dlaczego media mają wpływ?
Re: dlaczego media mają wpływ?
Arno, a ja trafiłem reklamę, w trakcie której pada zdanie: "pobiegać na boso po piasku" Aż mnie skręciło 

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
http://moto.wp.pl/kat,1041463,title,Jer ... aid=1148a5
Jezza zabrał głos...
Jezza zabrał głos...
te szczere przeprosiny przez maila to tak na poważnie?? Dobrze, że BBC nie robi programu pod tytułem: "I'm sorry..."FUX pisze:http://moto.wp.pl/kat,1041463,title,Jer ... aid=1148a5
Jezza zabrał głos...

Swoją drogą to ciekawa polaryzacja internetów: "Klakson" kogoś strzelił w japę bo zupki nie dostał... no nic wielkiego się nie stało, taka osobowość i w sumie o co chodzi.... A nasza lokalna aferka z Durczokiem w tle jest pełna braku miłosierdzia...

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ja np. uważam, bez żadnych oczywiście dowodów na to, że Jezzie się przelało i ten obiad to tak przypadkiembarton pisze: "Klakson" kogoś strzelił w japę bo zupki nie dostał... no nic wielkiego się nie stało, taka osobowość i w sumie o co chodzi

- piotruś
- 5 gwiazdek
- Auto: Giulietta Veloce / Hyundai I30N Performance / Ioniq 6 / był Forester 2,5XT
- Polubił: 320 razy
- Polubione posty: 202 razy
Alan, Alan, Alan! pisze:ja np. uważam, bez żadnych oczywiście dowodów na to, że Jezzie się przelało i ten obiad to tak przypadkiembarton pisze: "Klakson" kogoś strzelił w japę bo zupki nie dostał... no nic wielkiego się nie stało, taka osobowość i w sumie o co chodzi
Też mi się tak wydaje ...
Czytałem, że Clarkson chciał tego gościa przeprosić, ale tamten uniósł się honorem i "się nie pozwolił" ...
Dzisiaj w TV pokazali jak Stig czołgiem przywiózł milion podpisów pod petycją ws przywrócenia do pracy w BBC, i wiecie co Wam powiem ...
Stig miał jakiś kartonowy, podrabiany kask

ten gość ma chyba często tego typu "wejścia smoka"... Swoją drogą to zaleciało bardzo "cebulą"... No i też ten case (rekacja na krytykujące wpisy), pokazuje jak bardzo oderwani od rzeczywistości są ryjki/ryjeczki z mediów

-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Dużo czytałem o wrześniu 39.Np dywizje wprost z pociągu szły w pole na bój.A minimum wtedy to 2 tyg na zgranie całości.W obecnych czasach po tygodniu już będzie pozamiatane a nasze szybkie (w obiecankach) władze już wtedy WYLĄDUJĄ daleko i bezpiecznie.Nie będą się tłuc autami na Zaleszczyki...
Pamietajmy o Wołyniu.
Lubię, gdy ludzie zwięźle artykułują swoje myśli, ale bez przesady. 

czarne jest piękne...
Ty się ciesz, bo mógł napisać tylko trzy kropki 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
i to bez spacji pomiędzy!busik pisze: Ty się ciesz, bo mógł napisać tylko trzy kropki
ach te media 

"Pamiętaj, że wartość ma nie to, co ty mówisz, ale to jak się to odbija w mózgu słuchającego" J.Piłsudski
busik, co się dziwisz jak siksa jednego znajomego znajomego.... zrobiła mu karczemną awanturę o to, że nie zaznaczył na fb, że jest w związku z nią
Dobrze, że nie kazała mu zakładać wspólnego profilu na "społeczniówce" ;)

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
barton pisze: zrobiła mu karczemną awanturę o to, że nie zaznaczył na fb, że jest w związku z nią
A czym to się niby różni od noszenia obrączki?

Konto usunięte, kumpel mi kiedyś mówił, że "na blachę najlepiej biorą". Nie wiem czy ze statusem na fb to działa tak samo. 

czarne jest piękne...
A moim zdaniem to jest właśnie przyszłość kościoła. Bez zbędnych ceregieli.busik pisze:ach te media
Żonaty, a potem status żonaty/ma kogoś na boku :)
I nic nie ukrywamy, jestesmy szczerzy i nie musimy się o coś martwić.
koniec pewnej ery nastąpił - znajdzie się na pewno jakaś stacja, która całą trójkę zatrudni, żeby kontynuować programStało się. Jeremy Clarkson nie poprowadzi już żadnego odcinka "Top Gear" na antenie BBC. Zarząd stacji, po przeprowadzeniu dochodzenia w sprawie ostatniego wybryku ekscentrycznego prezentera, zdecydował o jego zwolnieniu!
Czytaj więcej na http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosc ... gn=firefox
BBC na pewno skalkulowało możliwe straty finansowe
szkoda

Na mój gust program uż się nieco znudził, powtarzalność, wymyślanie bardzo dziwnych akcji... stracił świeżość...
Może ktoś szukał powodu? A może udają świętojebliwych... Bo zarzynać złotą kurę co znosi śĶierdzące jajka... bez sensu.
U nas pogodnili Durczoka bo się stacja sprzedawała amerykanom. Inaczej by zamieciono...
Nigdy nic nie jest bez powodu....
Może ktoś szukał powodu? A może udają świętojebliwych... Bo zarzynać złotą kurę co znosi śĶierdzące jajka... bez sensu.
U nas pogodnili Durczoka bo się stacja sprzedawała amerykanom. Inaczej by zamieciono...
Nigdy nic nie jest bez powodu....
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
IMHO chyba bardziej toArno pisze: A może udają świętojebliwych...
apropos świętojebliwych, jak to ładnie ująłeś
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/tomasz-t ... zgu/1q5fpx"Ciekawe, czy Angelina Jolie wie, że istnieje też rak mózgu... I pytanie, kiedy jej mąż wyrazi radość, że w celu wiecznego życia żona prewencyjnie dokonała amputacji mózgu?" - napisał na Twitterze Tomasz Terlikowski. Skomentował w ten sposób decyzję słynnej aktorki o usunięciu jajników.
cokolwiek bym nie pomyślał o tym co zrobiła, to na taki komentarz i to jeszcze publicznie, bym się nie zdecydował
ma trochę dzieci na utrzymaniu, chce życ jak najdłużej bo jest szczęśliwa - to jej decyzja jak to robi
nie podejrzewałem nigdy Terlikowskiego o parcie na szkło, ale widocznie grubo się pomyliłem