To zależy, kto przyjeżdża.Gal pisze:Parlamentarne czy prezydenckie?WiS pisze: Wyborczy

Ja tylko czekam na obietnice gradu złotych medali na Igrzyskach w Londynie.
To zależy, kto przyjeżdża.Gal pisze:Parlamentarne czy prezydenckie?WiS pisze: Wyborczy
Ale się podlizujeszmały 5150 pisze:Dobrze, że się Subarbie nic nie stało. Taki ładny samochód - szkoda by było
FUX pisze: Ale się podlizujesz![]()
![]()
No właśnie. Nie wykorzystałeś okazji i teraz się zemściFUX pisze:mały 5150,
Ty masz Kobiecie prawić, że JEJ sie nic nie stalo, a nie furze...![]()
![]()
Kurnik czysty, jechałam pierwsza w kolumnie, a że było już chwilę po tornadzie, to wszystko co miało opaść opadło.devlin pisze:Sprawdź zawartość kurnika w takim razie - bo różne rzeczy mogą się tam czaić :)
prawda prawdamały 5150 pisze:Myślę, że akurat Ona zrozumie sens wypowiedziPrawda barbie?
Oj Panooowie.So What! pisze:No właśnie. Nie wykorzystałeś okazji i teraz się zemściFUX pisze:mały 5150,
Ty masz Kobiecie prawić, że JEJ sie nic nie stalo, a nie furze...![]()
![]()
Ja mam cały samochód we wgniotki, już nawet nie rozróżniam ich przyczynpiotruś pisze:barbie, Łooo matko elektryczna![]()
![]()
Ale miałaś fajną jazdęteż bym tak chciał
![]()
I żadnej, ale to żadnej wgniotki? Ty to masz farta
Konto usunięte pisze:barbie, a krowy? Latały krowy?
Subarbie - po gradobiciu. Zanotowane.barbie pisze:Ja mam cały samochód we wgniotki, już nawet nie rozróżniam ich przyczyn![]()
Лукашэнка pisze: czyżby jednak ocieplenie klimatu?
by się zgadzało, bo w Au od tego ocipienia klimatu od 4 lat takie sobie lato i dość zimne zimy. Że nie wspomnę, że pod Melbernowem spadł śnieg w zeszłym rokuleon pisze: A może atak kosmitów ?
Лукашэнка pisze: czyżby jednak ocieplenie klimatu?
Podgrzewają Nas by Nas zjeśćleon pisze: A może atak kosmitów ?
To dobrze wróży, kulturalna cywilizacja, a nie jacyś nieokrzesani barbarzyńcy. Jest nadzieja, ze w kolejnym etapie poleją jakiś zacny trunekPiter 35 pisze: Podgrzewają Nas by Nas zjeść