Przyjdzie jeszcze czas na zwyciężanie

Po wynikach widzę że nie tylko do Evo...TomekSliwa pisze:Do Evo nie było absolutnie żadnego podejścia![]()
Latali bokami zamiast pieścić gaz...Mikołaj pisze:Po wynikach widzę że nie tylko do Evo...TomekSliwa pisze:Do Evo nie było absolutnie żadnego podejścia![]()
Corsa w 3 klasie regularny łomot... Jakby nie taryfa za 3 OS to byłaby druga za Evo....
Powiedzcie jak ???
Mimo 'czystej' jazdyeMTi pisze:szegi, coś tam nawywijał, że tyle kar?Śliwka to samo, choć gratki za 3cie
Powiedzmy sobie szerze trasa nie była pod duże auta jak GC lub Evo , oprócz wspomnianej Corsy inne "maluchy" też potrafiły narozrabiać, a sam Corsa to też niezła wydmuszka, plus niesamowita trakcja jak na oś i niezły kierownik = wynik.Mikołaj pisze: Po wynikach widzę że nie tylko do Evo...
Corsa w 3 klasie regularny łomot... Jakby nie taryfa za 3 OS to byłaby druga za Evo....
Powiedzcie jak ???![]()
booSTi pisze: Tomek, zrób osobną klasyfikację - awd pachołek challenge
Albo nie, bo znowu będziesz prowadził![]()
Rano nie było ciekawie, zgłoszenia, BK, opis wymagających odcinków a ja bez pilotamatiwrc5 pisze: Tomek gratulacje w odnalezieniu się w takich niepewnych warunkach przed zawodami ...
Wszystko idzie swoim torem i pewnie by było zgodnie z naszym planem
ale ZO PZM wyznaczył do 8 marca termin na zgłoszenia organizatorów do RSMDŚ i musimy to uwzglednic.
I runda RM i RSMDŚ startuje 19 kwietnia 2015
Mikołaj pisze: I runda RM i RSMDŚ startuje 19 kwietnia 2015
Mniej więcej tak samoj33mbo pisze: kiedy na 1,2,3 OS wrzucaliście 2-kę. Czy w ogóle?
1-wszy OS za drugim razem przejechaliśmy cały na 1-ce (oprócz ostatnich 100m) i w stosunku do pierwszego przejazdu sporo lepiej mi się wydaje
na 2-gim OS oprócz dojazdu do TRAFO i pierwszej i ostatniej prostej przed metą też nie wrzucaliśmy 2-ki,
na 3-cim OS może więcej
To jest regulamin dla Rajdów Okręgowych. My jedziemy Super KJS.Mikołaj pisze:regulamin RSMDŚ :
http://www.pzm.pl/pliki/zo/wroclaw/2015 ... o_2015.pdf
Zerknij na punkt 3.1Mikołaj pisze:Najbardziej mnie cieszy pkt 3.2
Mam. Się robi. II połowa sezonu w XT wciąż realnaTomekSliwa pisze: Masz jeszcze tego oklatkowanego XT?
Lepszy ? Ja wogóle nie mamTomekSliwa pisze: lepszy rękaw i masz -10 sekund na przejeździe
RM w zeszłym roku był jakoś tak 19,7kmArti pisze:
PS
Ale w Super KJS też nie jest źle![]()
Całkowita łączna długość prób SZ w rundach ASMDŚl. nie może przekroczyć 20 km.
Wtedy przejechaliśmy tylko 1 kmMikołaj pisze:RM w zeszłym roku był jakoś tak 19,7kmArti pisze:
PS
Ale w Super KJS też nie jest źle![]()
Całkowita łączna długość prób SZ w rundach ASMDŚl. nie może przekroczyć 20 km.