Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
- wojtas.
- 5 gwiazdek
- Auto: Impreza R 06,turbo dziadek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re:
Krysztal pisze:Jak wszystko pójdzie gładko i wprowadzimy kilka modyfikacji do układu paliwowego to pod koniec przyszłego tygodnia zaczynam stroić swojego prawie Kit Cara :D
Testy na seju przebiegły wybornie :D

Pamiętam jak Ficoń takim jeżdził, był ogień!!
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
Fajny spot będzie 

Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
oj będzie się działo ^_^ zapraszamy na stanowisko BGM
forumowicze mile widziani 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Śliwa 10-ty w Bednarach!
http://live.chronotec.pl/
No i oczywiście jakieś pachołki musiał poprzytulać
Szkoda, bo szansa na 9-te była....

No i oczywiście jakieś pachołki musiał poprzytulać

- wojtas.
- 5 gwiazdek
Jakby co to my już jesteśmy w piątek z naszym bangbusem!ryjeks pisze:Fajny spot będzie

- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
Pachołek tylko jeden na pierwszej próbiebooSTi pisze:Śliwa 10-ty w Bednarach!
![]()
No i oczywiście jakieś pachołki musiał poprzytulać![]()

Stawka mega mocna! 10 miejsce w klasie - jestem bardzo zadowolony, szczególnie z pracy opon, mega!
Byłem drugim Subarakiem za mega potforem Bębna.
Tym razem nie załapałem się na best off

Link: https://www.youtube.com/watch?v=aEjpje_uCWE
Kolejne świetne zawody, trasa zróżnicowana

Dobra bomba jak na KJS
Ziarno opowiedz coś więcej o tych smerfowych felgach
... bo to, że wygrałeś to
Link: https://www.youtube.com/watch?v=9npBn8ixekw

Ziarno opowiedz coś więcej o tych smerfowych felgach

... bo to, że wygrałeś to

Link: https://www.youtube.com/watch?v=9npBn8ixekw
Proste są dla szybkich samochodów. Zakręty – dla szybkich kierowców. Colin McRae
- Ziarno
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Impreza JDM babcia
Impreza spoko, fajne szybkie odcinki na jednym dochodziło do 150kmh
a co do kół
tak wyszło szkoda mi było zdzierać dmack i poleciałem na seryjnej oponie i jakoś dała radę.
1 miejsce w generalce, łatwo nie było Daniel Łopatka ostro naciskał
Link: https://www.youtube.com/watch?v=364zX-KsC7Q

a co do kół

1 miejsce w generalce, łatwo nie było Daniel Łopatka ostro naciskał

Link: https://www.youtube.com/watch?v=364zX-KsC7Q
Dobry drifter ten DDZ
Są szpery

Są szpery

no zawody fajnie , dużo mocnych czterołapów ,ale odcinek 2gi "Hopa" to chyba kogoś pozajączkowało puszczając tam auta bez klatki
Jak zobaczyłem napędzające się efo i subaraki to aż miałem ciary na dupie myśląc o tych puszkach typu Tico bez klatki jadące tam między drzewami z nogą w podłodze

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- wojtas.
- 5 gwiazdek
A to nie jest przypadkiem jakiś daleki Twój krewny??ryjeks pisze:Dobry drifter ten DDZ![]()
Są szpery

Burat... to je rally
Bez urazy ale po obejrzeniu filmików z Bielawy i Babskiego ścigania to wiesz gdzie większość by pojechała
Są gdzieś wyniki???

Bez urazy ale po obejrzeniu filmików z Bielawy i Babskiego ścigania to wiesz gdzie większość by pojechała

Są gdzieś wyniki???
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Grube te OSy jak na brak klatki
Brawo dla Ziarna za pierwszy plac. Widzę, że Łopatka będzie szybki w tym sezonie.

Brawo dla Ziarna za pierwszy plac. Widzę, że Łopatka będzie szybki w tym sezonie.

Mikołaj ale to nie jest kwestia wyboru. I u nas da sie zrobic fajne odcinki miedzy drzewami tylko zdrapywanie z kory tico moze przebic wszystko na best of'ach, z tym ze po raz ostatni a chyba nie o to chodzi. Mamy tez w planach fajną impreze tego typu, jak juz Burat obwieszczał - ale klatka to podstawa w takim przypadku
Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
- Ziarno
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Impreza JDM babcia
Mikołaj pisze:Burat... to je rally![]()
Bez urazy ale po obejrzeniu filmików z Bielawy i Babskiego ścigania to wiesz gdzie większość by pojechała![]()
Są gdzieś wyniki???
Wyniki z babskiego ścigania
https://akdolnyslask.files.wordpress.co ... ch-p14.pdf
Mikołaj, no to właśnie nie jest Rally , tylko KJS dla amatorów i to w sumie w najtrudniejszej wersji bo musisz trasę wybrać i ustawić tak aby przyjechał Ziarno , Arti czy Cygan i się dobrze bawili ale musisz też wiedzieć ,że przyjedzie Ci 18to letni chłopak który dopiero odebrał prawo jazdy , ma głowę nabitą Kubicą , Colinem i pojęciem o swojej nieśmiertelności i umiejętnościach na ,CO NAJMNIEJ , poziomie Loeba. Przytargał od dziadka pożyczone CC na jakichś rolniczych oponach , bo dziadek kupił tanio od Zenka co ma garaż obok ,a sprzedał swojego żiguli już 8lat temu to jak opony stały i pasują to przecież szkoda ich marnować. Hamulce ostatnio też dziadek z Panem Zenkiem naprawiali w tym CC i trochę od tego czasu ściąga go przy hamowaniu lekko w prawo , ale dziadek spokojnie o tym wie ,wnuczek CHYBA też. I teraz ty ustawiasz taką próbę na której wymienieni wyżej chłopaki świetnie się bawią ale ta trasa wyciąga z nich max umiejętności i odwagi. Po czym na starcie staje nasz małolat i pozwalasz mu tym wynalazkiem iść do odcinki z góry ,potem wejście w zalesiony fragment i alejką wśród drzew lewy do prawego z nogą w podłodze z najwyższym biegiem bo z góry była szansa się napędzić.
Jak tak to gratuluję Ci odwagi.
Taki małolat napierdala tą puszką w drzewo masz dwa trupy na miejscu i smrodu tyle ,że na najbliższe imprezy Legasia pociągniecie na Węgry bo w promieniu 1000 km ,żadna Policja nie wyrazi zgody na wykorzystanie kawałeczka drogi , nasze rajdowanie cofa się do średniowiecza czyli pachołki takie ,że moja bielawa tomega otwarte odcinki jeśli w ogóle ktokolwiek z właścicieli placów pozwoli Ci wejść na swój teren bo jeszcze nie daj boże będzie jak na tym KJSie gdzie się dzieciak z kolegą zabił , "Panie po co mi to , będzie tu potem prokurator chodził , policja ,eeeeee panie nieee" i tak się to wszystko skończy.
Ja nie urwałem nigdzie ,że moja Bielawa jest tym razem placykówą gdyż takie tym razem okoliczności wyszły. Sam namówiłem chyba z 3 załogi do startu na babskim podczas mojej imprezy i jeszcze więcej więcej jak dzwonili i pisali do mnie ze śląska czy mogą tu punkty do licencji zdobyć. Nie traktuję tego jak konkurencję. Ja robię swoje ,tak jak ja chcę , oni swoje i sport się rozwija ,a tylko o to mi chodziło jak wziąłem się za organizacje. Nie chodziło mi o sławę , kasę i wywiady w TV , tylko o to aby się więcej imprez organizowało i lepszych , takich w których ja bym chciał jeździć.
Co do opinii ,że ten kto układał tą trasę nie miał pojęcia za bardzo o prowadzeniu rajdówki to nie jest ona tylko moja. Ze mną oglądało ten odcinek 4rech czynnych zawodników i była to nasza wspólna konkluzja , potem jeszcze rozmawiałem przez telefon z innym organizatorem on z kolejnym , chyba Ci znanym i tamten stwierdził ,że jak przyjechał na metę , zobaczył pierwsze auta na wolnym przejeździe ,wsiadł do samochodu , pojechał do domu i w razie co jego tam wogóle nie było , on tego nie widział nigdy. Policjanci co stali na mecie odcinka gdy szliśmy stali za metą stop jakieś 20 metrów. Jak wracałem ustawili auto w polach i mówili mi ,że po pierwszych autach musieli się ewakuować bo kilku chłopaków się niedohamowało.
Od zawodników się dowiedz czy ustawienie szykan było zrobione z głową. W miejscu gdzie była góra jak chu.. auta ledwo jechały ustawiono ciasną szykanę z balotów na chyba 4ry razy ,gdzie chłopaki ledwo się wdrapywali i zabiło to cały urok hopki , zaraz za nią to samo ,a tam gdzie to naprawdę było konieczne to była wolna amerykanka.
To tyle mojej opinii jako oglądacza tego odcinka konkretnego ponieważ pozostałe dwa bardzo mi się podobały. Ten jednak konkretny był zrobiony na siłę , głupio ustawiony i bardzo niebezpieczny. Jeśli cokolwiek by się na nim wysrało to jak pisałem wcześniej , ja mogę zapomnieć o tym co próbuję gdzieś tam zbudować, Dobosz miał by wielkie problemy , Rysiek z RM też nie łatwiej pewnie i ogólnie więcej by było szkody niż pożytku.

Jak tak to gratuluję Ci odwagi.
Taki małolat napierdala tą puszką w drzewo masz dwa trupy na miejscu i smrodu tyle ,że na najbliższe imprezy Legasia pociągniecie na Węgry bo w promieniu 1000 km ,żadna Policja nie wyrazi zgody na wykorzystanie kawałeczka drogi , nasze rajdowanie cofa się do średniowiecza czyli pachołki takie ,że moja bielawa tomega otwarte odcinki jeśli w ogóle ktokolwiek z właścicieli placów pozwoli Ci wejść na swój teren bo jeszcze nie daj boże będzie jak na tym KJSie gdzie się dzieciak z kolegą zabił , "Panie po co mi to , będzie tu potem prokurator chodził , policja ,eeeeee panie nieee" i tak się to wszystko skończy.
Ja nie urwałem nigdzie ,że moja Bielawa jest tym razem placykówą gdyż takie tym razem okoliczności wyszły. Sam namówiłem chyba z 3 załogi do startu na babskim podczas mojej imprezy i jeszcze więcej więcej jak dzwonili i pisali do mnie ze śląska czy mogą tu punkty do licencji zdobyć. Nie traktuję tego jak konkurencję. Ja robię swoje ,tak jak ja chcę , oni swoje i sport się rozwija ,a tylko o to mi chodziło jak wziąłem się za organizacje. Nie chodziło mi o sławę , kasę i wywiady w TV , tylko o to aby się więcej imprez organizowało i lepszych , takich w których ja bym chciał jeździć.
Co do opinii ,że ten kto układał tą trasę nie miał pojęcia za bardzo o prowadzeniu rajdówki to nie jest ona tylko moja. Ze mną oglądało ten odcinek 4rech czynnych zawodników i była to nasza wspólna konkluzja , potem jeszcze rozmawiałem przez telefon z innym organizatorem on z kolejnym , chyba Ci znanym i tamten stwierdził ,że jak przyjechał na metę , zobaczył pierwsze auta na wolnym przejeździe ,wsiadł do samochodu , pojechał do domu i w razie co jego tam wogóle nie było , on tego nie widział nigdy. Policjanci co stali na mecie odcinka gdy szliśmy stali za metą stop jakieś 20 metrów. Jak wracałem ustawili auto w polach i mówili mi ,że po pierwszych autach musieli się ewakuować bo kilku chłopaków się niedohamowało.
Od zawodników się dowiedz czy ustawienie szykan było zrobione z głową. W miejscu gdzie była góra jak chu.. auta ledwo jechały ustawiono ciasną szykanę z balotów na chyba 4ry razy ,gdzie chłopaki ledwo się wdrapywali i zabiło to cały urok hopki , zaraz za nią to samo ,a tam gdzie to naprawdę było konieczne to była wolna amerykanka.
To tyle mojej opinii jako oglądacza tego odcinka konkretnego ponieważ pozostałe dwa bardzo mi się podobały. Ten jednak konkretny był zrobiony na siłę , głupio ustawiony i bardzo niebezpieczny. Jeśli cokolwiek by się na nim wysrało to jak pisałem wcześniej , ja mogę zapomnieć o tym co próbuję gdzieś tam zbudować, Dobosz miał by wielkie problemy , Rysiek z RM też nie łatwiej pewnie i ogólnie więcej by było szkody niż pożytku.

LOL, Burat, Ty masz takie gotowe przedruki skąds? Przeczytam to zaraz tylko skocze po kawe i pączki ... 

hati, ćwiczę przed debiutem w nowej roli

Ziarno, gratki :) Widac ze misiek niezle deptał po piętach. Te koła to jakieś testy laboratoryjne? 

burat pisze: debiutem w nowej roli
Bedziesz pisal kolejne rozdzialy nowego testamentu ?

hati, wiesz jakie watykan ma fundusze i co można z takim sponsorem osiągnąć w poldku i imprezach