1. Przedmiot:
Ford Explorer 1998 4,0 V6
2. Opis szczegółowy (stan):
Ford Explorer 1998 4,0 V6 z LPG automat, jedno z aut sluzbowych. Autem jezdzila jedna osoba, przez chyba 4 lata. Dziad nad dziady, który mi powtarza że męcze biedne subaru bo raz jechaliśmy 150 km/h. Naped na tyl. Silnik V6 4 litry SOHC 205 koni wersja 3d czyli Sport. Auto bylo dbane jak na swój wiek i na biezaco serwisowane. Ostatnimi czasy zaczelo swirowac na gazie - ale objawy podobne jak u mnie w Subaru . W aucie jest pare rzeczy do zrobienia, m.in. progi zewnetrzne(stopnie do wchodzenia) - najlepiej wymienic na zdrowe bo wyjdzie taniej, i lekkie ogniska korozji na dachu. Wszystko bedzie przy sprzedazy wyspowiadane na amen w pacierzu. W celu nie marudzenia - cena niska. Za probe marudzenia i negocjacji - oferta dla danego osobnika uwazana za niebyla. W srodku fotel kierowcy elektryczny, klima, etc. Opony poszerzone, nieoryginalne. Chyba Geoloandary zalozone, jeszcze ok.
3. Cena:
5000 zlotych bez negocjacji.
4. Kontakt:
Telefon w Profilu.
5. Zdjęcia (minimum 1):
https://plus.google.com/photos/11596968 ... 7677278001
Widać wszelkie mankamenty.
Auto ma 142 tys mil przebiegu. Przebieg prawdziwy, gdyż 2 właścicieli wstecz były to osoby znajome, w tym osoba która auto sprowadzała.
z tyłu hak założony w zeszłym roku(albo 1,5 roku temu - nie pamietam dokładnie).
SKrzynia 5 biegowa, opony jeszcze troche przejadą. Olej w silniku pasuje zmienić.
Z przodu rok temu były wymienione wahacze i amory.
[S] Ford Explorer 1998 4,0 V6
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Ford Explorer 1998 4,0 V6
jeździł bym aż by mu koła odpadły
, Fajackie auto
Powodzonka w sprzedaży

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Rommel
- 4 gwiazdki
- Auto: Outback 2006 2,5 , byl Forester 2010 2,5X
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No ja chciałem zeby został w kancelarii, ale mamy na 3 osoby które ich używają 5 aut, no i Forda i Seja trzeba się pozbyć ;) Cena dobra uważam, może ktoś kupi.
"Non homo sed vero mentula magna minax."
Rommel, cena bardzo fajna , cholera zamienił bym mojego Volfa na coś takiego ,albo jednego z Poldolotów
Bo podoba mi się wersja 2 drzwiowa , do ciągnięcia lawetki z rajdówką jak znalazł
choć szkoda jednak ,ze nie jest to V8
Napewno się znajdzie jakiś kupiec i będzie zadowolony

Napewno się znajdzie jakiś kupiec i będzie zadowolony

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Rommel
- 4 gwiazdki
No wersja 3 drzwiowa fajna póki nie masz dzieci :D Powiem ci że ta V6 też fajnie bulgocze :) Ale to nie auto dla mnie - w nim się fajnie pomyka do przodu, a ja bym się zapomnial na zakręcie i klops :D
- Rommel
- 4 gwiazdki
zapomniałem napisać, sprzedany do KRK :)