Mało wiarygodna wymówka,tu raczej każdy "obrotny w gębie" i śmiały.adixi1 pisze:Wcale nie zignorowany, każdy czyta tylko nikt nie wie co ma odpisać

Się rozpisali nagle.Ile razy można posta wysyłać?!

Mało wiarygodna wymówka,tu raczej każdy "obrotny w gębie" i śmiały.adixi1 pisze:Wcale nie zignorowany, każdy czyta tylko nikt nie wie co ma odpisać
Tylko jak im na to pozwolę.adixi1 pisze:NIe kracz Roz, poza tym Ty nigdy nie znikasz, Ciebie najwyżej banują
Ja tam nikomu sylwetki nie zazdraszczam.Konto usunięte pisze: Cieniasy.
Ja też.cybel pisze:Ja tam nikomu sylwetki nie zazdraszczam.Konto usunięte pisze: Cieniasy.
Kazałem się zwracać do siebie Słodki Koteczku.Konto usunięte pisze:Pasujesz zatem do Słodkiego Motylka-Latającego.![]()
Strach,strach.Coś mi się kołacze.Konto usunięte pisze:więc strach cokolwiek napisać bo jak wtedy zacznie ...
Żeby zgłupieć najpierw trza być mądrym.adixi1 pisze:Taaa, jak wejde to jest tyle napisane, że nie wiadomo komu i na co odpisać bo już 10 razy się tematy pozmieniają, już nie mówiąc, że Roz pisze post pod postem kazdy o czym innym i ludzie głupieją
Ale skąd wiesz, przecież wyraźnie Adixi napisał, że chodziło mu o ludziKonto usunięte pisze:Żeby zgłupieć najpierw trza być mądrym.adixi1 pisze:Taaa, jak wejde to jest tyle napisane, że nie wiadomo komu i na co odpisać bo już 10 razy się tematy pozmieniają, już nie mówiąc, że Roz pisze post pod postem kazdy o czym innym i ludzie głupieją![]()
I daję sobie radę, a ty po roku wymiękasz.Konto usunięte pisze:Lepszy zły rok niż 39 lat
Pamiętaj - następna sobotaszamot pisze:Konto usunięte, denks - zapierdalacz jest git
A tego akurat nie wieszKonto usunięte pisze:I daję sobie radę, a ty po roku wymiękasz.Konto usunięte pisze:Lepszy zły rok niż 39 lat![]()
Przewiózł Cię szatanem?szamot pisze:Konto usunięte, denks - zapierdalacz jest git