Czyli ze 911 jest prawie tak samo dobre jak S-maxЛукашэнка pisze: lukass, to dokładnie tak samo jak miałem w S-Maxie.

Czyli ze 911 jest prawie tak samo dobre jak S-maxЛукашэнка pisze: lukass, to dokładnie tak samo jak miałem w S-Maxie.
Dopóki się nie przekonam, dopóty nie potwierdzę...lukass pisze:Czyli ze 911 jest prawie tak samo dobre jak S-maxЛукашэнка pisze: lukass, to dokładnie tak samo jak miałem w S-Maxie.
Nie mów głośno że tak szybko jeździsz bo Cię zaraz od Hołowczyca wyzwastefanekmac pisze:Nieprawda- Dyktator szarżował tym smaxem, ja tym samym egzemplarzem zszedłem do 10,2 l na setkę....A kto wie może jeszcze urwę ze 100 ml...Jeszcze nim max nie jechałem bo pasażerka powyżej 180 zaczyna warczeć głośniej niż forek przy 140.
Z tego co pamiętam - jest.gregski pisze:Szybkie pytanie: czy forek '03 jest ocynkowany?
gdyby ktoś był ciekawy co się stało z silnikiem 1.0 125KM po przejechaniu 100.000 kmesilon pisze:Arno pisze: No chyba, że chodzi ci o trzycylindrowe silniki?
trzycylindrowiec 1.0 w focusie baaardzo zaskakuje w czasie jazdy,szczególnie w wariancie 120KM , na papierze i na forach moto jest oczywiście fe i nie wypada........ jednak warto sprawdzić w praktyce jak działa, do miasta rewelacyjna wręcz charakterystyka
Miałem to samo przemyślenie. Dlatego zostaje tylko Golf R z DSGЛукашэнка pisze: Gdybym nie przywiązał się tak mocno do automatycznej skrzyni
W dodatku jest to potwornie prawidlowe i przemyslane auto, narodowa ambicja i chec przewodzenia w klasie .. 'Golfa'..Bilex pisze:Miałem to samo przemyślenie. Dlatego zostaje tylko Golf R z DSGЛукашэнка pisze: Gdybym nie przywiązał się tak mocno do automatycznej skrzyniW sumie same plusy: tanio (relatywnie) i szybko...
Wow, zupełnie, jak w moim starym Poldku, też 100kkm wytrzymał bez problemu,Лукашэнка pisze:gdyby ktoś był ciekawy co się stało z silnikiem 1.0 125KM po przejechaniu 100.000 kmesilon pisze:Arno pisze: No chyba, że chodzi ci o trzycylindrowe silniki?
trzycylindrowiec 1.0 w focusie baaardzo zaskakuje w czasie jazdy,szczególnie w wariancie 120KM , na papierze i na forach moto jest oczywiście fe i nie wypada........ jednak warto sprawdzić w praktyce jak działa, do miasta rewelacyjna wręcz charakterystyka![]()
http://www.samar.pl/__/47/i/81677/t/1/D ... cale=pl_PL
Nie w każdym tak bez problemu, z tego co pamiętam. Raczej to już był przebieg bliski kresu. No, może wersja Rover trochę więcej wytrzymywała.leon pisze:Wow, zupełnie, jak w moim starym Poldku, też 100kkm wytrzymał bez problemu,
To zależy czego dziad potrzebuje i zarazem na co go stać.gregski pisze:Czyli golf r autem dla dziada 2014?