Niktcarfit pisze: któ mówił że ma być tanio
hehehehehhe jak to zrobicEterycznyŻołądź pisze: Nie rozumiem po co przepłacać skoro można kupić u Carfita.
Bo zimówki kupuje się od maja do lipca. U mnie na wsi sklep dawał 30% na dzień dobry.WiS pisze:..
Dla jasności - różnica w cenie wynosiła chyba 5 złotych na sztuce; ...
Z poprzedniego sezonu...leon pisze: U mnie na wsi sklep dawał 30% na dzień dobry
no cóż Ci mam powiedziećmaly pisze:hehehehehhe jak to zrobicEterycznyŻołądź pisze: Nie rozumiem po co przepłacać skoro można kupić u Carfita.![]()
ja bym łyknał opony ,potem felgi ale Carfit
czy trzeba miec jakis VIP karnet i byc sprawdzonym
carfit pisze: no cóż Ci mam powiedzieć, musisz najpierw wpłacić wpsiowe 1000zł, potem czekać na karte aż mi sie zechce ją wyrobić i może Ci ją przyślę
. Potem ją może zaakceptuje i staniesz sie klientem typu "VIP podstawowy " . Jak kupisz u mnie za min. 300 000 zł opon, ma szanse wygrać nagrode w postaci pełnego uprawnienia konta VIP i kupowania on - line w cenach detalicznych
A jak Ci ta perspektywa nie odpowiada do zawsze możesz napisać do książki skarg i zażaleń pod adresem :
carfit pisze: Pozostałym dziękuje za pochlebne opinie , ale zapomnijcie o dodatkowym rabacie![]()
carfit pisze: no cóż Ci mam powiedzieć , musisz najpierw wpłacić wpsiowe 1000zł, potem czekać na karte aż mi sie zechce ją wyrobić i może Ci ją przyślę . Potem ją może zaakceptuje i staniesz sie klientem typu "VIP podstawowy " . Jak kupisz u mnie za min. 300 000 zł opon, ma szanse wygrać nagrode w postaci pełnego uprawnienia konta VIP i kupowania on - line w cenach detalicznych