[S] Audi S4 B5 avant ~440KM

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
wojnakrzys
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Klasyczne z Wiatrakiem :)
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[S] Audi S4 B5 avant ~440KM

Post 13 mar 2015, o 19:32

Witam serdecznie, ogłoszenie z serii kolega sprzeda, z czystym sercem mogę polecić to auto, macałem jeździłem, naprawdę fajny killer.
Dźwięk po prostu powala, przy full trotylu drze się jak wściekła, i tylko to zdradza to auto. Wiele szybszych fur przejechało się na możliwościach tego samochodu.
Naprawdę auto bez żadnej ściemy, właściciel olej w głowie zawsze miał, tak jak i w silniku :)

Ale może więcej powie właściciel. Jakby ktoś był zainteresowany to jesteście ode mnie - Krzysztof Jarzyna, ze Szczecina :biglol:

cena:
31 500zł

link:
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5165110612

Audi S4 B5 avant

Opis modyfikacji i serwisu (ostatniego) :

turbosprężarki K04 od RS4 po kompletnej regeneracji ( gwarancja pisemna )
wtryskiwacze 440cc Bosch
pompa paliwa Walbro 255lph
intercooler frontowy robiony na zamówienie pod auto bardzo szeroki rdzeń ( do ok.700KM ) orurowanie z nierdzewki
doloty do turbin 60mm z nierdzewki
filtr powietrza wkładka BMC
wydech 3" , środkowy tłumik z nierdzewki na zamówienie przelotowy 3" by GTPerformance , końcowy z nierdzewki przelotowy na zamówienie TuningTechCenter
świece zapłonowe od RS4 ( mniejsza ciepłota )
sterownik od wersji poliftowej
docisk sprzęgła RS4
tarcza kevlar
skrzynia biegów po remoncie
silnik uszczelniony
nowe poduszki pod silnikiem
nowe klocki tył TRW
olej Mobil 1 5W50 ( zalany na zimę ) w lecie 15W50 Motul
sprężyny Eibach

Wyposażenie dodatkowe :
GMS Navi + : nawigacja AUTOMAPA, cd, mp3, DVD, bluetooth , ekran dotykowy, pilot
kamerka cofania , obraz na GMS
zegar ciśnienia turbo
alufelgi lato ( pomarańczowy plastidip, ewentualnie do ściągnięcia ) z nowymi oponami 225/45 R17 Dayton D320 w indeksie Y ( 300km/h)
alufelgi zima , z oponami 225/45 R17 70% w indeksie V ( 240km/h )

do zrobienia :
wymiana sterownika abs ( tani bo bez ESP )
pomalowanie tylnego zderzaka , odprysk po słupku
zamontowanie chłodnicy klimatyzacji ( chłodnica jest ale nie mieści się ze względu na bardzo duży intercooler )
obszycie boczku i siedziska fotela kierowcy

Wyposażenie fabryczne :
skórzana czarna tapicerka
fotel kierowcy elektryczny
grzane fotele przednie
4 szyby elektryczne
elektryczny szyberdach
tempomat
2 poduszki
wspomaganie kierownicy
komputer pokładowy
elektryczne lusterka
centralny zamek
2 kluczyki
ksenon

Auto dosyć szybkie jak na swoją kategorię. W okolicach 4 s do 100 , prędkość maksymalna w okolicach 300km/h do odcięcia na 6 biegu.
Pali sporo przy dynamicznej jeździe, w trasie jadąc "przepisowo" można zejść do 8 litrów, ale ja nie miałem na tyle cierpliwości.

Auto porysowane gdzieś tam, bez wgnieceń i korozji, zdrowy spód, zdrowe gniazda tylnych amortyzatorów ( bolączka B5 )

Nie ma jazd próbnych bez wpłacenia zadatku, nie wożę ciekawskich, uprzedzam pytania czy jeździ jak subaru czy objedzie porsche : subaru nie jeździ , tak.

Proszę o ewentualne sensowne oferty. Zdjęć nie robiłem, nie chce mi się pucować auta pod sprzedaż, mogę zrobić brudnego tak jak stoi na ulicy ewentualnie, preferuje oględziny osobiste.

Sprzedaję z powodu innej inwestycji.
zależy mi na czasie.

Nie pisać że drogo, bo nic szybszego w tej cenie czy niższej z możliwością jazdy codziennej nie znajdzie się.

kontakt [email protected]

ALARMTOM - Elektroniczne systemy zabezpieczeń.
Systemy: Telewizji przemysłowej / Alarmowe / P. Pożarowe / Kontroli Dostępu / Audio-Video

Rommel
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: Outback 2006 2,5 , byl Forester 2010 2,5X

Re: [S] Audi S4 B5 avant ~440KM

Post 13 mar 2015, o 19:51

uprzedzam pytania czy jeździ jak subaru czy objedzie porsche : subaru nie jeździ , tak.
"Non homo sed vero mentula magna minax."

wojnakrzys
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Klasyczne z Wiatrakiem :)

Post 13 mar 2015, o 23:55

Rommel pisze:
uprzedzam pytania czy jeździ jak subaru czy objedzie porsche : subaru nie jeździ , tak.
Już się z nim o to kłóciłem... :wall: ale niestety ma racje muszę mu to przyznać... :whistle: ALE JEDNAK NIE BULGOCZE! :-p
ALARMTOM - Elektroniczne systemy zabezpieczeń.
Systemy: Telewizji przemysłowej / Alarmowe / P. Pożarowe / Kontroli Dostępu / Audio-Video

misiek00781
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Subaru Impreza GT

Post 14 mar 2015, o 00:25

wojnakrzys pisze:
Rommel pisze:
Już się z nim o to kłóciłem... :wall: ale niestety ma racje muszę mu to przyznać... :whistle: ALE JEDNAK NIE BULGOCZE! :-p
I nie wygląda ;-)
Pozdrowienia dla wszystkich miłośników marki SUBARU ;-)

mcc
Awatar użytkownika
4 gwiazdki
Auto: WRX seria+

Post 14 mar 2015, o 03:52

To prawdziwe quattro - to nie jezdzi to zapi....a. Wprawdzie to tylko S4 :-d ale ciekawa opcja na dupowozidlo...

I nie mowcie mi, ze tym do 8l/100 da sie zejsc! Tyloma l paliwa/100 nawet FWD 250KM+ nie uda sie nakarmic.

Pzw,
MCC
no pain, no gain

http://www.pundit.pl - INTELIGENTNY BUDYNEK

darecki1981
Awatar użytkownika
5 gwiazdek
Auto: EVO 6 500 KM
Polubione posty: 1 raz

Post 14 mar 2015, o 23:13

Fakt nie bulgocze, ale ryczy jak milion pacjentów z bólem zęba :lol: i to jest piękne.

ODPOWIEDZ