Powitanie
Re: Powitanie
Witam wszystkich Forumowiczów.
Parę lat już z marką. Na początku był Outback r. 1999 w "slowmacie", a od dwóch lat żwawa Impreza Outback 2.5 z 2006. Obecnie w poszukiwaniu bezramkowego Legacy lub Outbacka. Preferencja właściwa, choć bez śmigła.
Parę lat już z marką. Na początku był Outback r. 1999 w "slowmacie", a od dwóch lat żwawa Impreza Outback 2.5 z 2006. Obecnie w poszukiwaniu bezramkowego Legacy lub Outbacka. Preferencja właściwa, choć bez śmigła.
Cześć wszystkim!
nie wiem w sumie dlaczego teraz, marka w rodzinie od dziesięciu lat, na początku jedna sztuka w tej chwili już trzy. Mam nadzieję, że moje doświadczenie przyda się komuś jeszcze ;)
nie wiem w sumie dlaczego teraz, marka w rodzinie od dziesięciu lat, na początku jedna sztuka w tej chwili już trzy. Mam nadzieję, że moje doświadczenie przyda się komuś jeszcze ;)
Witaj.

Na jakim?maab pisze: Na kreskę trafiłam dziś za ludźmi, których polubiłam na innym forum :)

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 82 razy
- Polubione posty: 6 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Malyboss
- 0 gwiazdek
- Auto: Forester II 2007 MY 2.0 NA & LPG
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Serdecznie Witam Szanowne Grono,
to dla mnie zaszczyt dołączyć, jako nowy użytkownik, do grona miłośników zacnej marki Subaru.
Jako że moja obecna gablota w tym roku dostaje dowód osobisty (Civic VI gen 97 rok) od pewnego czasu (i jak na razie bezskutecznie) poszukuję godnego jej następcy.
Subaru Forester / Legacy wydaje się tutaj najlepszym wyborem
I dlatego mam nadzieję, że za jakiś czas, w profilu, będę mógł wpisać model auta spod znaku plejad
Tymczasem pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników
to dla mnie zaszczyt dołączyć, jako nowy użytkownik, do grona miłośników zacnej marki Subaru.
Jako że moja obecna gablota w tym roku dostaje dowód osobisty (Civic VI gen 97 rok) od pewnego czasu (i jak na razie bezskutecznie) poszukuję godnego jej następcy.
Subaru Forester / Legacy wydaje się tutaj najlepszym wyborem

I dlatego mam nadzieję, że za jakiś czas, w profilu, będę mógł wpisać model auta spod znaku plejad

Tymczasem pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników

Dzień Dobry!
Fan Subaru od zawsze, poza tym zaciekły motorzysta (armatura) własnie przymierzam się do kupna Outbacka 2,5 z 2007 r z przebiegiem 120 000 km od pierwszego właściciela z salony z Polski, ale ... muszę poszukać więcej info na temat takiego pojazdu, więc rejestruję się na "forumie" i będę zdobywał wiedzę. Jeśli ktoś może podrzucić ciekawe linki na interesujący temat - będzie przefajnie!
POzdro!
Lewa w górze
Fan Subaru od zawsze, poza tym zaciekły motorzysta (armatura) własnie przymierzam się do kupna Outbacka 2,5 z 2007 r z przebiegiem 120 000 km od pierwszego właściciela z salony z Polski, ale ... muszę poszukać więcej info na temat takiego pojazdu, więc rejestruję się na "forumie" i będę zdobywał wiedzę. Jeśli ktoś może podrzucić ciekawe linki na interesujący temat - będzie przefajnie!
POzdro!
Lewa w górze
- PiotrSPRT
- 0 gwiazdek
- Auto: impreza sti SPRT
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam wszystkich forumowiczów :)
Jestem posiadaczem imprezki STI 2006rok (SPRT)
pozdrawiam Piotrek
Jestem posiadaczem imprezki STI 2006rok (SPRT)

pozdrawiam Piotrek

Konto usunięte mi kazał się tutaj zarejestrować to się melduję. Pozdrawiam wszystkich :)
Ja bym go tak ślepo nie słuchał ;)matros pisze:Konto usunięte mi kazał się tutaj zarejestrować to się melduję. Pozdrawiam wszystkich :)
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem szczęśliwym posiadaczem Forestera XT '07. Pozdrawiam, Piotr
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 7 razy
Gorzej jakby głucho słuchałl_ewy pisze:Ja bym go tak ślepo nie słuchał ;)matros pisze:Konto usunięte mi kazał się tutaj zarejestrować to się melduję. Pozdrawiam wszystkich :)

Serdecznie witam Wszystkich miłośników Prosiaków. Czytam to forum od czerwca i od tego czasu jestem posiadaczem "czarnej baletnicy" (przypadek). Zarejestrowałem się bo już wstydu nie ma ... El15 wylazł a wlazł Ej20 - po 3 miesięcznej dłubaninie swap ukończony, autko odpaliło wczoraj po południu. Teraz mogę spokojnie powiedzieć że mam subaru .... a nie kosiarkę do trawy.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Co na Ciebie ma?matros pisze:Konto usunięte mi kazał się tutaj zarejestrować to się melduję. Pozdrawiam wszystkich :)
Witajcie nowi.

Witajcie,
Co prawda nie posiadam Subarynki, ale mam wielka nadzieję że w najbliższych czasie to się zmieni.
Często odwiedzam forum i na razie teoretycznie ale się uzależniam i pozytywnie zazdroszczę waszych maszyn
Pozdrowienia z Warmii
Piotr
Co prawda nie posiadam Subarynki, ale mam wielka nadzieję że w najbliższych czasie to się zmieni.
Często odwiedzam forum i na razie teoretycznie ale się uzależniam i pozytywnie zazdroszczę waszych maszyn
Pozdrowienia z Warmii
Piotr
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Witam wszystkich nowych.
Tych co mają i tych co będą mieć, a w szczególności witam Ciebie Anonymous.
Bawcie się bezpiecznie.
Tych co mają i tych co będą mieć, a w szczególności witam Ciebie Anonymous.
Bawcie się bezpiecznie.

Czule się witam :)
Dzięki Wam naprawiłem zegarek w bugu to i to i może pomożecie wyjąć sondę bez ściągania kolektora... :)
Pozdrawiam.
Krzysztof
Dzięki Wam naprawiłem zegarek w bugu to i to i może pomożecie wyjąć sondę bez ściągania kolektora... :)
Pozdrawiam.
Krzysztof
Witam wszystkich!
Od niedawna jestem w posiadaniu Legasia 2.5 MY00 i coś czuje ze szybko nie zmienię go na żadne inne auto :) pozdrawiam wszystkich subaromaniaków!
Od niedawna jestem w posiadaniu Legasia 2.5 MY00 i coś czuje ze szybko nie zmienię go na żadne inne auto :) pozdrawiam wszystkich subaromaniaków!
Witam wszystkich forumowiczów!
Na forum SIP jestem członkiem od kilku lat, teraz przyszła pora na zarejestrowanie się tutaj. Jestem, albo byłem posiadaczem Imprezy 2.0 '99, ktora szczęśliwie została w rodzinie ale niestety tej dalszej. Obecnie nosze się z zamiarem kupna STI 2006 roku w niebieskim albo szarym kolorze :)
Oczywiście pozostałości po moim Subaru zaproponuję Wam w konkretnym dziale do tego przeznaczonym a w bieżących dyskusjach będę brał udział!
Miłego dnia!
Na forum SIP jestem członkiem od kilku lat, teraz przyszła pora na zarejestrowanie się tutaj. Jestem, albo byłem posiadaczem Imprezy 2.0 '99, ktora szczęśliwie została w rodzinie ale niestety tej dalszej. Obecnie nosze się z zamiarem kupna STI 2006 roku w niebieskim albo szarym kolorze :)
Oczywiście pozostałości po moim Subaru zaproponuję Wam w konkretnym dziale do tego przeznaczonym a w bieżących dyskusjach będę brał udział!
Miłego dnia!