[S] Impreza WRX 2002 Bugeye Warszawa

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
kubabed
1 gwiazdka
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Impreza WRX 2002 Bugeye Warszawa

Post 12 mar 2015, o 19:44

Jestem zmuszony sprzedać moje Subaru.

Subaru Impreza
Rok produkcji: 2002 r.
Kraj pochodzenia: USA
Silnik: 2.0 Turbo (VF 35 od STI 2002 r.)
Przebieg: 125 000 km

W styczniu tego roku (2015 r.) samochód przeszedł generalny remont silnika (panewka). Na wszystkie części posiadam faktury.
Po remoncie samochód w ciągłej eksploatacji. W chwili obecnej przebieg po remoncie to około 3 000 km. Silnik bez najmniejszych wycieków i niepokojących objawów.
Silnik zestrojony na około 280 KM (maptek).

Samochód w 100% bezwypadkowy (drobne obcierki, drobne rysy - normalne ślady użytkowania)

Zapraszam na oględziny oraz jazdę próbną.

Cena: 24 900 zł (do negocjacji)
http://otomoto.pl/subaru-impreza-wrx-28 ... 96049.html

Telefon: 664 496 771

filester
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: Scooby GT

Re: [S] Impreza WRX 2002 Bugeye Warszawa

Post 12 mar 2015, o 21:31

Bezwypadkowy... a prawy róg maski mruga zalotnie szparą, błotnik prawy US, lewy EU ?

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 245 razy
Polubione posty: 526 razy

Post 12 mar 2015, o 22:07

Trzeba byc niezwykle bezczelna gnida lub idiota wciskajac taki kit na forum ludzi mniej lub bardziej zwiazanych z marka.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

koziolek
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Forester XT 2.5
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 9 razy

Post 13 mar 2015, o 00:52

Zaraz się okaże że sprzedający nie wiedział że auto miało spotkanie z przystankiem bo w USA napewno przystanków nie ma 8-)
Remont też pewnie zrobiony przez motodoktora z puszki:x

Samsung&tapatalk

kubabed
1 gwiazdka

Post 13 mar 2015, o 10:20

Witam wszystkich jeszcze raz.
Do wszystkich użytkowników wypowiadających się wcześniej.

Niestety Wasza fachowość oglądania zdjęć na komputerze oraz ocena stanu samochodu w ten właśnie sposób nie jest "górnych lotów". Myślę, że niedługo zobaczymy post "po zdjęciu nr 7 sądzę, że skrzynia jest do wymiany.
Wasza kultura osobista również jest na dość zaskakująco niskim poziomie.

Panowie sporo się mylicie. Co rozumiecie pod pojęciem samochód bezwypadkowy z 2002 r. Co rozumiecie pod pojęciem wypadek, kolizja, zderzenie ?

Jeżeli ktoś ma pytania zachęcam do kontaktu. Telefon jest podany, mój nick to niemal moje dane osobowe. Nie mam zamiaru nikogo oszukiwać, kłamać itd.

Wszystko rozumiem, że Wasze samochody są najlepsze, wręcz "niejeżdżone".

Forum Subaru i jedno i drugie to specyficzna grupa ludzi (taki rodzaj samochodu ?), mam do czynienia z forami innej marki i jestem pod wrażeniem Waszego braku kultury, pewności siebie, arogancji.

Kolego "chloru" takie słowa to możesz sobie kierować do ojca, matki, żony, kochanki.... (internetowym cwaniakom, napinaczom mówię nie).

Kolego "koziolek" taki pewny siebie jesteś? W puszce prawdopodobnie zostawiłeś myślenie. Każdy "doktor" od Subaru w Polsce jest "najlepszy". I nie uderzaj w wiedzę innych jeśli nie masz pewności.

Panów proszę o kontakt telefoniczny i zapraszam na oględziny.

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 67 razy
Polubione posty: 74 razy

Post 13 mar 2015, o 10:51

człowieku czy ty nie widzisz, że na lewym błotniku przednim masz migacz a na prawym go nie ma :lol:
rozumiem, że prawej strony nie oglądasz ale czasem warto zobaczyć samochód ze wszystkich stron :-p :lol:

Rommel
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Outback 2006 2,5 , byl Forester 2010 2,5X

Post 13 mar 2015, o 10:57

Ja jestem na 6 innych forach, i nigdzie nie ma takiego klimatu na tu. No dobra, na jednym jest jeszcze bardziej ugrzeczniony :P

Kolega chce wam chyba wytłumaczyć, że lekkie uderzenie w słup czy ściane to jest bezwypadkowość... Wypadkowość zaczyna się... No i tutaj jest % zmiażdżenia auta które szanowny kolega sobie ustala :-p
"Non homo sed vero mentula magna minax."

Chloru
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Polubił: 245 razy
Polubione posty: 526 razy

Post 13 mar 2015, o 11:03

kubabed pisze: Kolego "chloru" takie słowa to możesz sobie kierować do ojca, matki, żony, kochanki.... (internetowym cwaniakom, napinaczom mówię nie).
Misiu kolorowy, nie należysz do grona moich znajomych ani kolegów. Staram się aby nie było w nim internetowych oszustów i cwaniaków.
kubabed pisze: Samochód w 100% bezwypadkowy (drobne obcierki, drobne rysy - normalne ślady użytkowania)

Możesz sobie pisać, że auto jest bezwypadkowe bo nikt w nim nie zginał. To powyżej jednak, to jawne walenie w penis w momencie kiedy sprzedajemy auto z błotnikami z 2 różnych wersji.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae

koziolek
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Forester XT 2.5
Polubił: 3 razy
Polubione posty: 9 razy

Post 13 mar 2015, o 12:52

Chłopie piszesz bzdury o bezwypadkowośći auta które ma błotniki od różnych modeli i szczeline spasowania maski że widać kota co się grzeje na osłonie turbiny.
Nikt nie wymaga od auta z tego rocznika żeby było idealne tylko opis ogłoszenia rzetelny bez kłamstw i bzdur:mad:

Samsung&tapatalk

inquiz
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: pojazd wolnobieżny
Polubił: 421 razy
Polubione posty: 361 razy

Post 13 mar 2015, o 23:36

A VINu dalej nie widać, pokaż raport z carfaxu to będzie to wyglądać wiarygodnie.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!

dzixd
Awatar użytkownika
Moderator działu
Auto: Legacy IV "prawie spec b h6", legacy II 2.2, 2xLegacy III 2.5 MY99, Impuls - Legacy IV H6 5EAT LPG
Polubił: 9 razy
Polubione posty: 307 razy

Post 14 mar 2015, o 22:51

Nigdzie nie napisane że bezkolizyjny :giggle:
Jeździć nie umiem, ale się staram :mrgreen:
Naprawiać też nie umiem, ale się staram.
Konto usunięte pisze:
29 gru 2018, o 17:15
masz dobre serducho i ostrego pierdolca :lol: :thumb:
Obrazek

j33mbo
5 gwiazdek

Post 14 mar 2015, o 23:14

kubabed pisze: Samochód w 100% bezwypadkowy (drobne obcierki, drobne rysy - normalne ślady użytkowania)

może "akurat przypadkiem z tragarzami" kolega miał wolny błotnik europejski w tym samym odcieniu i po "drobnej obcierce, drobnej rysie" postanowił zmienić,
co to za forum w ogóle, wszędzie tylko jątrzą i szukają zwady, a gdzie konstytucyjne domniemanie niewinności??

kubabed
1 gwiazdka

Post 19 mar 2015, o 21:35

Przepraszam, że dopiero teraz.
Powód zmiany maski:
http://zapodaj.net/eaf93562b27fe.jpg.html
http://zapodaj.net/726b22d726efc.jpg.html
Maska srebrna kupiona w Warszawie przy ul. Bajecznej (do potwierdzenia).
(wypadek, kolizja, nr 1)

Kwestie błotnika wyjaśnię jak tylko odnajdę zdjęcia na drugim komputerze.

Bergen
Awatar użytkownika
Moderator
Polubione posty: 1 raz

Post 19 mar 2015, o 23:09

Rommel pisze: No dobra, na jednym jest jeszcze bardziej ugrzeczniony :P
Na Elektrodzie :-d

Sprout
0 gwiazdek
Auto: Subaru Forester 2.0 T

Post 20 mar 2015, o 11:25

j33mbo pisze:

może "akurat przypadkiem z tragarzami" kolega miał wolny błotnik europejski w tym samym odcieniu i po "drobnej obcierce, drobnej rysie" postanowił zmienić,
co to za forum w ogóle, wszędzie tylko jątrzą i szukają zwady, a gdzie konstytucyjne domniemanie niewinności??
Brak i dobrze. Juz mają domniemanego oszusta. Gdyby było takei CBŚ to by korupcji nie bło !
Bo każdy by się bał o swoje dupsko. Zaraz go złapią bo widzą na lewej ręce nowy zegarek.
I już pytania skąd, za ile? od kogo?

2FAST
0 gwiazdek
Auto: Subaru Impreza

Post 23 maja 2015, o 23:10

Oglądałem na żywo to cudo oceniane w ogłoszeniach na UWAGA !!! Stan BDB !!!

VIN to :JF1GD29693G503369

Ogłoszenia :
http://otomoto.pl/oferta/subaru-impreza ... p9SZb.html
http://olx.pl/oferta/subaru-impreza-wrx ... 1a6a77aff7

Z pewnością ma 125K przebiegu bo w 2008 roku miało tylko 116193 :)

19/11/2008 Pennsylvania Current 116193 km JF1GD29693G503369
29/09/2008 Massachusetts Historical 116193 km JF1GD29693G503369
15/09/2006 Massachusetts Historical 84468 km JF1GD29693G503369

Przypomnę jedynie że w Pensylwanii czyści się TITLE pięknie a przebieg z MAS został taki sam, bo auto bez ćwiartki samo nie jeździ...

Kolega na innym forum też się popisał nieźle :
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/u ... 7-kubabed/

Więcej w temacie :
http://www.forum.subaru.pl/index.php?/t ... try2065904

Generalnie jestem miły i przyjemny ale jak ktoś pisze że takie GÓW*O jak jego Subaru jest w stanie BDB a ja jadę na drugą stronę Wawy i oglądam padło mające może 2 w skali 10 to już mi ciśnienie rośnie !!!

Nie chce mi się pisać więcej jak to że :
- zaciski przód zeszlifowane przez felgi
- kapcie to stare i łyse zimówki
- fotel wygląda na lekko 200.000 km z plusem
- błotnik sami widzieliście ... ja dodam że niebieski kolor przebija w niektórych miejscach
- spod radia druty sterczą bo brak zaślepki lub półki
- drzwi pasażera za kierowcą szpachlowane i powyginane
- klimy brak / brak paska na sprężarce
- brak osłony rozrządu
- tempomat nie działa
- powyginane wzmocnienie górne
- brak pokrywy podłokietnika
- *** to jedynie po 5 minutach oględzin bez czujnika lakieru i schylania się, bo spodni mi było szkoda do padliny !

Nie jechałem, nie chciało mi się nawet wsiadać - generalnie nie wsiadam do czegoś, co śmierdzi trupem lub wsią...

Podsumowanie :
- SERWIS MAKABRA
- INWESTOWANIE W AUTO MAKABRA
- POJĘCIE O DBANIE O AUTO MAKABRA

Miałem w życiu z 60 aut - auto którym obecnie jeżdżę jest jednym ze słabszych ale z dobrych rąk - od Krzyśka Borka i pod maską oraz technicznie jest cukiereczkiem ale nie oceniłbym całościowo na BDB jak koleś sprzedający padlinę serwisowaną gdzieś w szopie i to w zakresie jedynie części niezbędnych do podjechania pod gimbazę ...

2FAST
0 gwiazdek

Post 23 maja 2015, o 23:18

Dodam jeszcze że auto zarejestrowane na TATUSIA :) bo jak stwierdził "BIZMESMEN" ... ja taki młody jestem :)

Albo więc ja już za stary, albo za poważnie do życia podchodzę i śmieszy mnie gówniarzeria i buractwo łączone z druciarstwem !?

Uprzedzam sprzedającego że jeśli będzie pisał w ogłoszeniach to co pisze i będzie liczył na bezkarność to może się bardzo zdziwić po przyjeździe klienta np. z gór... !!!

Ja sam kiedyś jak pojechałem do Gdańska kupować S-klassę a gość takich debilizmów nawypisywał w ogłoszeniu to dostał w mordę i za benzynę i czas stracony w obie strony zwracał kasę :)

2FAST
0 gwiazdek

Post 30 lis 2015, o 00:30

Chloru pisze:Trzeba byc niezwykle bezczelna gnida lub idiota wciskajac taki kit na forum ludzi mniej lub bardziej zwiazanych z marka.
Parę miesięcy po otrzymaniu od KutaPhona zwanego ojcem założycielem tego tematu pokażę Wam wiadomość jaką otrzymałem od niego :

CYTAT :
".....Witam,

Nie wiem kogo Pan straszy, ale chyba nie mnie. Jeżeli myśli Pan, że jestem wystraszony Pana osobą to jest Pan w błędzie.

Obraził Pan w tym poście mnie i mojego ojca, a tego nie wybaczam.
Nie pamiętam, żebyśmy przechodzili na Ty.
[JAK PRZYJECHAŁEM OGLĄDAĆ AUTO POD GOKARTY NA UL.JAGIELLOŃSKIEJ TO PODAŁEM RĘKĘ I SIĘ PRZEDSTAWIŁEM]

Wymaga się trochę kultury, ani dzień dobry ani do widzenia (dorosły, miły, spokojny człowiek tak się zachowuje ?).
[SKORO PODAŁEM RĘKĘ TO POWIEDZIAŁEM "CZEŚĆ" LUB "DZIEŃ DOBRY"!? :) ]

Co do Pana znajomości się na samochodach ? - nic nie uwłaczam, ale zostawiam ją Panu.
- samochód sprawdzany w serwisie przez dwie osoby w dwóch ostatnich tygodniach (auto proste, nieskładane z kilku, błotniki tylne malowane ? po puknięciu paluchem ? - dajmy spokój)
- kondycja silnika, potwierdza jego generalny remont w szopie
- sprawność techniczna innych podzespołów również potwierdzona w szopie
[Z TYM SIĘ ZGADZAM ... BO BURAKI KTÓRE TO POTWIERDZAŁY MOGŁY TYLKO W SZOPACH PRACOWAĆ !]

- błotnik - wymieniony (o czym to świadczy ?), nie ukrywam i piszę o tym
- lewe tylne drzwi (naprawiane i zagięte - o czym to świadczy ?)
- klimy brak (i o czym to świadczy ? ) - dospawany przód od innego samochodu ?
- brak pokrywy podłokietnika (o czym to świadczy ?) - dachowanie ?
[AUTO CHYBA PRZEMIELONE BYŁO... MAKABRA !!!]

W ciągu roku zainwestowałem w samochód 15 000 zł - przejeżdżając nim 15 000 km (makabra ?) - ile Pan zainwestował w swój niebieski obklejony gwiazdkami ? ("jak jadę 200 to pali 15" - przepraszam, ale nie mogę do dzisiaj... )
[MAŁO NIE POPUŚCIŁ JAK ZOBACZYŁ STAN MOJEGO AUTA...]

Gimbazę? - czyżby problem wykształcenia, kompleks ?
[KOMPLEKSY CHŁOPA SPOD KROSNA MIESZKAJĄCEGO W WARSZAWIE :) ]

Auto na tatusia ? - jaki jest problem ? - co w tym złego ? - po co Panu gaz ? - żeby oszczędniej jeździć !
[MAM LPG ALE SERWISUJĘ SAM GAZ CZĘŚCIEJ NIŻ ON CAŁE AUTO]

Szkoda, że nic Pan nie miał do powiedzenia na miejscu.
Większość osób darzę nie sympatią, ale szacunkiem.
Nie podoba się, proszę wyrazić swoją opinię i dziękuję, ale nie obrażać mnie i innych przy okazji.
[ CO MIAŁEM POWIEDZIEĆ JAK W OGŁOSZENIU BYŁA IGŁA A NA MIEJCU WRAK ??? PRZEMILCZAŁEM BO MOGŁEM DAĆ W RYJ, ALBO PRZEMILCZEĆ]

Nie jestem handlarzem, sprzedam to sprzedam nie to nie, z głodu nie umrę.
Nie jestem złodziejem.
Proszę numer konta to zwrócę Panu 10 zł za wypalony gaz.
[KONTA NIE PODAŁEM I KASY NIE PRZELAŁ :) ]

W Polsce każdy sprzedawca jest oszustem, złodziejem krętaczem w momencie kiedy ktoś jest na pozycji kupującego samochód. Podkreślam i nie ukrywam, samochód ma ponad 13 lat i nie wiemy ilu właścicieli za sobą. Podejrzewam, że przez wszystkich właścicieli był używany do różnych celów. NIE JEST NOWY i już nie będzie. Wszystkie ważniejsze informacje są wypisane w ogłoszeniu.
Stan bardzo dobry jest adekwatny do wieku/modelu/rodzaju samochodu.
[STAN BARDZO DOBRY !!! I ON DALEJ PRZY SWOIM OBSTAJE !!!]

Dziękuję za informacje o przebiegu, osobiście się ich nie doszukałem, ale stwierdzam tutaj mój błąd. Samochód przed remontem miał 85 000 mil na liczniku, więc faktycznie może mieć około 150 000 km. Od 2012 w moich rękach przez 3 lata przejechane 15 tyś km. Dzięki za informację jeszcze raz.
[ BURACZEK NIE UMIE NIESTETY JESZCZE INTERNETEM SIĘ POSŁUGIWAĆ... MOŻE W KROŚNIE NIE MIAŁ - NALEŻY WYBACZYĆ !]

http://www.subaru.pl/dealerzy.html tutaj lista salonów, dealerów Subaru. Myślę, że tam coś się znajdzie odpowiedniego dla Pana.....
[ZAKOŃCZYŁ BEZ KLASY... TAKI WŁAŚCICIEL JAK JEGO AUTO - N Ę D Z A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

Więc mam nadzieję że "Kubabed" ( http://forum-subaru.pl/memberlist.php?m ... ile&u=5950 ) nie zagości już na tym forum !!!

NIEŹLE, nie ?!?!!?

Konto usunięte
6 gwiazdek
Polubił: 67 razy
Polubione posty: 74 razy

Post 30 lis 2015, o 21:16

jest moc :lol:

ptk22
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: Subaru Impreza 2.0 GX blobeye LPG
Polubił: 2268 razy
Polubione posty: 137 razy

Post 8 gru 2015, o 10:40

2FAST pisze:Uprzedzam sprzedającego że jeśli będzie pisał w ogłoszeniach to co pisze i będzie liczył na bezkarność to może się bardzo zdziwić po przyjeździe klienta np. z gór... !!!
Z gór to jest kawał drogi i nikt bez szwagra nie przyjedzie(od 2:11):

Link: https://www.youtube.com/watch?v=BXCJmN-Koeo
Jest ryzyko, musi być wybór.

ODPOWIEDZ