Czyli polecam dziabnięcie sobie czegoś.
Skoro nie chytasz to chyba za dużo

No jasne, no chyba, że Szamot będzie ...piwozniak pisze:No malo nad czym ubolewam ale zapieprz taki mam ze nie wiem kiedy sie konczy a kiedy zaczyna, w sumie to sie nie konczy :)szamot pisze:sie masz piwko?piwozniak pisze: czesc szamot :D
coś tu łajzo Cie tu mało widać![]()
W waszych bede wnet za tydzień
Daj znac sie gdzies umowimy. Konto usunięte zo Ty na to? piszesz sie? :D
Konto usunięte pisze:moderatorzy? Przecież to banda idiotów, jeden wart drugiego.
Zakompleksione patałachy, mocni na forum w realu chodzą z nosem w asfalcie.
Konto usunięte pisze:o wszystkich moderatorach mam jak najgorsze zdanie. Jeden nawet swoich bije.
o co chodzi?czyżby mody z kropki się stęskniły?Urabus pisze:Witajcie
Zdaję sobie sprawę, że moja obecność nie jest tu jakoś szczególnie pożądana, ale pozwolicie, że zrobię sobie kopię ku pamięci... taki raport dobowy![]()
Konto usunięte pisze:moderatorzy? Przecież to banda idiotów, jeden wart drugiego.
Zakompleksione patałachy, mocni na forum w realu chodzą z nosem w asfalcie.Konto usunięte pisze:o wszystkich moderatorach mam jak najgorsze zdanie. Jeden nawet swoich bije.
NiceKonto usunięte pisze:Przypominam, że dziś początek astronomicznej wiosny.
NiceKonto usunięte pisze:Przypominam, że dziś zaćmienie słońca.
[/quote]Urabus pisze:Witajcie
Zdaję sobie sprawę, że moja obecność nie jest tu jakoś szczególnie pożądana, [/b]
Różne są oblicza przyznania się do błęduadixi1 pisze:Troche nie rozumiem tej sytuacji z modami, najpierw banują kogoś ograniczając mu prawo wypowiedzi, a pozniej wchodza na inne forum prubujac prowadzic z nimi dyskusje. Jakis kompletny brak konsekwencji..
Ale ciemno kurna mimo wszystkoKonto usunięte pisze:adixi1, tęsknią, nudzą się, prowokują.
Stachu, jestem, nikt mnie nie zabrał.![]()
![]()
![]()