Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
Na docieranie jeszcze sobota i kawał nocy 

i chcesz 1500km zrobić? czyli kolacja na rynku w krakowie? 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
a świece dobre masz założone?
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
Lista zamknięta na Bilelawę
http://grupamotosport.pl/site/pl/rs,ent ... sort,class
cholera myślałem ,że nie dobijemy do maxa

http://grupamotosport.pl/site/pl/rs,ent ... sort,class
cholera myślałem ,że nie dobijemy do maxa

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

świece mam NGK BKR7EIX świeca irydowa NGK 2667
Zakładam, że autronic nie pokazuje błędu przeładowania.
Miałem kiedyś nie tyle przerywanie (szarpanie spowodowane odcięciem paliwa) co muła pod obciążeniem jak spadła rura za turbo, no ale to wiesz, że bez mega szczelnego dolotu będzie szukanie duchów ;)
Może trzeba rzucić okiem na podciśnienia, solenoid, cewkę, świece, pompę paliwa (ciśnienie), regulator ciśnienia paliwa...
Może autronic coś szwankuje, mapa padła albo jest jakiś default?
Miałem kiedyś nie tyle przerywanie (szarpanie spowodowane odcięciem paliwa) co muła pod obciążeniem jak spadła rura za turbo, no ale to wiesz, że bez mega szczelnego dolotu będzie szukanie duchów ;)
Może trzeba rzucić okiem na podciśnienia, solenoid, cewkę, świece, pompę paliwa (ciśnienie), regulator ciśnienia paliwa...

Może autronic coś szwankuje, mapa padła albo jest jakiś default?
3 KJS Bielawa
Dziękuję Buratowi za organizację i ogarnięcie tej masy pyrkających samochodów i pozdrawiam spotkanych dzis w Bielawie forumowiczów.
A ja - no cóż, wiem, w jakiej czarnej dupie jestem, ile potu jeszcze przede mną i mam nadzieję, że kiedyś ogarnę te dwa dziwne, separowane ręczne, bo bez tego jazda na okrągło, która, poza zabawą i nauką, nie ma większego sensu.
Ale tak właściwie to super się wyszalałem, pilot - szwagier też miał radochę, dwójkę kręcących się dzieciaków ubrałem w kask, posadziłem do środka, zdjęcia mają zrobione, błysk w oku miały i chyba właśnie o to chodziło, także dziękuję raz jeszcze. :D
A ja - no cóż, wiem, w jakiej czarnej dupie jestem, ile potu jeszcze przede mną i mam nadzieję, że kiedyś ogarnę te dwa dziwne, separowane ręczne, bo bez tego jazda na okrągło, która, poza zabawą i nauką, nie ma większego sensu.
Ale tak właściwie to super się wyszalałem, pilot - szwagier też miał radochę, dwójkę kręcących się dzieciaków ubrałem w kask, posadziłem do środka, zdjęcia mają zrobione, błysk w oku miały i chyba właśnie o to chodziło, także dziękuję raz jeszcze. :D
Dom na mieszkanie własny mam, w niczym nie biegłem w cudzy ślad,
Każdego mistrza -m wyśmiał rad, który nie wyśmiał siebie sam...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
widywałem rajdówki docierane na hamowni, to przez noc w trasie też się daeMTi pisze: i chcesz 1500km zrobić? czyli kolacja na rynku w krakowie?

H4lik, czym Ty jechałeś ?
Co do imprezy: mi się podobało. Charakterystyka OSów inna niż poprzednia - nieco wolniejsze, ale bardziej skomplikowane pod kątem ilości przeszkód.
Jeszcze raz szacun za pamięć o Żołnierzach Wyklętych.
Co do imprezy: mi się podobało. Charakterystyka OSów inna niż poprzednia - nieco wolniejsze, ale bardziej skomplikowane pod kątem ilości przeszkód.
Jeszcze raz szacun za pamięć o Żołnierzach Wyklętych.
KJS
Wiadomo, że Subaru! :D
Starą Justynką.
Wy mieliście flagę Polski, czy to auto ma nowego właściciela?
Starą Justynką.
Wy mieliście flagę Polski, czy to auto ma nowego właściciela?
Dom na mieszkanie własny mam, w niczym nie biegłem w cudzy ślad,
Patrząc z tego punktu widzenia, że ciągle to auto mnie zaskakuje, to można powiedzieć, że ma nowego właściciela, aczkolwiek tego samego od 2010 roku :)
Wyniki gdzieś są, czy za tydzień ? 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- Mroowa
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja to myślałem ze będą live a w dobie fb chociaż po pętli ;)
szegi, coś tam nawywijał, że tyle kar?
Śliwka to samo, choć gratki za 3cie 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Co to za kosmita w EVO?
Sklepał w każdej pętli jak dzieciom w piaskownicy....
Sklepał w każdej pętli jak dzieciom w piaskownicy....

Acha....
Zapytałem wujka googla... Bednary, Służewiec, Barbórka.... nie ta liga
Zapytałem wujka googla... Bednary, Służewiec, Barbórka.... nie ta liga

- Mroowa
- 2 gwiazdki
Ponoć przyjechał po punkty do licencji ;) bo tak go poinformowano a na miejscu zonk ale czy to prawda kij wie ;)
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
Do Evo nie było absolutnie żadnego podejścia
Na pierwszym odcinku postanowiłem nadać tym zawodom sporą dozę spektakularności i emocji i tragizmu i potrąciłem 5 opon. Potem była wielka gonitwa i ostatecznie pudło (atakowaliśmy drugiego plaza Kristo ale nie daliśmy rady, ale emocji nie brakowało).
Jak na próby typowo KJS-owe to było bardzo fajnie, podstawą był rękaw i sprawne wywijanie w ciasnych partiach. Trochę wszystko trwało i ostatnia pętla po ciemku ale mnie się podobało. Czekamy na maj :)
Dzięki uczestnikom za walkę do końca, a przede wszystkim Bartkowi z Bielawy za mega dobre pilotowanie, bez niego nawet bym nie wystartował w zawodach i zrobił ze dwie taryfy

Na pierwszym odcinku postanowiłem nadać tym zawodom sporą dozę spektakularności i emocji i tragizmu i potrąciłem 5 opon. Potem była wielka gonitwa i ostatecznie pudło (atakowaliśmy drugiego plaza Kristo ale nie daliśmy rady, ale emocji nie brakowało).
Jak na próby typowo KJS-owe to było bardzo fajnie, podstawą był rękaw i sprawne wywijanie w ciasnych partiach. Trochę wszystko trwało i ostatnia pętla po ciemku ale mnie się podobało. Czekamy na maj :)
Dzięki uczestnikom za walkę do końca, a przede wszystkim Bartkowi z Bielawy za mega dobre pilotowanie, bez niego nawet bym nie wystartował w zawodach i zrobił ze dwie taryfy

- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
Obok nich zmieniałem koła na końcu i słyszałem jak mówili, że są zadowoleni, posprawdzali wiele ustawień, różne mapy i podtrzymania itp. Wygrali ze sporą przewagą więc na pewno dla nich było OK, ale punktów do licencji nie dostali ;)Mroowa pisze: Ponoć przyjechał po punkty do licencji ;) bo tak go poinformowano a na miejscu zonk ale czy to prawda kij wie ;)
- Mroowa
- 2 gwiazdki
No i gitara się chwali ze zadowoleni i to z placków, bo inny by przyjechał i stwierdził że rajd wokół trzepaka ;)
Mozna się zacząć bac tych imprez dla ... amatorów
Procedura startu, podtrzymanie, klatki, polonezy z roverami. No sami amatorzy , fju fju ! 

Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
- TomekSliwa
- 4 gwiazdki