orły, sokoły,herosy? :

Jesteś w TV?szamot pisze:oglądam jak gesler napierdziela cwaniaka z mojego rodzinnego miasta
NiedalekoKonto usunięte pisze:Jesteś w TV?szamot pisze:oglądam jak gesler napierdziela cwaniaka z mojego rodzinnego miasta![]()
Już tak Stachu nie wkurzaj tym weekendem tylko lepiej napisz gdzie wybywacie
Eeee. No to przynajmniej pochwal się, czy napierdziela tego gościa młotkiem od Ciebieszamot pisze:w nie, obokKonto usunięte pisze: Jesteś w TV?
Ooo, czyli widzimy się w sobotę w Biłgoraju?stach22 pisze:NiedalekoKonto usunięte pisze:Jesteś w TV?szamot pisze:oglądam jak gesler napierdziela cwaniaka z mojego rodzinnego miasta![]()
Już tak Stachu nie wkurzaj tym weekendem tylko lepiej napisz gdzie wybywacie
mam takie marzenie by to zrobić osobiścieKonto usunięte pisze: Eeee. No to przynajmniej pochwal się, czy napierdziela tego gościa młotkiem od Ciebie
Wieśniak pospolity, sandały i skarpety.szamot pisze:oglądam jak gesler napierdziela cwaniaka z mojego rodzinnego miasta
coś taki tajemniczy, przecież nikt za Wami nie pojedzie by borutę robićstach22 pisze: Niedaleko
Niedaleko... na południe ... Już wiem ! Do Biłgoraja!stach22 pisze:Na południe jadę
nie, a jest jakiś film dokumentalny z tego wydarzenia ?stach22 pisze:Ładnie Hołek zapier......,widzieliście? I twierdzi,ze jechał 90/h
Jest nagranie z radiowozu jak go zatrzymują a prędkość ok 204 km/h a potem jak wysiada.Ambasador bezpiecznej jazdyszamot pisze:nie, a jest jakiś film dokumentalny z tego wydarzenia ?stach22 pisze:Ładnie Hołek zapier......,widzieliście? I twierdzi,ze jechał 90/h
kreska mi całą sobotę focha strzelała, Wam też ?
dej na jakiego linkastach22 pisze: Jest nagranie z radiowozu jak go zatrzymują a prędkość ok 204 km/h