Podbijam i z pełną świadomością polecam brykę. Wymieniłem z Arkiem kilka PW z toną pytań i odpowiedzi, o najmniejsze pierdoły (swoją drogą na jego miejscu bym mnie udusił

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
mały 5150, Dzięki
.
BTW - dziś ją wyprowadziłem na spacer po dłuższym postoju. Kurrrrna, jak ja to kocham....

BTW - dziś ją wyprowadziłem na spacer po dłuższym postoju. Kurrrrna, jak ja to kocham....

Mały. Życzę Ci żeby możność zakupu wróciła. Nie widzę możliwości żeby kto inny kupił to auto.
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
....i tak odchodzą legendy....nagle.... w ciszy i spokoju....
ZAMYKAMY
ZAMYKAMY

No to chyba koniec pewnej epoki na forum 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
to prawda!burat pisze:No to chyba koniec pewnej epoki na forum

gdzie pojechała??
Oj przestańcie jojczyć. Trzeba było samemu kupić, jak teraz taka szkoda.
Ponieważ Pawlas nic nie pisze na temat, podejrzewam podstęp.
Ponieważ Pawlas nic nie pisze na temat, podejrzewam podstęp.
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
No ja sam nie mogę w to uwierzyć. Wczoraj zamknąłem garaż i boję się tam zaglądać.
Teraz w głowie 100000000000000000000 myśli i dwie przewodnie - zwrócić kasę i odzyskać auto, jeśli nie, to co dalej???
Auto zostaje we Wrocławiu - i sam nie wiem, czy to dobrze, czy źle.
Teraz w głowie 100000000000000000000 myśli i dwie przewodnie - zwrócić kasę i odzyskać auto, jeśli nie, to co dalej???
Auto zostaje we Wrocławiu - i sam nie wiem, czy to dobrze, czy źle.

- darecki1981
- 5 gwiazdek
- Auto: EVO 6 500 KM
- Polubione posty: 1 raz
i zatrudnij mnie, tam pod pokłademBergen pisze:No jak to co dalej - kup sobie jacht.

KTO???????????????????????????? KUPIŁ??????????????????????????/
adres, nazwisko, rozmiar buta, SZYBKO!!!!!!!!!!!
adres, nazwisko, rozmiar buta, SZYBKO!!!!!!!!!!!
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Ehhh, brahu, żeby to tak miało być, to bym raczej nie był taki zmieszany. Jest plan, trochę inny, ale może będzie ciekawie.