Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i inne
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Zawody we Wrocławiu i okolicach - WLTA, Niskie Łąki, KJSy i
Ale, że co????szczur75 pisze:pawlaswrc pisze:ryjeks, panewka???
A wszystko przez jakiś fotelik dziecięcy.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Gratki dla Wojtasa! Ponoć tak dlugotrwale nakluwanie jaj cyrklem w kieszeni przynioslo efekty i są teraz nie do zbicia
Artiemu zawsze gratuluję, więc i tym razem. Widzę, że ciśnienie bylo
No i gratki dla Kijka, slyszalem same dobre rzeczy :)

Artiemu zawsze gratuluję, więc i tym razem. Widzę, że ciśnienie bylo

No i gratki dla Kijka, slyszalem same dobre rzeczy :)
Może to się wydać śmieszne ale takich emocji jak wczoraj, chyba nie dały mi żadne inne zawody - włącznie z WuRCami i F1 oglądanymi na żywo, na różnych kontynentach... Stałem w błocie, w gównianej dermoszpance, na deszczu i zimnie a na mojej mordzie rysował się uśmiech jak u niepełnosprytnego dziecka. Całą drogę powrotną byłem "pozytywnie pierd...nięty" i za to chcę podziękować Mojej Ekipie
ALE
przestaje obserwować wątek i jeździć na zawody do momentu ukończenia budowy XT_STi - mam nadzieję, że to nastąpi w II połowie TEGO roku.
Dlaczego ? W domu pękła bańka z mieszanką m.in. (sporych) ambicji, wspomnień jaką frajdę daje Mi prowadzenie auta, marzeń z dzieciństwa etc. Krótko mówiąc: ogarnął mnie Wkurw Ogólny a tego uczucia nie lubię.
Za małolata, stawiając na szutrze pierwsze boki - goKartem na pedała - zaMarzyłem sobie, że będę miał prawdziwą, profesjonalną, Zjawiskową rajdówkę. Po to pracowałem po 20 h/dobę i .... tak quwa będzie !! Pomimo że po drodze półWłoch spod Lublina wyjebał mnie na kilkaset koła, pomimo tego że "sypialnia nie jest dokończona", pomimo że "to nie jest ekonomicznie uzasadnione" i tym podobne bzdety.
XT_STi będzie nakurwiał po OeSach !! Koniec, kropka.
Osz w mordę ... uzewnętrzniłem się jak nigdy... idę trzeźwieć

ALE
przestaje obserwować wątek i jeździć na zawody do momentu ukończenia budowy XT_STi - mam nadzieję, że to nastąpi w II połowie TEGO roku.
Dlaczego ? W domu pękła bańka z mieszanką m.in. (sporych) ambicji, wspomnień jaką frajdę daje Mi prowadzenie auta, marzeń z dzieciństwa etc. Krótko mówiąc: ogarnął mnie Wkurw Ogólny a tego uczucia nie lubię.
Za małolata, stawiając na szutrze pierwsze boki - goKartem na pedała - zaMarzyłem sobie, że będę miał prawdziwą, profesjonalną, Zjawiskową rajdówkę. Po to pracowałem po 20 h/dobę i .... tak quwa będzie !! Pomimo że po drodze półWłoch spod Lublina wyjebał mnie na kilkaset koła, pomimo tego że "sypialnia nie jest dokończona", pomimo że "to nie jest ekonomicznie uzasadnione" i tym podobne bzdety.
XT_STi będzie nakurwiał po OeSach !! Koniec, kropka.
Osz w mordę ... uzewnętrzniłem się jak nigdy... idę trzeźwieć

Life is a Joke !
@lbert, i tak ma być

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

@lbert,
Graty dla załogi "Kejkulejtor" team i dla całej reszty upalaczy

Graty dla załogi "Kejkulejtor" team i dla całej reszty upalaczy

Cholewcia, nie załapałem się na ani jedno ujęcie, mozna by przypuszczac ze cos kit wciskam ze brałem udział
. Trzeba chyba jednak potrenowac boki
Gratki dla wszystkich, dla Dr. Panewki szczegolne - musialo zabolec a humor jednak nie opuscil. Wojtas - mega gratulacje, niezły z Was zestaw do wygrywania
Czas znowu wrócić do rodziny, bo ostatnio mieszkalem praktycznie pod autem i w sklepie motoryzacyjnym

Czas znowu wrócić do rodziny, bo ostatnio mieszkalem praktycznie pod autem i w sklepie motoryzacyjnym

Pozdrawiam - wszystkich z mijanych po drodze su
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Poszukuję - ciekawych pomysłów na iOS /Android
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- TomekSliwa
- 4 gwiazdki
- Auto: Subaru "Masakrathor" STi, Outback H6
Bardzo fajne zawody, pogoda zmienna (grad mnie trochę przeraził
). Bardzo ślisko, jechałem jak po bułki
Mnóstwo ślepych zakrętów, trzeba było słuchać pilota
, po onboardzie widać że opis do poprawy
Najważniejsze, że auto całe
Pozdrawiam MEGA ekipę forumową, z Wami bez względu na okoliczności zawsze jest Gwarancja przemega spędzonego czasu. Szczególnie dziękuję Wojtasowi i Mikołajowi za gościnę (piątkowo-wieczorną też
).
Ryjeks, składaj się szybko i do jak najszybszego zobaczyska
Nasz onboard:
Link: https://www.youtube.com/watch?v=Siml1qA ... e=youtu.be

Mnóstwo ślepych zakrętów, trzeba było słuchać pilota

Najważniejsze, że auto całe

Pozdrawiam MEGA ekipę forumową, z Wami bez względu na okoliczności zawsze jest Gwarancja przemega spędzonego czasu. Szczególnie dziękuję Wojtasowi i Mikołajowi za gościnę (piątkowo-wieczorną też

Ryjeks, składaj się szybko i do jak najszybszego zobaczyska

Nasz onboard:
Link: https://www.youtube.com/watch?v=Siml1qA ... e=youtu.be
- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Kryształ, graty za objechanie subaraków
Strefa serwisowa "Małysz Team Subaru" z cateringiem pozamiatała system. W sumie brakowało tylko telebimu
Pozdro dla pozostałych forumowych upalaczy, dla których latanie po błocie na OSy to czysta przyjemność

Strefa serwisowa "Małysz Team Subaru" z cateringiem pozamiatała system. W sumie brakowało tylko telebimu

Pozdro dla pozostałych forumowych upalaczy, dla których latanie po błocie na OSy to czysta przyjemność

tak troche z innej beczki... ktos wie moze czy jest szansa wynajecia "toru rakietowa" na swieta? ma ktos jakies info jak ceny czy jest to mozliwe? moze jakies forumowe grupowe swiecenie??
Dzwoń na odtj wrocław i się dowiesz jak duży worek pieniędzy musisz szykować. Najlepiej podjechać w trybie 100zł / auto / za 4h.
- cyqan
- 5 gwiazdek
Na forum evo ktoś pytał to ponad 4000 netto za pół dnia mu napisali. Niech spierdalają
cyqan pisze:Na forum evo ktoś pytał to ponad 4000 netto za pół dnia mu napisali. Niech spierdalają

Kryształ, nie mam nic innego, a to zdjęcie spokojnie sobie wrzuć, gdzie tam tylko chcesz. :)
Dom na mieszkanie własny mam, w niczym nie biegłem w cudzy ślad,
Każdego mistrza -m wyśmiał rad, który nie wyśmiał siebie sam...
Każdego mistrza -m wyśmiał rad, który nie wyśmiał siebie sam...
- cyqan
- 5 gwiazdek
Czeska LipaLOPA pisze:cyqan pisze:Na forum evo ktoś pytał to ponad 4000 netto za pół dnia mu napisali. Niech spierdalają![]()
moze cos dalej od wroclawia?
to byla zlota mysl:)cyqan pisze:Czeska LipaLOPA pisze:cyqan pisze:Na forum evo ktoś pytał to ponad 4000 netto za pół dnia mu napisali. Niech spierdalają![]()
moze cos dalej od wroclawia?

LOPA, zawsze możesz uderzać na Kielce
ale jechać tyle kilometrów tylko po to żeby zmielić skrzynie, to nie wiem czy jest sens

brahu pisze:LOPA, zawsze możesz uderzać na Kielceale jechać tyle kilometrów tylko po to żeby zmielić skrzynie, to nie wiem czy jest sens
![]()
![]()
ale sie uwzieles na ta skrzynie:P kiedys musze ja zmielic:P zalozylem 15" opony175/55

LOPA, chodzi mi o to, że skrzynia zrobi na przekór brahowi i będzie Ci służyć długo

A co do tego Czechringu, daleko to od granicy?
edit. aa już mam

A co do tego Czechringu, daleko to od granicy?
edit. aa już mam
Ostatnio zmieniony 29 mar 2015, o 14:26 przez brahu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ziarno
- 1 gwiazdka
- Auto: Subaru Impreza JDM babcia
Gratulacje dla wszystkich
Oglądara też nie jest zła
ale wolę być z drugiej strony
wojtas gratki za generalkę (nic nowego
)
jednak bardziej podobał mi się przejazd przez ostatnią szykanę przy tamie, tak jak należy to robić
ryjeks panewka żaden problem, dawaj onbord
arti szacun za strefę serwisową i zorganizowany team
śliwa czyste przejazdy i szybkie przejazdy przez szykany

Oglądara też nie jest zła

wojtas gratki za generalkę (nic nowego

jednak bardziej podobał mi się przejazd przez ostatnią szykanę przy tamie, tak jak należy to robić

ryjeks panewka żaden problem, dawaj onbord
arti szacun za strefę serwisową i zorganizowany team

śliwa czyste przejazdy i szybkie przejazdy przez szykany

- cyqan
- 5 gwiazdek
Na maila sie po anglicku dogadasz.LOPA pisze:
to byla zlota mysl:)zna ktos czeski? wiem ze lataj na tym torze dritery z wrocka:) http://www.czechring.cz/poland/autodrom.php moze to jest czego szuka wyglodnialy upalacz:)
Kilka lat temu placilismy jakies grosze za 3h wynajecia toru. Trzeba rozeznac temat na nowo.
Zeby sporo pojezdzic to max 10 samochodow trzeba sie ustawic.
cyqan pisze:Na maila sie po anglicku dogadasz.LOPA pisze:
to byla zlota mysl:)zna ktos czeski? wiem ze lataj na tym torze dritery z wrocka:) http://www.czechring.cz/poland/autodrom.php moze to jest czego szuka wyglodnialy upalacz:)
Kilka lat temu placilismy jakies grosze za 3h wynajecia toru. Trzeba rozeznac temat na nowo.
Zeby sporo pojezdzic to max 10 samochodow trzeba sie ustawic.
no i jak wrazenia warto tam wyskoczyc?? tylko czy znajdzie sie 10 zalog??